Ha kayınvalidesine 1 gün bile bakmamış. Eltileri laf arasında hep bunu söyler. Eşim de; babaannemi çok ağlattı, ismimi çocuklarına sakın koymayın bile dedi diye söylemişti. 2 eltisinde yıllarca değiş tokuş kalmış. Yani kaynanam gelin olmak istemiyor, kaynana olmaya bayılıyorKabullenip affetsen mi acaba nefret daha büyük sorunları doğurur boşver insanlık sende yüreğinde kalsın kapat defterini devam et yoluna.Şuan ortada bir baba kaybı var çok acılılar sende candan yanaşmayı dene kv'den acaba annesinden bişey görmüşmü bunları düşünüp davran.
Ağzınıza sağlık. Yüreğime su serpildi yine. Ben de onu anlamıyorum. Baştan kabul etmeyecektin oturmayı diye buralara yazanlar şimdi tabi ki seninle kalacak edebiyatı yapıyorlar. Kocam seviyor çok şükür ama annesi o kadar güzel demogoji yapıyor ki, soğuyacak benden diye aklım çıkıyorKizlari dururken kv nin gelinin evinde ne isi var ya dalga mi geciyorsunuz?? Bunu savunan hanimlar kaosla besleniyordur.net!!
Konu sahibi ben seni cok iyi anliyorum. Daha onceki mesajlarini da okudum az cok karakterin isildiyor zaten. Babasina sen bakmissin analarina da bi zahmet kizlari bakiversin. Oglunu tum gun goremeyecek sen de calisiyorsun size gelip napacak tum gun duvarla mi konusacak?? Gitsin kizlariyla dertlessin aglassin acisini paylassin iste.. Cenazede de gerekenin fazlasini yapmissin daha fazla ezdirme kendini. Hasta eşine, babalarina bakmadiklari yetmiyor gibi bi de sana dusman mi kesiliyorlar? Ayrica hesap pesinde olan sen degilsin o.. Acisini unutup kendine yanan, ben simdi kimlerle yasarim diyene askolsun anne iki tane kizin var onlar seni hic ortada birakir mi de yuru git.
Burada ayip sana diyenler kv gazabina ugramamis henuz umarim da hic ugramazlar. Acisi olana saygimiz sonsuz ama acisini kullananlar yerin dibine batsin bi zahmet.
Sen kv yi simdi al evine 1 yil sonra evliligim bitmek uzere diye konu ac buradaki herkes dicek ki hatayi bastan yaptin kv yi neden aldin yanina neden bukadar ezdirdin kendini vs vs...bugun biri konu acsin evlenip kv ile yasayacagiz diye aman ha derler. Laf edemiyorum hersey icimde patliyor diyorsun ya, ezdirme kendini hicbiseyi icine atma. Saygisizlik et demiyorum susma sadece.. Ne kadar erken hayir dersen okadar erken bu tipleri yoluna sokarsin.
Yasadigin seylerin neredeyse aynisini yasadim aynisini.... Asla yaranamazsin. Seni kocan sevsin yeter. Ailen icin tuket enerjini gerisi boş. Doymazlar çünkü
Bundan önceki açtığım konuda kp in tedavisi bende olacak, nasıl bakacağım yazmıştım. Ben de bir süre kaldı, iyiki de kalmış diyorum şimdi, içim rahat.
Geçen hafta cenaze evine gittik. Kızları bana suratını döndü. KV ile mesafeliyim. Aramam, sormam. Nişanlıyken 3 yıl, evlendikten sonra bile balayında burnumdan getirdi. 7 aylık evliyim, halen nefret doluyum. Sanki babalarını ben öldürmüşüm gibi suratıma bakmadılar.
3 gün boyunca bütün evin hizmetini tek başıma yaptım. Görümcelerim toparlanınca yardım ettiler. KV durup durup sarılıyor bana önceden yaptığı gibi. Hadi ölüsü var dedim ben de karşılık verdim ama 3 dakika sarılır mı bir insan.? Hep böyle yapar eder milletin yanında göğüslerine bastırıp şapur şupur öper. Mesafe koymama izin vermez yani.Annem bile garipsedi.
Gece ev çok kalabalıktı. Annemle beni akrabalarının evine bırakıyordu eşim kalmamız için. Eşime aynen şunu diyor; sen eve gel haaa!! Ya tamam acısına vereyim falan da, annem ilk kez evlerine gitti (davet edilmedi, geri çevrildi hep) annemin yanında niye söylüyorsun şunu?
İşe başlamak için geri döndüm ama haftası var yarın tekrar gidiyoruz. Bana bir akıl verin ben nasıl davranayım? Kadından nefret ediyorum. Eşim tek oğlan, herkese ben kimlerle yaşayacağım şimdi ben yalnız ne yaparım nefes alamam diyip ağlıyor. Offf vallahi içim şişti 1 haftadır. Kötü davranınca da ulan bu kadına bir şey olsa kızları beni boğar diyorum
Bundan önceki açtığım konuda kp in tedavisi bende olacak, nasıl bakacağım yazmıştım. Ben de bir süre kaldı, iyiki de kalmış diyorum şimdi, içim rahat.
Geçen hafta cenaze evine gittik. Kızları bana suratını döndü. KV ile mesafeliyim. Aramam, sormam. Nişanlıyken 3 yıl, evlendikten sonra bile balayında burnumdan getirdi. 7 aylık evliyim, halen nefret doluyum. Sanki babalarını ben öldürmüşüm gibi suratıma bakmadılar.
3 gün boyunca bütün evin hizmetini tek başıma yaptım. Görümcelerim toparlanınca yardım ettiler. KV durup durup sarılıyor bana önceden yaptığı gibi. Hadi ölüsü var dedim ben de karşılık verdim ama 3 dakika sarılır mı bir insan.? Hep böyle yapar eder milletin yanında göğüslerine bastırıp şapur şupur öper. Mesafe koymama izin vermez yani.Annem bile garipsedi.
Gece ev çok kalabalıktı. Annemle beni akrabalarının evine bırakıyordu eşim kalmamız için. Eşime aynen şunu diyor; sen eve gel haaa!! Ya tamam acısına vereyim falan da, annem ilk kez evlerine gitti (davet edilmedi, geri çevrildi hep) annemin yanında niye söylüyorsun şunu?
İşe başlamak için geri döndüm ama haftası var yarın tekrar gidiyoruz. Bana bir akıl verin ben nasıl davranayım? Kadından nefret ediyorum. Eşim tek oğlan, herkese ben kimlerle yaşayacağım şimdi ben yalnız ne yaparım nefes alamam diyip ağlıyor. Offf vallahi içim şişti 1 haftadır. Kötü davranınca da ulan bu kadına bir şey olsa kızları beni boğar diyorum
Sen yine iyisin benim kv kocasına öl artık da gidip oğlumla yaşayayım diyor. Anlıyorum seni gerçekten
Çüş Allah kolaylık versin napıcaksınız peki ? nasıl kafasına koydu ve yapabiliyor yani bunu ay çok fena ya hayatta evlenmem gerçi sevgilimin annesi öleli 20 yıl oluyor baba da çok yaşlı memleketin de tek yaşıyor öyle yaşamak istiyor daha doğrusu ama yine de istemem ya ne belalı işmiş bu evlilik
Sen yine iyisin benim kv kocasına öl artık da gidip oğlumla yaşayayım diyor. Anlıyorum seni gerçekten
İnsan yaşadıkça görüyor işte. Öyle bir şey olursa evimde istemeyeceğim tabi. Hoş sürekli hasta ve bakıma muhtaç(!) kendisi. bu şekilde olursa alırım ama ben nereye kadar devam ederim bilmiyorum. Kp genelde başka evde yaşayamaz o yüzden sen o sevgili ile evlen bence :)
Valla benim sevgilimle aramda 20 yaş var hem kayınvalide hem kayınpeder tramvasını bana kendi çok güzel yaşatır yaniondan bile uzak duruyorum mümkün mertebe :) yarı eşyam ailemin evinde yarı eşyam onun evinde hiç biryere yerleşesim yok :)
Hiç yorma kuzum kendini.İnsanlar kendilerine yapılsa hiç de böyle mülayim olmazken başkasına olunca anlayışlı birer melek kesilir.Hadi bu cenaze evi. Ama nişan günümde, en mutlu olduğum düğün günümde beni, ailemi ağlattılar. Organisyon tutup harika bir kına yaptım, son yarım saat 3 kişi geldiler. Altınlarımı vermedim diye oğullarını bana düşman ettiler, hepsini verdim.
Soruyorum şimdi size. O zamanlarda hangisi empati yaptı? Babam kanserken ölmedi ya nişan olsun diye turturdular. Adamı kemoterapi alırken mahvettiler. Beklemediler 2 ay. Şimdi babaları da kanserden gitti. Hani empati???
İşte olurda konuyu açarlarsa çat diye onları örnek göstermek lazım.O zaman da fena derler.Gerçi şimdi de yüzüne gülüyor ama arkandan ne dediğini bilemezsinki.Aslında eli ayağı tutuyorsa ne gerek var bunlara otursun evinde gene destek olursunuz.İlerde elden ayaktan düşerse gene bir çözüm yolu bulunur.Kimse vicdansız değil neticede.Ben de şunu anlamıyorum; iki kızının da kv si dul. İkisi de onlarla yaşamıyor. Ben neden böyle imalara msruz kalıyorum...Görümcelerim de kv ile yaşasınlar. Hem de birinin tek oğlu, başka evladı yok, km lerce ötede yalnız yaşıyor kadın. Benim ki en gençleri bir de..
Sizin eve yani oğlunun yanına yerleşmek için yol yapıyor bencede canım
Aslında doğru olan ne olursa olsun anadır deyip başımıza taç etmek ama kendimi senin yerine koydugumda bunu yapmak zor yani yapmak istemiyor insan
Bu durumda sana ne öneride bulunacağım bilmiyorum ama sizde yaşama ihtimalini aklının bir köşesinde bulundur
Son güncellememi okursanız, yarın bize taşınacakmış.Ya bırakın kaç yıllık eşinizi kaybettiğiniz gün ima etmek mi aklınıza gelir? Oda herkes gibi ben ne yapacağım diye ağıt yakmış, azıcık vicdan ya! Benim babam ölse abimin eşi şunları yazsa, Allah ımm evlerden uzak! Cidden insanlık ölmüş bu bedir böyle!
Ahahah :) o durumda biraz değişikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?