kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
siz mi ödediniz

Parasini esiniz odemis zaten o so 5 ayi da toplayip verin tapuyu alinca kimseni gozu hakki kalmasin evinizde. Ama esinizi surekli bununla daraltmayin

Allahim ya adam hayatta da bu miras mali degilki hayattayken ver diyim hakkimiz olan ev kızkardeşi var ama ben onun hakkini asla yemem kimseye deyedirmem şuan oturdukları daire lüks o da dahil uç evi bankadaki parasini direk gitsin gorumcemin uüstüne yapsin hepsi onun olsun agzimi acarsam benden pisliğiyok ben eeşimin emeğinden bbaşka ne ev nede miras istiyorum

Missladybird ne desek de vermiyo evi bende zaten Vazgeçtim dun Esim isten geldi tek kelime etmedim kendi geldi dedi dun babamin yalanini gordunmu dedi evet yorum yok dedim sanirim dolandirildim dedi aci aci güldü yine yorum yok dedim daha npym

Kusura bakmayin ama sizin esiniz konu sahibinden daha kotu degil mi? Konu sahibi en azindan esine kendi borcunu odetmiyor. Git parasini odedigin evi al diyor.

Yani sizin durumunuzu kabullenmeniz daha tuhaf bana gore.

Evet ben de zaten benim durumum ve de eşimin başıma çıkardığı sorun daha zor ve daha kötü diye
böyle söyledim. Konu sahibi bu yüzden eşine haksızlık ediyor.

Durumumu da kabullenmedim aslında.
Kabullenme güçlüğü hala yaşıyorum.

Bu yüzden böyle haksızken hak arayanlar beni kızdırıyor.

Yani neyin hakkı?

Bekarken eşinin çalışıp ailesine verdikleri var ortada.
Konu sahibinin alın teri gitmemiş ki.

kp ödediği 5 aylık parayı topluca babasının eline versin ve hadi baba kalk tapıuyya gidelim desin diyecem ama nerdeeeeee onu söyleyecek adam diyeceksin ,

sen eşşek olursan sırtına binen çok olur de eşine

Siz haklısınız ama dile getiriş yönteminiz yanlış, o yüzden haksız konuma düşüyorsunuz.

Ev aslında eşinizin sayılır ama babası eşinize vermiyorsa eşinizin kafasının etini yemeye gerek yok. Baba-oğul aralarında halletmeleri gereken meselede babası vermiyorum derse eşiniz ne yapabilir ki? Zorla sürükleyerek tapuya götürecek adamı?

Babası hem bencil hem düşüncesiz belli ki. Ama bunun eşinizle sizin evliliğinizi bozmasına enden izin veriyorsunuz ki? Bu dönemde sizin eşinizin yanında olmanız lazım.

"Ah canım, ne fedakarlıklarla ödedin o evin parasını, böyle bir baban olduğu için senin adına çok ama çok üzülüyorum, neyse ki ben yanındayım, seni çıkarsız seviyorum, sen benim hayat arkadaşımsın" demeniz gerekir.

Evet ben de zaten benim durumum ve de eşimin başıma çıkardığı sorun daha zor ve daha kötü diye
böyle söyledim. Konu sahibi bu yüzden eşine haksızlık ediyor.

Durumumu da kabullenmedim aslında.
Kabullenme güçlüğü hala yaşıyorum.

Bu yüzden böyle haksızken hak arayanlar beni kızdırıyor.

Yani neyin hakkı?

Bekarken eşinin çalışıp ailesine verdikleri var ortada.
Konu sahibinin alın teri gitmemiş ki.

Evet, kendi hakki degil bana gore de.

Ama cok da garip bulmuyorum, benim sevdigim bir arkadasimin haksizliga ugradigini dusunsem de hakkini almasi icin tesvik edebilirim.

Konu sahibi de esinin suistimal edildigini dusunuyorsa bu konuda esine tavsiye ve yorumda bulunabilir.

Yani ailesiyle ilgili hicbir seye karisilamaz dusuncesine katilmiyorum. Ailesi esini dolandirabilir de, bu konuda yorum yapmak esinin hakki diye dusunuyorum.

Missladybird ne desek de vermiyo evi bende zaten Vazgeçtim dun Esim isten geldi tek kelime etmedim kendi geldi dedi dun babamin yalanini gordunmu dedi evet yorum yok dedim sanirim dolandirildim dedi aci aci güldü yine yorum yok dedim daha npym

Oglunu gercekten dolandiriyorsa kotu haber. Ama siz bosanirsaniz size kalmasin diye yapiyorsa aslinda kotu haber degil.

Soyle ki, siz bosanirsaniz ev bekarken degil de simdi onun ustune gectigi icin hak sahibi olacaksiniz. Ama aslinda hak sahibi degilsiniz.

Sikintiniz ve kizginliginiz esinizin hakkini alamamasi ise, kayinpederinize sizin hak iddia edememeniz icin (bosanma durumunda), yasal islemleri yapmaya hazir oldugunuzu soyleyin.

Bizde bir laf vardır. Haklısın ama alacağın yok.Seninki de o hesap olmuş. Bu erkekler ,para mevzularına ailelerini karıştırmaktan vazgeçmeden mağduriyetler bitmeyecek.

Nazlideniz aptalinsanin da yorumda söylediği gibi ben onun esiyim ve yorum yapma hakkina sahibim biz bir aileyiz sen eşinin kullanildigini gorseydin susarmiydin bende susmuyorum bana sevgilisi muamelesi yapmayin kocamin hakkini almasini isterim Yorum da yaparim kavga esnasinda sinirle söylediğim sözler yüzünden ondan ozrumu dinledim buradaki insanlar ne kadar acimasiz ya sanki herkes eşiyle hanimli beyli müthiş kibar şekilde konusuyor burada sinirlenen yok bagiran yok herkes melek ben o tavrimin yanlis olduğunu kabul ediyorum zaten

Nazlideniz aptalinsanin da yorumda söylediği gibi ben onun esiyim ve yorum yapma hakkina sahibim biz bir aileyiz sen eşinin kullanildigini gorseydin susarmiydin bende susmuyorum bana sevgilisi muamelesi yapmayin kocamin hakkini almasini isterim Yorum da yaparim kavga esnasinda sinirle söylediğim sözler yüzünden ondan ozrumu dinledim buradaki insanlar ne kadar acimasiz ya sanki herkes eşiyle hanimli beyli müthiş kibar şekilde konusuyor burada sinirlenen yok bagiran yok herkes melek ben o tavrimin yanlis olduğunu kabul ediyorum zaten
Eşine kendini ifade etmen çok sert. Böyle konuşursan haklıyken haksız duruma düşersin. Bak sessiz kalınca kocan görmüş babasının yalanlarını. Söyleyeceğini söylemişsin. Artık geride durup kocana sen nasıl istersen demen lazım. Çünkü üzerine gittikçe kocan ailesini haklı görmeye başlar.

Allah aşkına yani tapu isterimde isterim ne demek ne çirkin şeyler bir de kayınpederimin eşimin burnundan getirmeliyim diyorsunuz size evlerini vermişler oturun diye o kadarını bile yapmak zorunda değillerdi çıkın kiraya banane derlerdi o evi de kiraya verip gelir elde ederlerdi. Unutmayın o ev senin bile dese eşine, ancak o vefat ettikten sonra o eve sahip olma hakkınız var orada ikamet ediyorsunuz diye ev sizin üzerinize olamaz. Adam daha sağ yaşıyor ev onun siz neyin hesabındasınız ben adamın yerinde olsam sizi kapı dışarı eder ne haliniz varsa görün derim ev tapusu için mi evlendiniz kira vermiyorsunuz daha ne!! Allah razı olsun diyeceğinize. Niyetinizi biliyorlar ki yalan söylemişler. Allah ıslah etsin.

Allah aşkına yani tapu isterimde isterim ne demek ne çirkin şeyler bir de kayınpederimin eşimin burnundan getirmeliyim diyorsunuz size evlerini vermişler oturun diye o kadarını bile yapmak zorunda değillerdi çıkın kiraya banane derlerdi o evi de kiraya verip gelir elde ederlerdi. Unutmayın o ev senin bile dese eşine, ancak o vefat ettikten sonra o eve sahip olma hakkınız var orada ikamet ediyorsunuz diye ev sizin üzerinize olamaz. Adam daha sağ yaşıyor ev onun siz neyin hesabındasınız ben adamın yerinde olsam sizi kapı dışarı eder ne haliniz varsa görün derim ev tapusu için mi evlendiniz kira vermiyorsunuz daha ne!! Allah razı olsun diyeceğinize. Niyetinizi biliyorlar ki yalan söylemişler. Allah ıslah etsin.

Keşke tüm sayfaları okusaydınız

Bir de parasın biz verdik demişsiniz de konuda zaten az bir borcu kalmıştı evlenmeden önce sonra da bitti dediniz. Siz ödediyseniz eğer dediğiniz gibi son 5 ayı borcun bittiğini sizin bilmeniz gerekmiyor mu babasına biz ödüyoruz borcun bittiğini biliyoruz neden demediniz o zaman? burada tepki alınca hemen biz ödedik demeyin yani 5 ay ödemiş bile olsanız ev sizin olmaz adam hala hayatta yani.

Mal onun üzerinde ölmeden de hiçkimseye vermek zorunda değil sizi oradan çıkaran da yok. Allah bilir ev üstünüze olsa insanlara neler yaparsınız kayınpederinize ne hakaretler edersiniz hiç sanmıyorum sizin gibi birinin teşekkür edeceğini adam iyi yapıyor vermiyor size. Belki satıp apartmandan bile taşınabilirsiniz niye yabancılara verilsin kendi evi bu riski alabilir mi?

Keşke tüm sayfaları okusaydınız

Biz ödedik parasını demiş ama konunun başlangıç öyle değil hanımefendi biz evlenirken az kaldı sonra da bitti borcu demiş madem onlar ödediler babası hala taksitler devam ediyor diye nasıl yalan söylüyor? borcu ödeyen kişinin borcun bittiğinde de haber olması gerekmez mi? neden babasına ipotek kalktı mı diye soruyor ayrıca kaç para borçları olduğunu bilmiyor muydu eşi de soruyor bilmiyor gibi. 5 ay ödemi bile olsalar birşeyi değiştirmez. Orada kira vermeden oturduklarına saysınlar babası evi vermeseydi gidip başka eve her ay kira vereceklerdi. Adam hayatta ve üstlerine yapmak zorunda değil bu çok açık ve bu kadın o evin tapusunu alınca o evde oturmaz satar. Gider başka yere.

Biz ödedik parasını demiş ama konunun başlangıç öyle değil hanımefendi biz evlenirken az kaldı sonra da bitti borcu demiş madem onlar ödediler babası hala taksitler devam ediyor diye nasıl yalan söylüyor? borcu ödeyen kişinin borcun bittiğinde de haber olması gerekmez mi? neden babasına ipotek kalktı mı diye soruyor ayrıca kaç para borçları olduğunu bilmiyor muydu eşi de soruyor bilmiyor gibi. 5 ay ödemi bile olsalar birşeyi değiştirmez. Orada kira vermeden oturduklarına saysınlar babası evi vermeseydi gidip başka eve her ay kira vereceklerdi. Adam hayatta ve üstlerine yapmak zorunda değil bu çok açık ve bu kadın o evin tapusunu alınca o evde oturmaz satar. Gider başka yere.

Siz konuyu güzelce bir okuyun bence

Bunun için eşinizle kavga mı edeceksiniz cidden?
Kira vermiyorsunuz oturuyorsunuz.
Tapu eşinizin üzerine olmuş, babasının üzerine olmuş ne fark ediyor.
Ben eşimi böyle bir konuda daraltsam ev için mi evlendin der.
Zira siz de öyle bir izlenim oluşturuyorsunuz.

Back
X