kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Adam olacak kiz evlimisin bilmiyorum ama gelini olarak bende artik onun kiziyim niye gelin boyle nefret edilesi diş kapinin mandali olsun hayatini oğluna adamis cocuklarinin annesi olacak bi kadini nasil boyle asagilarsiniz üstelik sizde bi bayansiniz

Evet evliyim benim.babam.rahmet etti birseyler kaldı ben babamın parasına bile dokunamiyorum keyfi birşeye harcıcam diye aklım çıkıyo sen kp in evine hakkım diyosun

Konunda durum tam neyse ilk sayfada güncelle

Bu ev kimin esin aldı da babası üstüne mi yaptı,öyleyse neden, evi alıp kendi üstüne yapsaydı, ya da evin bir miktar parasını mı Siz ödediniz nedir

Peki siz kari koca bosanirsaniz o evin yarisini alma hakkiniz olacak.o zaman bu adam doğuda fazladan bir yil calisip ödemiş olcak. Ve siz evin yarisini almus olcaksiniz hicbir hakkiniz katkinizin olmadigi bu eve.belki kayinpederinizde bu şekilde dusunuyo.sonuçta o yasa kadar onlar getirmiş kocanizi tabikide kocaniz onlara evlenmeden önce para verebilir yardim da edebilir. Kocaniz un gözünde tamamen paraci bir kadinsiniz.bide ya kocaman ölürse ortada kalirsam diyosunuzda o evde bir katkiniz yok neden sizin olsunki.ortada kalmak istemiyorsan git calis birikim yapin alin ev.

Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Parayı siz ödediyseniz haklısın aksi durumda haksızsın ve bence çok iticisin bu hareketlerinden vazgeç evin tapusunu alacaksın ama eşini kaybedeceksin kavga çıkarayım mı diye sormak Nasıl bir psikoloji ya ??

Kocam polis ölürse dedikten sonrasını düşünemiyorum bile Allah esirgesin,ama sen hayatımı adadım arabeskinden sonra ortada kalırim diyosun

Adam olacak kiz allah rahmet eylesin baban nur içinde yatsin yazdim yorumlarda var ama Esim dogudayken babasina diyo sen ilgilenen tapu fln al üstüne ben dönüşte alirim tapuyu bes yil oduyo krediyi son bes ay kala kp oduyo ama Esim doğudan gelince kp evi geri vermiyor üstelik kendisinin uç evi var yani

Peki arkadaşlar iyi yada kotu Yorum yapan herkese teşekkürler itici iğrenc pisliğin tekiyim eşimin hakki olani istemem sucmus bunu anladim daha agzimi acmiycam kp yalan söylese de hakli doğudan gelince evi sana vercem diyip vermeme konusunda da hakli yarin evi satip bizi atsa yine o hakli olacak tek suçlu bnm ok rahatlayin

Adam olacak kiz allah rahmet eylesin baban nur içinde yatsin yazdim yorumlarda var ama Esim dogudayken babasina diyo sen ilgilenen tapu fln al üstüne ben dönüşte alirim tapuyu bes yil oduyo krediyi son bes ay kala kp oduyo ama Esim doğudan gelince kp evi geri vermiyor üstelik kendisinin uç evi var yani

Hah söyle de,herkes en baştan okuyamaz ki sen konuyu güncelle bence, durum buysa evet ortada bir kazık var ama senin de dediğin gibi oğluna kazık,oğlu buna ses etmiyorsa bence içten içe istediği babasının üstünde durması

Ev esinin hakki orasi kesin ama hala seni ilgilendiren bi durum yok.esin ses etmiyosa sana hic laf dusmez.o evin parasi odenirken sen yoktun.simdi laf soz hakkin asla yok kusura bakma.tutturmussun esim odedi de esim odedi.esin konusmuyo senin kadar.sen tavrinin ne kadar itici gorundugunun farkinda degilsin hala.babana kadar konusursa o evi kayinpederinin verecegi varsa da vermez.sen boyle yaparak esinin hakkini almasina da mani oluyosun.bence bu ev konusunu kapat kayinpederle arani iyi tut ki esin tapuyu ustune alabilsin.

Bizde kayinvalidemim evinin %20parasini vermistik ev alması için.evde 5senedir oturuyoruz.üstümüze yapması gerekiyordu ama bize diğer oğluyla gelini kiskanirlar neden yaptin derler dedi diye yapmadiki o oğlunun bir ev parasi borcunu ödedi iki kere evlendirdi ve bizim dugunumuzu biz kendimiz yaptik.bize gelince haksizlik ama onlara gelince hep hak.eğer haksa zaten ev bizim hakkimiz.ilahi adalet var benimde kocam ölse beni o evden hemen cikartirlar kiraya vercem der.huyu bu parayi cok sever. Ama ben hicbir zaman bize verin demedim dememde allaha havale ederim.hakliysam zaten ilerde kocama kalir.hakli deilsekte allah bize kendimize nasip etsin.ben neden malk mülk için evimin huzurunu bozayimki.bugün variz yarin yokuz.gencecik insanlar oluyo hergun hayat kisa bide boyle giybet yapip neden o insanların günahlarini kendime alayimki

Zamaninda calisip aldigim ev konusunda esim beni bu kadar darlasa art niyetli oldugunu düşünürdüm konu sahibi kusura bakma. Herhalde herif beni bosayacak, giderkende evimden pay isteyecek diye aklimdan gecirirdim. Baski yaptigin surece evi alamazsiniz.

Ek olarak bi evladin babasina ev almis olmasida olagan bisey isterse 10 tane alsin. Bende calisinca anneme ev alacağım, bu ev benim, benim evim, ben aldim diye vidi vidi etsem ne kadar dogru?

Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Eğer anlattığın gibi evin ödemelerini eşin yaptıysa baştan evi kayınpederin üzerine yapmakla büyük bir hata etmişsiniz. Ayrıca neden böyle bir şeye gerek duydunuz. Ayda kaç lira ödediniz ki beş yıl içinde evin borcu bitti. Büyük ihtimalle kayıppederin bir ev aldı. Peşinatını, ödemelerini o yaptı. Son beş yıl da eşiniz ödedi. Bu evi sizin yapmaz sadece bir miktar ortak yapar. Bu işin bir kısmı. İşin başka bir kısmı da şu, eğer eşinizin başka bir kardeşi varsa ve bu ev eşinizin üzerine yapılırsa, kardeş de bundan hoşnut kalmazsa kayınpederiniz hayattayken de, öldükten sonra da dava açabilir bu kardeş. Çünkü mal kaçırmaya girer. O yüzden bu tip olaylarda ev alıyorsanız direk kendi üzerinize alın. Kendi almadığınız evlere de benim diye sahip çıkmayın.

Anlamadiginiz su Esim bu parayi babasınaalmadi kendine aldi kkendisi için aldi babasina emanet etti babasi da emanete hiyanetlik etti ben konuyu eksik yazdigim için kimse anlamadi konuyu hata bende esinle aram iyi maddiyat asla aramiza girmedi bu konu dişinda eEsim de asla karim o evden hak almasin derdinde değil ailesiyle arasini bozmak istemiyor bende bozma ama güzelce hakkini iste diyorum cekiniyorum diyo bende ondan sinirlendim

Tapuyu niye vermediğini öğrenin bence. Kimsenin günahını almak istemem ama böyle insanlar üç kuruşun hesabını yaparyapar. Onun ödediği kısmı eşiniz geri versin. Belki o yüzden vermemeye çalışıyor benim de katkım var vs... Yada o da Eşinize bir şey olursa geline kalır koca ev diye vermiyor olabilir sonuçta evlenmişsiniz. Eşinize yüklenmeyin herkesin Baba-evlat ilişkisi farklı. O ailesi sabrı kalmadığı zaman sen kötü olursun. Anlayış gösterin Allah bir yol verir.

Hayir Esim ödedi diyorum kp son bes ayi ödeditemelden alinan bir ev cok uyguna alindi simdi baya ddeğerlendi tmm suscam yarin obur ggün kp evi saatti bizi kapinin önüne koydu diye konu acarim sizde ooooohhh superoolmuş iyi olmuşdiye yorum yaparsiniz

Haklisin borcu odeyen kocansa ev onun ustune olmali.
bes ayini kp odedi ve icini masraf yapti demissin.ne kadar tuttu.ve esinin.gönderdiği para kredi taksidine yetiyormuydu yoksa kp ustune ekliyormuydu.belki kendide para kattigi icin.sadece ogluna ait gormuyordur.eger oyleyse yaptigi masraflarida odeyin kp e.ama sen esini bu konuda bunaltma.baba onun ev onun. O da senin kadar goruyordur ne olup bittigini.birak kendi halletsin.

Ya evi tapulasin o ödediği bes ayi ben vercem ya on ay veriyim hak geçmesin diosaniz ben onu vermeye raziyimki

Back
X