Kp vefat etti. Size ihtiyacım var.

Bu kadar sorunluysa neden devam ettiniz evlendiniz

Taslayan taslasin kuzum. Ne takiyorsun. Neyse ki esin olayi SIMDILIK cözmüs ama emin ol ki bu konu burda kapanmicak.a
Ha seni burda taslayan hatunlarda emin ol kvleri ile ayni evde yasamayi birak sokaklarindan dahi gecirmezler.
Yazanların hangisi kv ile yaşıyor çok merak ediyorum zaten. Çok haklısın, teşekkür ederim

"Gorumceler beni bogar", "taslarlar".
Kimse bir bok yiyemez. Korkmayin bu kadar
Görümcelerim bana değil direk annemi arayıp azarladılar zamanında. En çok ondan korkuyorum. Nikah günümde bile siz bu tarafa oturmadınız diye anneme yapmadığını bırakmadılar. Fenalar ya..Anneme ve bana göre oldukça fenalar.

O cantaya diye gittiginde sende pesinden git, hayirdir nereye de. Size derse. Gezmeye gitmek icin cok erken. Biraz zaman gecsin gelir 2-3 gün kalir gidersin de cik
Diyemiyorum Allah kahretsin. İki yanında benden 15 yaş büyük görümcelerim pençelerini çıkartır. Zamanında daha eşi ölmeden beraber yaşamak istediler, ben düşünmem demiştim. Sözlü idik o zamanlar. Annemi felçliyken geçmiş olsuna geliyoruz diyip azarladılar. Halen unutmuyorum. Resmen beni pıstırdılar (

Yazanların hangisi kv ile yaşıyor çok merak ediyorum zaten. Çok haklısın, teşekkür ederim

Dedigim gibi ben seni cok anliyorum. Kv bana o kadar cok sey yapti ki asla ama asla istemem evimde. Misafir olarak bile bir kac saat anca katlniyorum helede sacma sapan konusmalarina ben hakliyim ben bilirim ben dogruyum laflarina iddalarina. Benimle yasadigini düsünemiyorum. Ciddi ciddi birgün benim yanimda yasamaya kalksa birgün evliligimi bitiririm ama yinede yasayamam. Allah muhtac etmesin birlikte yasamaya insallah. Büyük konusmakda istemiyorum kisacasi seni cok iyi anliyorum

Bu kadar sorunluysa neden devam ettiniz evlendiniz
Eşim 34 yaşına kadar tanıdığım en iyi insan, en sevdiğim insan ( Bir kez bile kırmadı beni. Evet pasif kaldı bazen ama ondan hiç incinmedim

Eee napican? Susup otturcan mi yarin sana yerlesmeye kalkarsa???

Sizi okudukça kendimi görüyorum resmen. Allah razı olsun sizden. Sizin gibi bir kaç kişi yazmasa çok mu vicdansız, lanet biriyim diyecektim. Size de sabırlar diliyorum. Çok sağolun.

Sizi okudukça kendimi görüyorum resmen. Allah razı olsun sizden. Sizin gibi bir kaç kişi yazmasa çok mu vicdansız, lanet biriyim diyecektim. Size de sabırlar diliyorum. Çok sağolun.

Allah hepimizden razi olsun sagol canim. Kocasinin derdine düsen kadin ben nasil tek kalicam demez ben nasil onsuz kalicam der, ogluna gelip sizde kalim demez evde kocamin hatirasiyla yasayim der. Sanki beklemis beklemisde hah firsat bu firsat der gibi daha millet bas saligina gelemeden size yerlesmeyi planlamis.

Eşime nasıl bakıyorsam, odaya çekti beni endişelenme, öyle bir şey olmayacak, söylesin dursun dedi ay umarım ya umarımmm ((

Hadi insallah canim. Madem öyle sen simdilik bi sus gözlemle. Baktin ki olmuyo kadin ciddi ciddi size yerlesiyo ya kabul etmeyi göze al yada resti cekip evliligini bitirmeyi en azindan evi terk etmeyi.

Kadinin ici yaniyor ne seni ne de anneni dusuncek hali yoktur oglunu tabi yaninda ister cenaze bu ya ..
Evet merak etmeyin, çantasını hazırladı, haftasonu bize yerleşiyor. Bundan sonra bizimleymiş. Eşim tutamazsa da ben de annemin yanına yerleşirim.

Evet merak etmeyin, çantasını hazırladı, haftasonu bize yerleşiyor. Bundan sonra bizimleymiş. Eşim tutamazsa da ben de annemin yanına yerleşirim.
Suan kendi evinden korkar ama cenaze cikti tek duramaz kizlari nerde gittilermi evlerine evlilermj

Siz niye gidiyorsunuz? Beraber yaşayacaklarsa başka evde yaşasınlar. Ayrı ev açmamak boşanma sebebi. Eşiniz mantıklı davranıyordu umarım hala öyledir.

Esin ne diyo su anda? Sen dedin mi o gelirse ben giderim diye?
Başta olmaz yapamayız dedi ablasına, boşanırız kesin biz dedi, şimdi bana gelmiş ramazanda kalsın sonra yollarım söz diyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…