Kp vefat etti. Size ihtiyacım var.

Kuruntu degilmis demek ki.
Yasadiklarinizi ve size yasatilanlari en iyi siz bilirsiniz tabiki.
Neyse ki esiniz akli selim biriymis..

Vallahi okuyunca oh be diyorum, beni anlayanlar var. Biliyorum yaptıklarım asla anılmıyor zaten. Şu cenaze evinde bile kızları baktı Allah razı olsun onlardan diye ağıt okunuyor. Benim bahsim bile geçmedi. O yüzden dediğiniz çok doğru, yapsam da yapmadı olacağım. Çok teşekkür ederim size, yüreğinize sağlık.

Ah ah o kadar kolay olmuyor maalesef. Yaş farkı sorun değil bence herşey kafada benzemiyor olabilirsiniz ama ortak hıbiler zevkler gerçekten önemli herkes yakalayamıyor bu uyumu

Ben de kpederin vefatindan dolayi sandim üzüntünüzü. O yuzden girip yazayim demistim.
Neyse başınız sağolsun. Allah yardımcınız olsun ve sabir versin.

Nedir peki son durum? Yerlesiyor mu kv sizin eve?

Nedir bu erkek evlatlardan bu kadar beklenti?Resmen erkek evlatlar büyüyünce anne babana baakacaksın diye yetiştiriliyor ne büyük bir yanlış Kızları rahatça yaşarken niye hep zorluk çeken birşeylere mecbur bırakılan gelinler oluyor çünkü oğullarına birşey olmuyor kendi anaları nede olsa işi,temizliği,yemeği yapan hep gelin.
Hiç size hesap sormaya ve laf söylemeye hakları yok. Herkes kendi annesine bakmak zorunda kendi kızları kendi annelerine bakmıyorsa gelin bakmaya hiç mecbur değil! Kızları da sorumluluk alacak yok öyle şey! Gerçekten iyi niyetli bir insansa siz mutlu olun beni arada ziyarete edeersiniz anlayışında olur ki zaten öyle bir kv deyi kimse yalnız bırakmaz.

Son düzenleme:
Beni neden gönderiyor evden? Ben bütün gün hizmet ettim. Topladım derledim. Bir şey yapmadım ki.
Ben seni çok iyi anladım. Çok haklısın. Bundan sonra eşim nerde ben ordayım de. Eşin kalırsa kal olmadı onu al. Ayrılma biyerden. O muhtemelen eşine duygu sömürüsü yapacak. Zor İşler

Nişan gününde bunları yapmalarına rağmen evlenmişsiniz

Çok afedersiniz konu sahibine yüklenenler olmuş. Pardonda ilk önce oğlunun evine kendini atmak isteyen kv olmuş ve konuyu o açmış.

Eğer konu sahibi kp öldü şimdi napıcam bana taşınmak isterse diye konu açsaydı evet haklıydınız.

Konuyu açan kv, olayı başlatan o.
Elbette cenaze var ve yalnız yaşamak kolay değil. Ama daha oğlu gitmeden yerim senin yanın diye gider yapıyorsa orada duracak.

Bi cenaze kalksın ortalık durulsun evlatları zaten birlik olup konuşur ortak bi karara varırlar. Yapmayın allah aşkına.

Nasil yani size mi tasiniyor ? O evde ikiniz yasiyorsunuz ne bu emrivaki? size fikrinizi danisan oldu mu?
Eşim kabul etmemiş, ablası da bana gelmezse kadın tutalım demiş ki hasta değil, tek başına yaşar. Yani şimdilik bana gelmiyor, eşim sayesindebu
bugün cenaze evi kapanmaz diye kızları kızdı artık. Tutturdu gideceğim diye

Nereye gidiyormus peki? Sizin eve mi? Desene bana sordun mu diye?

Görümcelerim bana örnek olsun önce onlar aldın kv delerini o zaman. Kızlarına gelince kıyamaz kv ile oturmalarına, geline gelince yolunu yapar. Evet acısı olan birine göre fazla iki yüzlülük.
Bu konuda hsklısın ama acısı olan insanlar hakkında konuşmanın hiç doğru değil, acıları çok taze bu dönemde destek ılman gerekiyor

Bu konuda hsklısın ama acısı olan insanlar hakkında konuşmanın hiç doğru değil, acıları çok taze bu dönemde destek ılman gerekiyor
Şu an salondayız, kahkahalar yükseliyor evden. Benim kaynana ara sıra gidip çantaya bir şeyler koyuyor..

Burdaki gibi taşlanayım mı Cenazede söylediğin şeye bak diye evdekiler taşlardı beni :)

Taslayan taslasin kuzum. Ne takiyorsun. Neyse ki esin olayi SIMDILIK cözmüs ama emin ol ki bu konu burda kapanmicak.a
Ha seni burda taslayan hatunlarda emin ol kvleri ile ayni evde yasamayi birak sokaklarindan dahi gecirmezler.

Şu an salondayız, kahkahalar yükseliyor evden. Benim kaynana ara sıra gidip çantaya bir şeyler koyuyor..

O cantaya diye gittiginde sende pesinden git, hayirdir nereye de. Size derse. Gezmeye gitmek icin cok erken. Biraz zaman gecsin gelir 2-3 gün kalir gidersin de cik

Kadın kocasını kaybetmiş çocukları babalarini kaybetmiş. Daha haftasi olmus. Siz de acısı bitti diyorsunuz. O bence kiminle yaşayacağım derdine henüz düşmemiş hayat arkadaşının yokluğunun getirdiği yalnızlığı fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…