kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

zziinneett

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
399
297
23
34
Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Kpinizin yalan söylemesi elbette tasvip edilesi hoş bir şey değil, bu açıdan ayıp ediyorlar.
Ancak bunun haricinde, kp ile kv hala hayatta iken, bu yangından mal kaçırır gibi evi eşinizin üzerine yaptırmaya ısrarınız nedir ben bunu anlayamadım?

Bu doğrudan eşiniz ve onun anne babası ile ilintili bir durum ve ekstrem bir şey olmadığı sürece siz niçin karışıyorsunuz ki?
Niçin kavga çıkarıp huzur kaçıracaksınız, ne işe yarayacak?

Ben sizin gibi duruma gerekli tepkiyi kendileri vermeyip kocasının başının etini yiyen kadınları anlamıyorum.
Sizin bir kişiliğiniz, duruşunuz yok mu?

Ama olmaz siz cevap verseniz kötü gelin olacaksınız.
Hem iyi gelin kalmak hem de her şeyi, herkesi yönetmek istiyorsunuz anlıyorum.

Bu arada siz evin borcunu kendiniz ödemediyseniz tepki vermeye de hakkınız yok.

Ben olsam yalan söylemesinden hoşlanmazdım sadece.

Yapmayın. Eğer bunun için eşinizle tartışırsanız eşiniz bile kendisiyle tapu için falan evlendiğinizi sanır. Olay çıkartmaya değmez

Ev içinmi evlendiniz?
Babanızın bunu kp e sorması nekadar ayıp ya ...
Eşiniz gerçekten sabırlı bi insanmış sabah akşam bu ettiğiniz dırdırlara rağmen katlanıyor adamcağız..
Bedavadan oturuyorsunuz ne güzel,kira verir gibi de kenara köşeye para koyup birikim yapabilirsiniz böylece kendi evinizi minnetsiz alırsınız...
Ama bizim milletimiz hazıra alışmış armut piş ağzıma düş olmuş bu resmen
Ev kp in evi ister verir ister vermez yani..
Siz şuan ki durumu fırsata çevirip birikim yapacağınız yerde kavgayla gürültüyle tapu derdine düşmüşsünüz böylesi yuvada ne huzur kalır nede mutluluk..
Böyle gelinim olsa bende tapuyu vermem oğluma

Yani sen kimsin ki adamın ömür billah çalışıp edindiği mala göz dikiyorsun? Neden evini sana versin ki adam? Çok merak ediyorum sen olsan gelinine verir miydin tapulu malını? Hayattayken üstelik?

Benim bir arkadaş evlenirken kp i arsasını sattı 60 bin ev peşinatı için verdi.
Ne iyi kp maşallah dediğimde bana ''Yapcak tabi, yapmak zorunda.'' dediğinde böyle kaldım.:işsiz:

Bazı kadınların kukusu altından da bu havaları ondan heralde, diye çok düşünmüşlüğüm var..

1- evin parasını ödeyen kp ister simdi verir evi isterse 35 yol sonra
2- senin baba oğul arasında senin hiç bir emeğin olmayan mala bu kadar kavga çıkartman çok itici.
3- babana mı kaldı evin ipoteği kusura bakma da babanı ne ilgilendiriyor. Çok ayıp benim babam kp in malını merak etse sanane baba derim.
4-emeğim olmayan bi mal için kavga çıkartsam kocam yüzüme bakmaz iyide yapar

Her zamanki gibi bombalar baslamis bi derdim varda mmillet rahatliycagina daha fazla dertleniyo babam o amaçla sormamisti mesele ev arsadan acildi ondan sordu ikincisi bu evde eşimin de hakki var doğu görevindeyken her ay babasina para yollayip ev kredisini ödemiş doğuda bu yüzden bi yıldan fazla kalmis kayinbaba ev içine masraf fln yapti bi de son birkaç ayi ödedi düğün masraflarini biz ödediğimiz için bu ev dişinda iki evi daha var tek oğlu bu ilerde niye kardeşleriyle miras kavgasina duselim belki gorumcemin kocasi satin parasini verin diçek ha

Back
X