- 28 Temmuz 2009
- 374
- 214
- 648
- Konu Sahibi zziinneett
Bir müddet eşinize ev konusundan bahsetmeyin, dua edin. Sonrasında ikna edebilirsiniz, babasıyla anlaşsın, evi üzerine yapmak şartıyla, babasının ödediği parayı geri versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikna edecek bir şekilde. Kimse kimsenin hakkını yemesin. İnşallah alabilirler.İyi de parayı ödeyen adam eşi. O istemiyorsa kim ne diyebilir?
İyi de hak adamın hakkı. İstemiyor işte. Yuvalar böyle böyle yıkılıyor. Kadın demediğini bırakmamış kocasına. Böyle yaparsa adam güvenir mi? Kendini paragöz konumuna düşürüyor.Ikna edecek bir şekilde. Kimse kimsenin hakkını yemesin. İnşallah alabilirler.
Benimle neden tartışmaya çalıştığınızı anlayamadım. Ben kendimce önerimi sundum. Meseleyi çözecek olan biz değiliz. Hanımefendi elbet kendisi karar verecektir. İkimizin tartışmasının pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.İyi de hak adamın hakkı. İstemiyor işte. Yuvalar böyle böyle yıkılıyor. Kadın demediğini bırakmamış kocasına. Böyle yaparsa adam güvenir mi? Kendini paragöz konumuna düşürüyor.
Ben sizinle tartışmadım. Karşılıklı görüş alışverişi denir buna. Ama siz farklı düşünüyorsunuz demek ki. İyi geceler dilerim.Benimle neden tartışmaya çalıştığınızı anlayamadım. Ben kendimce önerimi sundum. Meseleyi çözecek olan biz değiliz. Hanımefendi elbet kendisi karar verecektir. İkimizin tartışmasının pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.
O da o evin içinde duramaz ama satar parasıyla rahat bir yaşam sürer.
Garantilemek istediği şey bu yüksek ihtimal.
Bir de sadece eşini kaybetme durumunu değil, boşanma durumunu da düşünüyor bence.
Valla böyle akıllı kadınları görünce salaklığıma doymuyorum haa :)
Çok doğru söylüyorsun valla böylesi kıymetli oluyor hepAma iyi yapıyorsunuz aslında, sizin gibiler kıymetli olur.
Benim gibi tok gözlüler değersiz.
Kimseden bir şey istemedim, üstüne verdim.
Yine de sorsan biri bu da ne iyi kadın be, ne tok gözlü demez muhtemelen.
Adaletini sevdiğim dünya![]()
13 yıllık evliyim ve aldığımız evi bile kimin üstüne olacak diye sormadım eşime gerçekten soramam utanırım yaniMrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Bize niye soruyorsunuz o zaman biz ne desek de düşünceniz değişmiyor kimse size dovmussun demedi ama benim düşünceme göre enayi piSırık diyeceğine dovsen daha iyiydiSenamm bu dediğin cok farklı bi durum bizimde evimiz olsa ben benim üstüme yap yap diye tutturacak değilim Esim alsin onun üstüne olsun beni öyle bi hale getirdinizki kayınpederi dovmusum oğlunun sacini basini yolmusum gb eşime susma hakkini iste enayi değilsin sen gözünü ac baban uyaniklik yapiyo diyorum benim üstümeyap yap demiyorum millet konunun ayrintilarini bilmeden saldirdi da saldirdi ya ben karisiyim elbette kkonuşmaya hakim var bi tek bu konu değil haksizliga gelemiyorum her konuda boyleyip tmm üslup hatam vardır eyvallah ama çoğu kişi sus kapa ceneni agzini açmaya hakkin yok diyo ben bu adamin karisiyim metresi değilim adami dovmuyorum sadece uyariyorum tartistik olay bu sadece Esim ödemiş etmiş dişiyle tirnagiyla bes yil kp için değil kendi için oğlum döner donmez vercem sana evi demişvvermemiş ortada bi yalan uckagit var acmiyimmi agzimi bu arkimin basina gelse susma derim haksizlik bu
zaten laf arasında da sorulmaz bundan bahsediyoruz . herkes istediğinizi biliyor ki adam da bitmedi diye yalan söylemek zorunda kalıyor . babanız başkasının malıyla alakalı laf arasında öyle soru soramaz . ayrıca aileleri ne duruma getirmişsiniz . kendi çekirdek yuvanız para derdinde . bir de 1 yıl çalışıp kazanılan maaşla ev alınmıyor . eşiniz illaki para da harcadı o dönem .hadi eskiden de vermiş olduğunu düşünelim. hesaplasanız eşiniz maksimum evin 4te 1 ini ödemiştir . o evde diğer kız kardeşinde hakkı var . çok isterseniz bunu bu şekilde konuşursunuz . verilen parayı hesap edin . ama gerçekten çok çirkin . babası da oğluna yaptığı herşeyi hesap etsin o zaman . düğünü kim yaptı mesela ? eğer eşinizse sandığınız kadar varını yoğunu babasına vermemiş demekki eğer kp ise o da size düğün parası masrafı mı çıkartsın . para bir amaç değildir . her anınız evi üzerimize yapsın olmuş. adam hayatta ayıp yahu !Ya babamla ilgili güncelleme yapcm adam laf arasında sordu kp arsa almak istiyo onu anlatiodu babamdan evin ipoteğinden kurtuldun dimi bitti gibilerinden sordu ayrıca babam bu konuda bana kizar zaten eşinin huzurunu kacirma vermiosa vermesin diye