Hadi bu cenaze evi. Ama nişan günümde, en mutlu olduğum düğün günümde beni, ailemi ağlattılar. Organisyon tutup harika bir kına yaptım, son yarım saat 3 kişi geldiler. Altınlarımı vermedim diye oğullarını bana düşman ettiler, hepsini verdim.
Soruyorum şimdi size. O zamanlarda hangisi empati yaptı? Babam kanserken ölmedi ya nişan olsun diye turturdular. Adamı kemoterapi alırken mahvettiler. Beklemediler 2 ay. Şimdi babaları da kanserden gitti. Hani empati???
"Gorumceler beni bogar", "taslarlar".Burdaki gibi taşlanayım mıCenazede söylediğin şeye bak diye evdekiler taşlardı beni :)
Yazanların hangisi kv ile yaşıyor çok merak ediyorum zaten. Çok haklısın, teşekkür ederimTaslayan taslasin kuzum. Ne takiyorsun. Neyse ki esin olayi SIMDILIK cözmüs ama emin ol ki bu konu burda kapanmicak.a
Ha seni burda taslayan hatunlarda emin ol kvleri ile ayni evde yasamayi birak sokaklarindan dahi gecirmezler.
Görümcelerim bana değil direk annemi arayıp azarladılar zamanında. En çok ondan korkuyorum. Nikah günümde bile siz bu tarafa oturmadınız diye anneme yapmadığını bırakmadılar. Fenalar ya..Anneme ve bana göre oldukça fenalar."Gorumceler beni bogar", "taslarlar".
Kimse bir bok yiyemez. Korkmayin bu kadar
Diyemiyorum Allah kahretsin. İki yanında benden 15 yaş büyük görümcelerim pençelerini çıkartır. Zamanında daha eşi ölmeden beraber yaşamak istediler, ben düşünmem demiştim. Sözlü idik o zamanlar. Annemi felçliyken geçmiş olsuna geliyoruz diyip azarladılar. Halen unutmuyorum. Resmen beni pıstırdılarO cantaya diye gittiginde sende pesinden git, hayirdir nereye de. Size derse. Gezmeye gitmek icin cok erken. Biraz zaman gecsin gelir 2-3 gün kalir gidersin de cik
Yazanların hangisi kv ile yaşıyor çok merak ediyorum zaten. Çok haklısın, teşekkür ederim
Eşim 34 yaşına kadar tanıdığım en iyi insan, en sevdiğim insanBu kadar sorunluysa neden devam ettiniz evlendiniz
Diyemiyorum Allah kahretsin. İki yanında benden 15 yaş büyük görümcelerim pençelerini çıkartır. Zamanında daha eşi ölmeden beraber yaşamak istediler, ben düşünmem demiştim. Sözlü idik o zamanlar. Annemi felçliyken geçmiş olsuna geliyoruz diyip azarladılar. Halen unutmuyorum. Resmen beni pıstırdılar(
Sizi okudukça kendimi görüyorum resmen. Allah razı olsun sizden. Sizin gibi bir kaç kişi yazmasa çok mu vicdansız, lanet biriyim diyecektim. Size de sabırlar diliyorum. Çok sağolun.Dedigim gibi ben seni cok anliyorum. Kv bana o kadar cok sey yapti ki asla ama asla istemem evimde. Misafir olarak bile bir kac saat anca katlniyorum helede sacma sapan konusmalarina ben hakliyim ben bilirim ben dogruyum laflarina iddalarina. Benimle yasadigini düsünemiyorum. Ciddi ciddi birgün benim yanimda yasamaya kalksa birgün evliligimi bitiririm ama yinede yasayamam. Allah muhtac etmesin birlikte yasamaya insallah. Büyük konusmakda istemiyorum kisacasi seni cok iyi anliyorum
Eşime nasıl bakıyorsam, odaya çekti beni endişelenme, öyle bir şey olmayacak, söylesin dursun dediEee napican? Susup otturcan mi yarin sana yerlesmeye kalkarsa???
Sizi okudukça kendimi görüyorum resmen. Allah razı olsun sizden. Sizin gibi bir kaç kişi yazmasa çok mu vicdansız, lanet biriyim diyecektim. Size de sabırlar diliyorum. Çok sağolun.
Eşime nasıl bakıyorsam, odaya çekti beni endişelenme, öyle bir şey olmayacak, söylesin dursun dediay umarım ya umarımmm ((
Evet merak etmeyin, çantasını hazırladı, haftasonu bize yerleşiyor. Bundan sonra bizimleymiş. Eşim tutamazsa da ben de annemin yanına yerleşirim.Kadinin ici yaniyor ne seni ne de anneni dusuncek hali yoktur oglunu tabi yaninda ister cenaze bu ya ..
Suan kendi evinden korkar ama cenaze cikti tek duramaz kizlari nerde gittilermi evlerine evlilermjEvet merak etmeyin, çantasını hazırladı, haftasonu bize yerleşiyor. Bundan sonra bizimleymiş. Eşim tutamazsa da ben de annemin yanına yerleşirim.
Evet merak etmeyin, çantasını hazırladı, haftasonu bize yerleşiyor. Bundan sonra bizimleymiş. Eşim tutamazsa da ben de annemin yanına yerleşirim.
Evet merak etmeyin, çantasını hazırladı, haftasonu bize yerleşiyor. Bundan sonra bizimleymiş. Eşim tutamazsa da ben de annemin yanına yerleşirim.
Başta olmaz yapamayız dedi ablasına, boşanırız kesin biz dedi, şimdi bana gelmiş ramazanda kalsın sonra yollarım söz diyor yaaEsin ne diyo su anda? Sen dedin mi o gelirse ben giderim diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?