- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.120
- 798
- Konu Sahibi zziinneett
-
Senin hakkın nereden oluyormuşHakkimizi istemek sucmu
Yalan söyleyen bi insandan şahsen herşeyi beklerim kapiyada atar herşey yapar
Bu ne cirkeflik, paragozluk... Sonradan gelip oturdugunuz evin tapusunu utanmadan nasi isteyebiliyosunuz? Nasi kavgasini edebiliyosunuz bi de, boyle gorgusuzlugu az gormusumdur kadinlar kulubunde.. Allah sizin gibi gelin vermesin simdi iyice emin oldum yasadikca ogluma tapu mapu vermicem...
Edit: 5 yil odediniz diye tapuda hak iddia edemezsiniz bastan odemeyecektiniz o 5 yil odediginiz parayla kendi evinizi alip oderdiniz paraniz da yanmazdi.
Yani ben söylemekten yoruldum ama vallahi sen safsın , gerçekten sana oynuyor kocan , o ev yasal işlemler yüzünden babasının üzerine yapılmaz memlekette vekalet diye birşey var, ayrıca eşinin bekarken aldığı malın derdine düşüp kendini küçük düşürüyorsun, kayınbaban ve eşin gayet danışıklı bir durumdalar bu konuyu kapat ve izle sana güvenmiyorlar olası bir boşanma durumunda mal davasına girmek istemiyorlarMissladybird ne desek de vermiyo evi bende zaten Vazgeçtim dun Esim isten geldi tek kelime etmedim kendi geldi dedi dun babamin yalanini gordunmu dedi evet yorum yok dedim sanirim dolandirildim dedi aci aci güldü yine yorum yok dedim daha npym
Allah herkesin rizkini esirgesin benim de oglum var korkuyorum su konuları okudukca. Insallah herkese gonlu tok bi es nasip olur da su utanci yasamazlar. Bi de kocasinin bekarken odediginin derdine dusuyo.. Benim erkek kardesim de aynı boyle bi kızla sevgili, evlenirsen bes kurus destek vermeyiz dedik Allah dogruyu gosterse de evlenmeseler.Beş yıl ödememişler canım
Beş yıl kocası ödemiş sadece. O zaman evli değillermiş
Yani babalık hakkı vs her neyse
Baba oğul arasında sonuçta
Kocası gocunmuyor ama kadın tapu derdine düşmüş
Nazlideniz aptalinsanin da yorumda söylediği gibi ben onun esiyim ve yorum yapma hakkina sahibim biz bir aileyiz sen eşinin kullanildigini gorseydin susarmiydin bende susmuyorum bana sevgilisi muamelesi yapmayin kocamin hakkini almasini isterim Yorum da yaparim kavga esnasinda sinirle söylediğim sözler yüzünden ondan ozrumu dinledim buradaki insanlar ne kadar acimasiz ya sanki herkes eşiyle hanimli beyli müthiş kibar şekilde konusuyor burada sinirlenen yok bagiran yok herkes melek ben o tavrimin yanlis olduğunu kabul ediyorum zaten
Amin. Gözü gönlü tok olurlar inşallah. Zaten o zaman herşey onların olur.Allah herkesin rizkini esirgesin benim de oglum var korkuyorum su konuları okudukca. Insallah herkese gonlu tok bi es nasip olur da su utanci yasamazlar. Bi de kocasinin bekarken odediginin derdine dusuyo.. Benim erkek kardesim de aynı boyle bi kızla sevgili, evlenirsen bes kurus destek vermeyiz dedik Allah dogruyu gosterse de evlenmeseler.
Allah herkesin rizkini esirgesin benim de oglum var korkuyorum su konuları okudukca. Insallah herkese gonlu tok bi es nasip olur da su utanci yasamazlar. Bi de kocasinin bekarken odediginin derdine dusuyo.. Benim erkek kardesim de aynı boyle bi kızla sevgili, evlenirsen bes kurus destek vermeyiz dedik Allah dogruyu gosterse de evlenmeseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?