kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Bence haklısınız ama eşinle kavga çıkarmak yanlış madem eşin ödeme yapmış guzel Bır dille konuşup halledın. Zaten hakkı olanı istiyor napaın kadın . Üstüne güdüyorsunuz hepınız . Oğlu onun sonuçta nolcak yapsa üstüne . Kı bedavadan degıl Ada'm zaten çalışmış ödemış borç
Allah raz olsun

Bende diyorum yabancıddeğilooğlu onun oz evladi neden bundan kaciyo zaten Esim dogudayken babasına demiş sen oradayken islemleri sen yap tapuyu al ben doğudan gelince benim üzerime yaparsin demiş o da tamam demiş simdi bu yaptigi insanliga sigiyomu

Hala bunun eşimin hakki olduğunu düşünüyorum bunca hakaretten sonrada ama su konuda haklisiniz esimi cok uzdum bi daha bu konuda sinirlerime hakim olup onu uzup yipratmicam ama kp den cok sogudum eşimden özür diliycem

Aslında k.pederin baştan evin tapusunu eşine vermemekle hata yapmış. Şimdi verse sizde ortak olacaksınız. Baştan verseydi sizin bir hakkınız olmayacaktı. Yeni jeton düşmüş bu nedenle vermek istemiyor olabilir. Her halükarda hakkınız yok. Ama sadece eşinin hakkı var. Yani onunla babasının arasındaki mesele. Çok sık boğaz etme.

Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo

Eşinize korkak pısırık demeniz ayıp olmuş aranızdaki saygıyı böyle şeyşere kaybetmeyin.
Babanızın kayınpederinize sorduğu soru da çok ayıp.
Sonuçta o ev sizin başınızı sokuyosunuz kira ödemiyosunuz. 5 yıl ev kredisi ödemiş eşinize korkak demek ağır olmuş.
Eşinizin başka kardeşleri var mı?

Bence babanı aileni katma işin içine ipoteği babanın sorması çok yersiz olmuş. Hazır ev oturuyosun mis gibi babayla oğulun halletmesi gerekene müdahale ediyorsun
Başka kardeş var ölünce miras kalacak diye mi endişelendin yoksa tek çocuk mu

Gorumcem var iste nisan asamasinda çocuğuda hic ggözüm tutmuyo sürekli mal mülk lafi ediyor alsin hepsi onların olsun eşimin alin terinin olduğu evi istiyorum ben zaten sesimi cikarmayip miras beklesem bi evden daha cok para gelecek Esim babasına güvenmiş tapuyu al dönünce alirim demiş ama vermedi vermiyo simdi kp değilben suclu oldum

Tapunun üzerinize yapılmasını istemekte son derece haklısınız. Bu konuyu kavga ederek değil de sakince eşinizle ve ailesiyle konuşun. Kayınpederinizin ölmesi halinde evin tüm kardeşler ve anne arasında paylaşılacağını izah edin. Gerekirse kayınpederinizin ödediği 5 aylık miktarı geri verin tapuyu üzerinize geçirsinler. Tapudaki bu düzeltme işleminin yapılmasından sonra 2 yıl içerisinde kayınpederiniz ölürse ev yine elinizden alınıp tüm kardeşler arasında paylaştırılabilir.
Bu yüzden en kısa sürede tapuyu üzerinize almanızda fayda var.

Rosebady bende bunun farkindayim soledim zaten esimi uzmiycem ama düzgünce soleyince bile bagiriyo bana nasil güzelce konuscaz bilmiyorum

Ben koni sahibini haksız bulmadim.Kp normal değil ki adam kalkmadı etmedi diye yalan söyleyerek konu sahibinin ailesini kandırmaya çalışıyo belli ki gelinin hiç hakkı olsun istemiyor. Oğlum aldı bende dursun ben ölünce kardeşleri bölüşsun geline gitmesin derdin de

Son açıklamanızdan sonra evin size ait olmasını istemenizin yanlış olmadığını düşünüyorum ama bu durumda kesinlikle baskıcı olmayın eşinizi kendinizden soğutmayın onu ezerken ev tapu derken saygınız biter eşiniz babasıyla Nasıl konuşacağını bilir zamana Bırakın izleyici olun sadece zaten aile ödemenin büyük çoğunluğunu eşinizin yaptığını biliyordur iki kızkardeş bu konuda bir talepte bulunmaz diye düşünüyorum ayrıca siz kendi ailenize tembihte bulunun sizin aile içi meselelerinize karışmasınlar ortalık bir karışırsa herşey eskisi gibi olmaz yani kısacası bu panik havanızdan kurtulun kimse sizi kapının önüne koymuyor bu kadar ısrarlı ve aceleci tavrınızı kayınpederiniz sezmişse kıllanmış olabilir son olarakta şüpheci tavırlarınızdan uzaklaşmaya çalışıp ailenize güvenin hayırlısı neyse o olur inş

Ben son açıklamalara itibar etmiyorum açıkçası, tepki gören çoğu üye senaryo güncelliyo, durum neyse yaz yani konu açarken, 3 paragraf değilde 4 paragraf olsun eksik olmasın

Ben koni sahibini haksız bulmadim.Kp normal değil ki adam kalkmadı etmedi diye yalan söyleyerek konu sahibinin ailesini kandırmaya çalışıyo belli ki gelinin hiç hakkı olsun istemiyor. Oğlum aldı bende dursun ben ölünce kardeşleri bölüşsun geline gitmesin derdin de

Derdi bu da olabilir evet,bir baba olarak böyle düşünmesi son derece insani,çocukları elbette gelinden önce gelecek kazanırken gelin yoktu yanında değil mi

Unejeunefille keşke herkes senin GB yorum yapsa dediğin GB bende onu düşünüyorum ama ben eşimedirek sen korkaksin demedim damarima fena basti bende sinirle dedim güzelce konuşsan bile bu konuyu acar açmaz bagiriyo bana

Selda 1989 o evde eşinin hakki yokmuş tabi talep etmezsiniz benim derdim başka hickimse anlamadiki beni ne kadar acimasizca yorum yapiyosunuz kaynana bile eşinin koluna vurdu kotu kotu vakti yalan soyluyo diye

Bacim kp evi satarsa, sizi kapinin onune koyarsa dava acarsiniz. Senin kocan yollamis parayi demi? Dekontu var kaydi var. Catir catir alirsiniz merak etme. Surekli konustugun muddetce evi vermezler bence

Kirada oturan evi olmayan bir dolu insan var eşime birsey olsa kapı dışarı atarlar diye düşünen kaç kişi acaba,o kadar dertse kendi evini kendin al herkese kp den ev kalmıyor yani, neden bu ortada kalma telaşı,kendi ailen var eşine birsey olsa, kimse olmasa sen varsın bizzat çalışır kazanırsın

Adam olacak kiz evlimisin bilmiyorum ama gelini olarak bende artik onun kiziyim niye gelin boyle nefret edilesi diş kapinin mandali olsun hayatini oğluna adamis cocuklarinin annesi olacak bi kadini nasil boyle asagilarsiniz üstelik sizde bi bayansiniz

eşiniz size tepki göstermiş belki oda babasının adına kalmasını uygun buluyordur

Ya bende calisir alirim ama kp in kendi oğluna bu yaptigi tabiri caizse kazik degilmi zamanında tmm oğlum ben ayarlarim gelince veririm oğlandonuyo yok vermemmm

Back
X