kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

sen kocana inanıyor musun? ben inanmadım senin kocana kaç mesaj yazdım yıpratma kendini kocan istese o evi alır üzerine sen kendini paraladığınla kalıyorsun dedim anlamıyorsun ki!! karışma işte burda olduğu gibi ailede de kötü olursun, ayrıca tapu işlemi kolay olsun diye kimse kimsenin üzerine ev yap-mazzz!!!

Bence eşine "dırdırcı,yererek gaza getiren" pozisyon alacağına destekleyen pozisyonda olmayı dene.o da görmüş zaten babasının son birkaç ay ödeyerek senelerin emeğine konmaya kalkıştığını.Bazen gaza getirecek gibi pısırık,korkak,beceriksiz gibi etiketler yapıştırıyoruz eşlere ve bu çok başka sorunlara yol açıyor şimdi uzatıp moralinizi bozmak istemem.Siz destekleyin,ona güvendiğinizi gerekeni bir şekilde yapacağınızı söyleyin,benim bu konuda yapabileceğim bir şey var mı diye sorun,babasıyla ilgili düşüncelerini hislerini anlatmasına müsade edin

Agir bir tepki mi olur sana karsi bilemiyorum ama, Babanin Kayinpederine o soruyu sormasi sacma. Ve Kayinpederin sözlerine bakarsak "o ev sizin", yahu üzerine gecilsede gecilmese de sizin. Allah korusun Kayinpederin bu Hayattan cekip gittiginde yaninda mi götürecek acaba?

Ve sahip olmaktan öte, borcuz olunmasi daha önemli degil mi? Anlayamadim bu tepkiyi.

Bak ne iyi etmissin, sen susunca esin de farkina variyor. Ama sen deseydinki geldigi gibi baban bole bole dedi ne yalanci adam seni dolandirdi, o zaman dicektiki sen benim babama nasil yalanci dersin karisma der ve kavga cikardi.
Bence esin babasiyla konusur zamanla goreceksin

Sürekli haksızlığa gelemem arkadaşıma olsa da ona da hakkını al derim diyorsunuz da duracağınız yeri bilmiyorsunuz. Siz evlenmeden önce eşinizin ödediği ev üzerinde hakkınız yok. Eşiniz isterse babasına söyler.

Buraya güya fikir almaya yazıyorsunuz ama kendi fikriniz dışındaki herkese sinirleniyorsunuz.

Ben hakrette bulunanlara sinirleniyorum biri size paragözadamin koynuna girdinde ne saniyon kendini yok kukusunda altin var sanki ppiss şirret utanmaz dese bunlar sizi sinirlendirmezmi insan gb eleştirenlereagzimi acmadim ddoğruhaklisin eeşimden ozrumu diledim dedim ama turlu hakaretlere maruz kaliyorum burda kahvenutella cok doğru demiş aslinda ben o sinirle eşimekorkak fln diyerek onu gaza ggetirmeye calistim gaza gelip birşeyler yapsin diye ama artik yok bitti o kendi hakkini savunmuyosa ben kendimi yemicem ne hali varsa görsün

Bencede hic dusunme birak, kendi stres yapsin. Laf edecegi insanda babasi sonucta. Emin ol onunda canina tak eder birgun ve patlar babasina. Sen esinle kotu olma, ona huzur verki senden de uzaklasmasin

inanin konuyu anlamadım. konu sahibi hic düzgün cevap vermiyorsun. ev kimin? kayınbabanmi ödedi eşinmi ödedi!!!

Ben tşk ederim arkadaşım. Canını sıkma moralini bozma. Herşey gönlünce olsun dilerim. Hayırlı ramazanlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…