Kp vefat etti. Size ihtiyacım var.

Ha kayınvalidesine 1 gün bile bakmamış. Eltileri laf arasında hep bunu söyler. Eşim de; babaannemi çok ağlattı, ismimi çocuklarına sakın koymayın bile dedi diye söylemişti. 2 eltisinde yıllarca değiş tokuş kalmış. Yani kaynanam gelin olmak istemiyor, kaynana olmaya bayılıyor

Ağzınıza sağlık. Yüreğime su serpildi yine. Ben de onu anlamıyorum. Baştan kabul etmeyecektin oturmayı diye buralara yazanlar şimdi tabi ki seninle kalacak edebiyatı yapıyorlar. Kocam seviyor çok şükür ama annesi o kadar güzel demogoji yapıyor ki, soğuyacak benden diye aklım çıkıyor şimdi tekrar gidiyoruz 1 hafta daha izin aldırdı bana.

Sen yine iyisin benim kv kocasına öl artık da gidip oğlumla yaşayayım diyor. Anlıyorum seni gerçekten

Bütün çocukları bakmak zorunda herkes sırayla alsın sizin de anne babanıza bakılması aynı şekilde eşinizi rahatsız etmemeli ama sürekli kalmasına tabi ki izin vermeyin kızları da varmış biz de 1 erkek 2 kızız ama kızkardeşimle annemi paylaşamıyoruz bile erkek kardeşime gitmek isterse gider yani

Sen yine iyisin benim kv kocasına öl artık da gidip oğlumla yaşayayım diyor. Anlıyorum seni gerçekten

Çüş Allah kolaylık versin napıcaksınız peki ? nasıl kafasına koydu ve yapabiliyor yani bunu ay çok fena ya hayatta evlenmem gerçi sevgilimin annesi öleli 20 yıl oluyor baba da çok yaşlı memleketin de tek yaşıyor öyle yaşamak istiyor daha doğrusu ama yine de istemem ya ne belalı işmiş bu evlilik

İnsan yaşadıkça görüyor işte. Öyle bir şey olursa evimde istemeyeceğim tabi. Hoş sürekli hasta ve bakıma muhtaç(!) kendisi. bu şekilde olursa alırım ama ben nereye kadar devam ederim bilmiyorum. Kp genelde başka evde yaşayamaz o yüzden sen o sevgili ile evlen bence :)

Konuyu bir gelin acsaydi kocasi istemeseydi annesini vay neler denirdi :) cifte standarttan nefret ederim kimse icin annemi atamazdim kusura bakmayin ... o ne der bu ne der diye is yapmam cenazede de olsa ... birde kv dinleseydik acaba ona mi hak verirdik anneannmi dedemin dedesi evden kovmuş annenin evine git diye...sonra o dede dag basina tek basina kalmis anneannm getirmis...hep der 1 diktim 1000 cikti diye

Valla benim sevgilimle aramda 20 yaş var hem kayınvalide hem kayınpeder tramvasını bana kendi çok güzel yaşatır yani ondan bile uzak duruyorum mümkün mertebe :) yarı eşyam ailemin evinde yarı eşyam onun evinde hiç biryere yerleşesim yok :)

Ahahah :) o durumda biraz değişikmiş

Hiç yorma kuzum kendini.İnsanlar kendilerine yapılsa hiç de böyle mülayim olmazken başkasına olunca anlayışlı birer melek kesilir.

İşte olurda konuyu açarlarsa çat diye onları örnek göstermek lazım.O zaman da fena derler.Gerçi şimdi de yüzüne gülüyor ama arkandan ne dediğini bilemezsinki.Aslında eli ayağı tutuyorsa ne gerek var bunlara otursun evinde gene destek olursunuz.İlerde elden ayaktan düşerse gene bir çözüm yolu bulunur.Kimse vicdansız değil neticede.

siz mesafenizi koruyabildiğiniz kadar koruyun
geri planda kalıp gözlemleyin şuan kesinlikle kimseye eleştiri yapmayın
eşinize dahil

Çok geçimsiz biri gibi geldiniz bana, 1 haftalık cenaze evinde bile bu nedir ya?! Ayıp! Kadının nasıl ağladığına bile takmışsınız! Bide kadın ölse kızları beni boğar ne demek! Ben kayınvalime bir şey olsa nasıl üzülürüm, çok sevdiğimden değil ama eşim annesini kaybetmiş onun o acısına dayanamam. Ayıp ya bide gelip burada yardım istemişsiniz, asıl Allah kayın ailenizin yardımcısı olsun!

Ya bırakın kaç yıllık eşinizi kaybettiğiniz gün ima etmek mi aklınıza gelir? Oda herkes gibi ben ne yapacağım diye ağıt yakmış, azıcık vicdan ya! Benim babam ölse abimin eşi şunları yazsa, Allah ımm evlerden uzak! Cidden insanlık ölmüş bu bedir böyle!

Güncelleme: Ben memlekete döndükten sonra kv eşimi çekmiş kenara. Giderken beni de götür ben artık seninleyim, eşyalarımı haftaya alırız diye. Eşim de sonra bakarız demiş. Hayır şimdi bak demiş. O da anne sen gelirsen biz boşanırız demiş, bilsem uslu duracağını hemen götürürüm ama biliyorum seni, yapma şimdiden demiş. Biz gelir gideriz, seni yalnız koymayız demiş. Görümceme de meryem vajinusmus, bizim düğünden beri problemlerimiz var,meryemin babası da iyi değil ona bakıyor zaten, götür diyorsan götüreyim demiş. O da doktor, bana neden söylemediniz demiş. Ben götürürüm, gelmezse kadın tıtarım yanına, meryem annemle yapamaz demiş. Yani hepsi biliyor ne olduğunu. Biz yoldayız yine gidiyoruz, eşim böyle demese gitmeyecektim.

Son güncellememi okursanız, yarın bize taşınacakmış.

Ahahah :) o durumda biraz değişikmiş

Evlenmek istemiyorum ya boğulcak gibi oluyorum bu konu açılınca sanki hayat bitecek diri diri mezara giricekmişim gibi ama bi yandan da çocuğum olsun istiyorum çocukları aşırı seviyorum öyle kara kara düşünüyorum bu aralar bakalım kısmet

Bir insan durduk yere birilerine tepkili olmaz bu kızın ve ailesinin burnundan getirmiş şimdi de onunla kalmak istiyor Allah Allah başka emri... ona bakarsan inanci olmayardan bile tehlikeye dusunce Allah diye dua edenler var. Iyi gunumde karsimdakine yapmadigim eziyet kalmasın zora gelince bir sey yok gibi gideyim oldu canim. Gecmiste yasattiklari nasil unutulsun. Kimse basina gelmeyen sey icin polyanna olmasin bence. Siz bizimkiler gibi 2 yuzlu oynayan yalanci kvlere filan gelmemissiniz. Benimkinin en kucuk hareketi su: eşimle konusurken peri tozummm ne yapiyor diyor bana bayiliyor gibi ama ben arayinca soguk konusup hemen kapamaya calisiyor. Sonra ben bir sey deyince esime esimde annesinin bana bayildigini ama benim soguk oldugumu saniyor. Kadin cok guzel kandiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…