- Emoji Skoru
- 28.141
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
İlacın iyi gelmesine sevindim. Mışıl mışıl uyuAminn inşallah canimben geceleri migren icin verilen takviyeyi alıp uyuyorum güzel uyutuyor. 12den once uyumus oluyorum uyku düzenim baya düzeldi şükür. Test çözme isini bitirdim birazdan yatağa gecicem sinyalleri geldi uykunun
Sana da günaydın canımm kolay gelsinGunoo, ramazanın ilk gününden merhaba, sahurdan sonra uyuyamadımsimdi kalkıp uykum gelene kadar vatandaşlık çalışacağım. Herkese kolay gelsin
Ben deneme çözmeye tam hazır değilim ya. Tek ders halinde çözüyorum soruları. Türkçe , Coğrafya,Tarih, Vatandaşlık şeklinde ayrı ayrı çözüyorum. Bir denemede sonuç kötü çıktı diye pes etme, senin başarını bu deneme göstermez. Düzenli ve istikrarlı olarak devam edersek, yaptığımız yanlışları görüp bir daha çözdüğümüzde başarı oranımız artar. Yelkenleri suya indirme lütfenYediklim denemesi neden kötüydü yamatematik soruları neden zordu? Çok sinirliyim.
Asko bende zorlandim üzülme benceYediklim denemesi neden kötüydü yamatematik soruları neden zordu? Çok sinirliyim.
Oruçken soru çözmek ne zormuş yaAsko bende zorlandim üzülme bence
Ben deneme çözmeye tam hazır değilim ya. Tek ders halinde çözüyorum soruları. Türkçe , Coğrafya,Tarih, Vatandaşlık şeklinde ayrı ayrı çözüyorum. Bir denemede sonuç kötü çıktı diye pes etme, senin başarını bu deneme göstermez. Düzenli ve istikrarlı olarak devam edersek, yaptığımız yanlışları görüp bir daha çözdüğümüzde başarı oranımız artar. Yelkenleri suya indirme lütfen
Çok sagolun canlar, insan etkileniyor. Kendimi çok yetersiz hissettimAsko bende zorlandim üzülme bence
Nasıl ya? Atandık diyelim, farklı şehre tayin alırken tekrar mı kpssye giriliyorÇok sagolun canlar, insan etkileniyor. Kendimi çok yetersiz hissettimhemen toparlanmam lazım. Birde memur olanlar tekrar sınava hazirlaniyormus şehir değiştirmek için. Kafayı yememek elde değil
Yok normalde öyle bir durum yok da bunlar heyecan arıyor herhalde. Belli dönemlerde değişiklik talebi yapılabiliyor.Nasıl ya? Atandık diyelim, farklı şehre tayin alırken tekrar mı kpssye giriliyor
Umarım öyle bir değişiklik yapılmaz.Yok normalde öyle bir durum yok da bunlar heyecan arıyor herhalde. Belli dönemlerde değişiklik talebi yapılabiliyor.
Ben iyiydim ilginç bir sekilde bugun, aldığım takviyeler yeni etki ediyor galiba yoksa sinir küpü oluyorum ben orucluykenOruçken soru çözmek ne zormuş yakafam basmıyor soruları okurken yanlış okumaya başladım. Normalde günde 1 kere yemeye alışmama rağmen midem guruldamaya başladı. İnsan psikolojisi çok değişik gerçekten
Bölüm değişikliği yapmak için giriyorlar sinava sanirim, atıyorum onlisans olarak atanmış sonra lisans bitirmiş o bölümden atanmak icin tekrar sınava giriyorlarYok normalde öyle bir durum yok da bunlar heyecan arıyor herhalde. Belli dönemlerde değişiklik talebi yapılabiliyor.
Ay maşallah diyeyim, hep böyle olursun umarım. İftar sonrası beni bir uyku bastırdı 2 kupa bardak çay içmeme rağmen gözüm kapanıyordu, az önce sütlü köpüklü nescafe içtim kendime geldim nihayetBen iyiydim ilginç bir sekilde bugun, aldığım takviyeler yeni etki ediyor galiba yoksa sinir küpü oluyorum ben orucluyken
Uyku düzeni cok onemliymis ya onu anladım benAy maşallah diyeyim, hep böyle olursun umarım. İftar sonrası beni bir uyku bastırdı 2 kupa bardak çay içmeme rağmen gözüm kapanıyordu, az önce sütlü köpüklü nescafe içtim kendime geldim nihayet
Herkese günaydınnnnUyku düzeni cok onemliymis ya onu anladım ben
GunooHerkese günaydınnnnevet uyku düzeni kesinlikle çok önemli. Beynimizi, duygularımızı,hormonlarımızı, gündelik hayatımızı, her şeyi etkiliyor resmen.