Son güncellememi okursanız, yarın bize taşınacakmış.
Teklif değil, dün resmen seninle geliyorum artık sizleyim demiş.başınız sağolsun... cenaze evinde bırakın kadın acısını yaşasın sarılıyor size sövmüyor ki... burada ayıp olan tek şey kızlarının yaptığı... o kadar babalarına düşkünmüşler madem neden size emanet etmişlerde kendileri bakmamışlar acaba... kayınvalidenizde yalnız napıcam diyorsa yalnız değil kızları var öyle söyleyin... size böyle bir dayatma yapamazlar... buna hakları olmadığı gibi istemediğiniz birşeyi sizde kabul etmeyin ilerde böyle bir teklif gelirse diye söylüyorum...
Kin güttüğüm yok, cenaze evini kapatıp bize taşınmak istedi okumuyorsunuz son güncellemeyi sanırım.Bu konuda haksızsınız. Cenaze evinde kimsenin kusuruna bakılmaz, ayıptır. Siz o insanlara destek olmak için oradasınız. Yok 3 dk sarıldı yok evi çekip çevirdim hesabına girecekseniz hiç gitmeseydiniz.
İnsanların babası ölmüş, sizin ya da annenizin gönlünü hoş etmeyi düşünecek halleri yoktu. Oğluna da sen eve gel demesi oldukça doğal.
Öncesinde ne yaşadınız bilmiyorum ama bizim kültürümüzde ne olursa olsun cenazede kin gütmek, bana şunu bunu yapmışlardı demek ayıptır.
O zaman annem felç oldu dediğimde kahkaha atmasaydı, az yesin demeseydi hanımefendi. 6 ay annemin altından aldım, ıyyy insan tiksinir nasıl alıyosun demeseydi. Şimdi kızları tiksinmeden baksın bir zahmet.Esiniz tabii ki annesinin yaninda evde kalacak cun ku babasi vefat etmis bu olmasi gereken zaten. Birde 3 gun boyunca tek basima ev islerini yaptim demissiniz babasini kaybetmis insanlar o aciyla kalkip ev isi yapacak degiller. Kv evde yalniz kalmayi istemiyorsa esinin yokluguna alisana kadar gorumcelerde ve sizde kalir 1 ay kalsa 3 /4 aya bir sira gelir olmasi gerekende bu bence acili bir insan yillardir hergun beraber yasadigi insan artik yok tabiki uzulecek yalniz yasamaktan korkacak alisana kadar evlatlari destek olmali. Biraz empati yapin yillar cabuk geciyor belki birgun sizde kv olacaksiniz ve bir anda yapayalniz kalacaksiniz.sagduyulu olun bukadar abartmaniza gerek yok
Allah razı olsun. Burada bana yaşattıklarını yazacak değilim ama ne evliliğimden bir şey anladım, ne ailemib hastalığında 1 kez beni aradı. Annem felçken gezdirmedi beni diye şikayet etti kızlarına. Şimdi bunları benden beklemesi içimi buz gibi soğutuyor.burada da herkes iyimser, ben seni anlıyorum canım. bunca zaman çektirdi çektirdi şimdi yalnız kalma korkusuyla (cenaze şoku adı altında) iyi davranıyormuş gibi diğer insanların gözünü boyuyor. etrafına sorsan harika bir kv diyecekler sen sen ol baştan konuş eşinle sizinle yaşamasını istemediğini son dakika söylersen sen kötü olursun.
Eşiniz ne diyor orası sizin de eviniz kendi evi varmış eli ayağı tutuyor anladığım kadarıyla kızlarından birine niye taşınmıyor onlar onun çocuğu değil mi ben olaya hiç kaynana olarak bakmıyorum benim annem böyle bir şey yapsa ömür boyu yüzüne bakmam oğlu evlatta ben neyim peki hiç bunu düşünmüyor o kızları ya nasıl bir sevgisizlik buO zaman annem felç oldu dediğimde kahkaha atmasaydı, az yesin demeseydi hanımefendi. 6 ay annemin altından aldım, ıyyy insan tiksinir nasıl alıyosun demeseydi. Şimdi kızları tiksinmeden baksın bir zahmet.
Annemin felç olmasına az yeseydi diyip kahkaha atan kadına, ben altından alırken oğluma dokunma tiksinmiyo musun diyen kadına bir zahmet kızları baksın. Evet geçimsizim, eşim de geçimsiz ki sen gelirsen boşanırız, kızın ailesinin acısına saygı duymadın, şimdi benim yüzüm yok bunu istemeye demiş. Çok şükür geçimsiziz.Çok geçimsiz biri gibi geldiniz bana, 1 haftalık cenaze evinde bile bu nedir ya?! Ayıp! Kadının nasıl ağladığına bile takmışsınız! Bide kadın ölse kızları beni boğar ne demek! Ben kayınvalime bir şey olsa nasıl üzülürüm, çok sevdiğimden değil ama eşim annesini kaybetmiş onun o acısına dayanamam. Ayıp ya bide gelip burada yardım istemişsiniz, asıl Allah kayın ailenizin yardımcısı olsun!
Canım iki kızı da uzman doktorken ben baktım babasına. Şimdi alırlar mı sence?Eşiniz ne diyor orası sizin de eviniz kendi evi varmış eli ayağı tutuyor anladığım kadarıyla kızlarından birine niye taşınmıyor onlar onun çocuğu değil mi ben olaya hiç kaynana olarak bakmıyorum benim annem böyle bir şey yapsa ömür boyu yüzüne bakmam oğlu evlatta ben neyim peki hiç bunu düşünmüyor o kızları ya nasıl bir sevgisizlik bu
Benim mesajım 7. sayfada sizin güncellemeniz 10. sayfada. Asıl siz kendi açtığınız konuyu okumuyorsunuz sanırım.Kin güttüğüm yok, cenaze evini kapatıp bize taşınmak istedi okumuyorsunuz son güncellemeyi sanırım.
Evlenmek istemiyorum ya boğulcak gibi oluyorum bu konu açılınca sanki hayat bitecek diri diri mezara giricekmişim gibi ama bi yandan da çocuğum olsun istiyorum çocukları aşırı seviyorum öyle kara kara düşünüyorum bu aralar bakalım kısmet
Canım iki kızı da uzman doktorken ben baktım babasına. Şimdi alırlar mı sence?
Eş adayıyla hayat görüşünün aynı olması önemli evlilikte kendine uygun biri olunca paylaşım çok olunca çok güzel dünyada cennet öyle korkunçlu şeyler olmuyor pek
Güncelleme: Ben memlekete döndükten sonra kv eşimi çekmiş kenara. Giderken beni de götür ben artık seninleyim, eşyalarımı haftaya alırız diye. Eşim de sonra bakarız demiş. Hayır şimdi bak demiş. O da anne sen gelirsen biz boşanırız demiş, bilsem uslu duracağını hemen götürürüm ama biliyorum seni, yapma şimdiden demiş. Biz gelir gideriz, seni yalnız koymayız demiş. Görümceme de meryem vajinusmus, bizim düğünden beri problemlerimiz var,meryemin babası da iyi değil ona bakıyor zaten, götür diyorsan götüreyim demiş. O da doktor, bana neden söylemediniz demiş. Ben götürürüm, gelmezse kadın tıtarım yanına, meryem annemle yapamaz demiş. Yani hepsi biliyor ne olduğunu. Biz yoldayız yine gidiyoruz, eşim böyle demese gitmeyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?