- Emoji Skoru
- 28.141
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Günü vatandaşlık ile actim yine, bugun yargı konusunu bitirecegim sonra matematik devam. Rehber yayınlarından problem ve dil bilgisi kitaplarini sipariş verdim. Artık vatandaşlıkta son duzlukteyim Türkçeye geçiş yapicam mart sonuna kadar tüm konular bitmiş olur diye düşünüyorum. Sonrasi deneme tekrar olarak sınava kadar gider. Herkese kolaylıklar diliyorum, iyi çalışmalar.
Sağ ol canım sana da hayırlı iftarlar afiyet olsun. Ben sofrayı bulaşıkları topladım çay koydum şimdi. O kadar soruyu nasıl çözüyorsun maşallah. Benim iftara yakın bedenim beynim çöküyor iftar sonrası da uyuşuyorum iyice:)Yargi konusunu bitirdim, cikmis sorulara baktım 40 soru cozdum. Artık gerisi iftardan sonra. Hayırlı iftarlar
Ben de tekrar giricem sınav 2 senede bir puanı elde tutmak lazım çok iyi maaş veren bakanlıklar var mesela DHMİ yani çalışan insanlara göre avantajınız var sonuçta ben işten sonra 1 2 saat anca bakabiliyorumÇok sagolun canlar, insan etkileniyor. Kendimi çok yetersiz hissettimhemen toparlanmam lazım. Birde memur olanlar tekrar sınava hazirlaniyormus şehir değiştirmek için. Kafayı yememek elde değil
Erken kalkıyorum ya ondan zaman oluyor yoksa iftara doğru benim beynimde kapatıyor kendiniSağ ol canım sana da hayırlı iftarlar afiyet olsun. Ben sofrayı bulaşıkları topladım çay koydum şimdi. O kadar soruyu nasıl çözüyorsun maşallah. Benim iftara yakın bedenim beynim çöküyor iftar sonrası da uyuşuyorum iyice:)
Ise gidip gelirken çalışmak aşırı zor bence ya ben goturememistim cunku.Ben de tekrar giricem sınav 2 senede bir puanı elde tutmak lazım çok iyi maaş veren bakanlıklar var mesela DHMİ yani çalışan insanlara göre avantajınız var sonuçta ben işten sonra 1 2 saat anca bakabiliyorum
İşte de bakıyorum yaIse gidip gelirken çalışmak aşırı zor bence ya ben goturememistim cunku.
O zaman şanslısınİşte de bakıyorum ya
Geçmiş olsun minikoyaSelamm kızlar, bugün yeğenimi dişçiye götürdük dolgu falan yapılacak, işimiz uzayacak gibi görünüyor. Derslere de eve dönünce devam ederim artık. Sizde nasıl gidiyor?
Sağ ol beybiGeçmiş olsun minikoyavalla ben sabah beri vatandaşlığı bitirmeye çalışıyorum ayila bayila... cok zorlanıyorum acikcasi hemen bitsin diye dis sıkıyorum resmen
Son 2 videoSağ ol beybiKaç konu kaldı bitmesine? O sırada kendini biraz dinlendir başka derse geç bence. Matematik ya da Türkçe gibi.
Harikasınnnn , çok az kalmış.Son 2 video
Hemen konu bitimi once cikmis sorulara bakıyorum sonra 1 2 test cozuyorum oyle kalıyor aklimda. Bazen sayıları karıştırıyorum amaHarikasınnnn , çok az kalmış.Vatandaşlık dersine nasıl çalışıyorsun? Önce video izleyip sonra deneme ya da soru bankası mi çözüyorsun? Çok fazla kelime, kavram var. Aklında kalıyor mu ?
En iyisi önemli detayları küçük kağıtlara yazıp kavanoza atmak galiba.Hemen konu bitimi once cikmis sorulara bakıyorum sonra 1 2 test cozuyorum oyle kalıyor aklimda. Bazen sayıları karıştırıyorum ama
Ben üşendim ama hocalar tavsiye ediyorEn iyisi önemli detayları küçük kağıtlara yazıp kavanoza atmak galiba.
Gunoo, vatandaşlık son 2 video icin oturdum ders başına sukur bitiriyorum
Tarih dersi için kendime kavanoz ayarladım ama vatandaşlıkta yapmadım.Ben üşendim ama hocalar tavsiye ediyor
Bir arkadaşımda onunla çalışıyordu, ayni şeyleri söylemiştiGünaydınnnn bende Coğrafya, Türkçe tamamen bitti malum. Tarih ile Vatandaşlık arasında mekik dokuyorum. Bugün yine 2 dersten devam ederim. Geçen gün öylesine Coğrafyadan farklı bir öğretmeni dinleyeyim dedim, karşıma Engin Eraydın çıktı. 1 videosunu izledim hocanın kaslarına, fiziğine bakmaktan derse odaklanamadım.Ben bir tek bende sıkıntı var sandım, yorumlara baktım herkes hocanın kollarını, kaslarını konuşuyor sjdjdkffkglvld
Tarih dersi için kendime kavanoz ayarladım ama vatandaşlıkta yapmadım.