Kp vefat etti. Size ihtiyacım var.

başınız sağolsun... cenaze evinde bırakın kadın acısını yaşasın sarılıyor size sövmüyor ki... burada ayıp olan tek şey kızlarının yaptığı... o kadar babalarına düşkünmüşler madem neden size emanet etmişlerde kendileri bakmamışlar acaba... kayınvalidenizde yalnız napıcam diyorsa yalnız değil kızları var öyle söyleyin... size böyle bir dayatma yapamazlar... buna hakları olmadığı gibi istemediğiniz birşeyi sizde kabul etmeyin ilerde böyle bir teklif gelirse diye söylüyorum...

Teklif değil, dün resmen seninle geliyorum artık sizleyim demiş.

Kin güttüğüm yok, cenaze evini kapatıp bize taşınmak istedi okumuyorsunuz son güncellemeyi sanırım.

O zaman annem felç oldu dediğimde kahkaha atmasaydı, az yesin demeseydi hanımefendi. 6 ay annemin altından aldım, ıyyy insan tiksinir nasıl alıyosun demeseydi. Şimdi kızları tiksinmeden baksın bir zahmet.

Allah
Allah razı olsun. Burada bana yaşattıklarını yazacak değilim ama ne evliliğimden bir şey anladım, ne ailemib hastalığında 1 kez beni aradı. Annem felçken gezdirmedi beni diye şikayet etti kızlarına. Şimdi bunları benden beklemesi içimi buz gibi soğutuyor.

O zaman annem felç oldu dediğimde kahkaha atmasaydı, az yesin demeseydi hanımefendi. 6 ay annemin altından aldım, ıyyy insan tiksinir nasıl alıyosun demeseydi. Şimdi kızları tiksinmeden baksın bir zahmet.
Eşiniz ne diyor orası sizin de eviniz kendi evi varmış eli ayağı tutuyor anladığım kadarıyla kızlarından birine niye taşınmıyor onlar onun çocuğu değil mi ben olaya hiç kaynana olarak bakmıyorum benim annem böyle bir şey yapsa ömür boyu yüzüne bakmam oğlu evlatta ben neyim peki hiç bunu düşünmüyor o kızları ya nasıl bir sevgisizlik bu

Annemin felç olmasına az yeseydi diyip kahkaha atan kadına, ben altından alırken oğluma dokunma tiksinmiyo musun diyen kadına bir zahmet kızları baksın. Evet geçimsizim, eşim de geçimsiz ki sen gelirsen boşanırız, kızın ailesinin acısına saygı duymadın, şimdi benim yüzüm yok bunu istemeye demiş. Çok şükür geçimsiziz.

Canım iki kızı da uzman doktorken ben baktım babasına. Şimdi alırlar mı sence?

Kadin daha 7 aylik evliyken hasta kayinpederine kizi ve esi bakmadigi halde eve alip ilgileniyor bunu burada takdir eden yok ama hakli sebeplerle kayinvalideyi istemeyince dunyanin en kotu insani oluyor. Nişan, düğün, balayini zehir ettikleri kisma deginmiyorum bile..Gordun mu konu sahibi olay bu kadar basit. Senin bugune kadar yaptiklarin değil her daim yapmadiklarin konusulacak çünkü. Ben senin kp konunu da okumustum helal olsun kadina dedim, nasil vicdanli biri oldugun belli cunku. O mesajlari yazan biri simdi kv ile ayni evde yapamam diyorsa haklidir derim.

Kocam beni seviyor ama sogumasindan korkuyorum dedin ya bu yuzden, yaptigin onca fedakarligi ragmen bu konuda senden sogursa birak sogusun zaten. Cunku olayin kilit noktasi burada. Sen esim uzulmesin beni sevmekten vazgeçmesin diye bu tarz insanlara taviz vermeye, karakterinden ödün vermeye devam edersen isteklerinin sonu kesilmeyecegi icin sonunda gram kiymeti kalmamis, bide ustune ozguvenini kaybetmis, herkesin lafini secmeden konusabildigi bi kadin olarak kalacaksin ortada. Bak kocan ne guzel konusmus sana birakmamis bile lafi. O da taniyor cunku annesini. Sen de konus esinle, kararini net bi sekilde belirt.

Bisey icinden gelmiyorsa yapma. Onlar mutlu olsun diye de kendinden ödün verme. Once sen mutlu ol ki etrafindakileri mutlu edebilesin. Saygisizlik etme ama lafini da esirgeme. Gör bak kus gibi hafifleyeceksinsin icinde biriktirdiklerini söyledikçe. Onlar da insansa zaten utanir biraz.

Eş adayıyla hayat görüşünün aynı olması önemli evlilikte kendine uygun biri olunca paylaşım çok olunca çok güzel dünyada cennet öyle korkunçlu şeyler olmuyor pek

Gelin olmak bu kadar mı kötü,bu kadar mı zor.yazık değil mi şimdi bu kadına.kalsın kendi evinde.yada bütün çocuklarında eşit kalsın.

Canım iki kızı da uzman doktorken ben baktım babasına. Şimdi alırlar mı sence?

Nasıl evlat bunlar ya şu erkeklere verilen değer niye bize verilmiyor benim annem böyle şeyler yapmaz asla ama oğluşuna aşırı düşkün biz de iki kız annemize düşkünüz erkek kardeşim parasını yer biz ne ihtiyacı varsa alırız ama yine o kıymetli hep deliriyorum bu olaya ya

Eş adayıyla hayat görüşünün aynı olması önemli evlilikte kendine uygun biri olunca paylaşım çok olunca çok güzel dünyada cennet öyle korkunçlu şeyler olmuyor pek

İş sektörümüz çok farklı o sanatçı ben beyaz yakalı plaza insanı ama ortak hobiler zevkler diğer herşey aynı 20 yaş fark benim için bir şey ifade etmiyor huzurluyuz ya şuan bozulacak diye korkuyorum geçenler de evlenmeden çocuk doğurmak diye bir konu açıldı burda keşke ailem ve iş sektörüm bunu kaldırabilecek gibi olsa hiç düşünmezdim hemen bebeleri kapıya dizerdim :)

Önceki konunuzu da hatırlıyorum iki kızı varken siz bakmıştınız kayınpederinize,şimdi pek ala kayınvalide size gelip kalma planı yapabilir. Bu kez hayır derseniz de yaptığınız tüm iyilikler silinir gider eşinin annesini istemeyen taraf olursunuz.
Siz sanırım size minnet edecekler diye beklediniz ama kusura bakmayın doktor olup hasta babasına bakmaktan imtina eden görümceleriniz size kalkıpta ne kadar iyisin demezler.
Ayrıca herşey bir yana insanların acıları çok taze henüz,boşverin acıları var deyip geçin.

Bir kaç sonra kv bir kaç günlüğüne geldi üç ay oldu gitmiyor adi altında bir konu başlığı daha açarsiniz .. ardından eşim annesinin bizde kalmasını istiyor ,daha sonra ,kv bende kalıyor kizlarinin çocuklarından bıktım diye liste uzaaar gider.. içinden cikçıkıl bir hal ,kendi annemiz bu duruma düşse ortalığı yıkarız,ama kv kişisi sonra konusu olunca istemiyor insan . Sizi çok anlıyorum. Bu düşünce de olmaniza sebeb karşı taraf , gelin yerine kızım deseler keşke

Esin simdilik iyi cözmüs olayi ama yakin zamanda yanina yerlesecek gibi kv. Allah yardimcin olsun. Bu durumda ne yaparsin cok merak ediyorum.

Valla bu kadin gelecek size, kizlarida seve seve yollayacak, hatta o bizim anamiz oda tek erkek kardesimiz tabi ki bakacak diyecek. Kocanda bir gelme dicek, iki gelme dicek, ücüncüye anam o benim anammmmm diyip bas köseye otturtacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…