• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Ben bir ara bir siteden ücretsiz olarak stres yönetimi dersi almıştım o süreçte daha iyiydim. Yaklaşık 9 ay online psikolog desteği de aldım yıllar önce. Ama her yıl bizden ya bir şey alıyor ya da bir şey katıyor, değişiyoruz.
İlaç kullanıyorum ama yenemedim, biraz karakterlede alakalı bilmiyorum 🥺

İlaç kullanıyorum ama yenemedim, biraz karakterlede alakalı bilmiyorum 🥺
Ben de anksiyete için bu yıl aylarca ilaç kullandım , 2 aydır kullanmayı bıraktım uyku düzenim hepten bozulmuştu,gün içinde sürekli uykum geliyordu. Şimdi eski halime döndüm.

Evet öyle doğru söylüyorsun, kiz kardeşim fen bilgisi öğretmeni ama çalışmıyor atama yok diye. Cok üzülüyorum gerçekten özellerde insanlık disi calistirmalarina bu kadar degersizlesmesine. Sözleşmeli öğretmenliğin acilen azaltılması hatta bitmesi lazim bunca mezun varken
Düzeltilecek çok fazla şey var bu arada çok geçmiş olsun. Sağlık önemli🙏

Ben de anksiyete için bu yıl aylarca ilaç kullandım , 2 aydır kullanmayı bıraktım uyku düzenim hepten bozulmuştu,gün içinde sürekli uykum geliyordu. Şimdi eski halime döndüm.
Bennyillardir kullanıyorum, yine değişen bir şey yok 🥺

Yapamadığınız soruları atabilirsiniz.
IMG_20260112_010123.webp

Bir sözelci olarak en başta soru çözerken aaa ne kolaymış diyordum. Sonra üslü sayılar ile rasyonel sayılar birbirine karıştı. Karekök görmeye de korkuyorum. Bu sayıları nasıl ve neden böyle dağıtıyor anladım anlamasına ama soruyu çözerken yapamıyorum mesela.

Eki Görüntüle 3695608
Bir sözelci olarak en başta soru çözerken aaa ne kolaymış diyordum. Sonra üslü sayılar ile rasyonel sayılar birbirine karıştı. Karekök görmeye de korkuyorum. Bu sayıları nasıl ve neden böyle dağıtıyor anladım anlamasına ama soruyu çözerken yapamıyorum mesela.
Asko çözümleri surekli çalıştıkça görmeye başlayacaksın simdi zor gelmesi cok normal

Asko çözümleri surekli çalıştıkça görmeye başlayacaksın simdi zor gelmesi cok normal
Videoyu durdurup kendim çözmeye çalışıyorum ama hep bir işlemi unutuyorum eksik bırakıyorum. Üslü sayıların bazılarını ezberledim 5 üzeri 3 125 gibi. Bazı sayılar soruda çok çıkıyor. Senin de dediğin gibi zamanla alışırım umarım.

kolay gelsin kıslar bende sessiz sessiz takipteydim burayı,en çok gk kısmından korkuyorum özellikle tarih bi video izliyorum ertesi gün unutuyorum sanki yanlış mı çalışıyorum bilemiyorum :(

@Hemsirecik mutlak değerde bende başından beri eeen başından lise döneminden beri çok önyargılıydım soruları okumadan geçiyordum kafama yatmıyordu bir eksi bir pozitif dışarı çıkar falan. ilyas hoca mustafa şenol bunların hepsini izledim de muhammet elçi'yi keşfettim en son konu anlatımından sonra bir buçuk saat soru çözümü yaptığı videosuyla pekiştirip dürdüm defterini bir şans verebilirsin bu hocaya denk gelmediysen

kolay gelsin kıslar bende sessiz sessiz takipteydim burayı,en çok gk kısmından korkuyorum özellikle tarih bi video izliyorum ertesi gün unutuyorum sanki yanlış mı çalışıyorum bilemiyorum :(
Test çöze çöze genel tekrar yapa yapa öğrenirsin konunun özetini not al ya da notu al geceleri oku İslamiyet öncesi İslamiyet Osmanlı ve inkılap 4e böl sürekli oku

Test çöze çöze genel tekrar yapa yapa öğrenirsin konunun özetini not al ya da notu al geceleri oku İslamiyet öncesi İslamiyet Osmanlı ve inkılap 4e böl sürekli oku
tişikür ederim denicem sözel derslerde istikrar önemli biliyorum ama sözelim sadece türkçe :(

Hoş geldin canım, tarih nankör bir ders maalesef, benimde en kotu olduğum ders kendisidir. O yüzden ilk olarak tarihi bitirdim ama günlük tekrar ve brans denemesi çözüyorum yoksa bilgiler puff diye gidiyor
@Hemsirecik mutlak değerde bende başından beri eeen başından lise döneminden beri çok önyargılıydım soruları okumadan geçiyordum kafama yatmıyordu bir eksi bir pozitif dışarı çıkar falan. ilyas hoca mustafa şenol bunların hepsini izledim de muhammet elçi'yi keşfettim en son konu anlatımından sonra bir buçuk saat soru çözümü yaptığı videosuyla pekiştirip dürdüm defterini bir şans verebilirsin bu hocaya denk gelmediysen
Mutlak değeri hallettim şükür çıkarsa yaparim diye düşünüyorum, İlyas hocadan izliyorum bende matematigi. Bir iki konuda sıkıntım var ama saldım artik onları cinnet geçiririm yoksa 🤣

Back
X