• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Beni ışık rahatsız ediyor genel olarak, sarı renkli masa lambası aldim onunla ders çalışıyorum. Pc ile çalışırken başım ağrıyordu tv ye gectim o yüzden. Bunları hallettim, şimdiki sorunlarım odaklanma problemi. Psikiyatriden randevu alıp ilacmi istesem diye düşünüyorum açıkçası
Ben de telefon ve pcnin ışığını kısıyorum mecbur. Psikiyatriye gidebilirsin sana durumuna göre ilaç yazar. Odaklanma problemi ne yazıkki birçok kişide var. Hem sende de benim gibi anksiyete varmış ona özel de ilaç yazar.

Ben de telefon ve pcnin ışığını kısıyorum mecbur. Psikiyatriye gidebilirsin sana durumuna göre ilaç yazar. Odaklanma problemi ne yazıkki birçok kişide var. Hem sende de benim gibi anksiyete varmış ona özel de ilaç yazar.
Çevrede o kadar cok uyaran varki artik normal hepimizin boyle olmasi, düzenli yüzdugum dönem cok iyiydim, şimdi havuz tadilata girdi 1 aydır kafami derse zor veriyorum. Alakası varmi bilmiyorum ama boyle oldu

Çevrede o kadar cok uyaran varki artik normal hepimizin boyle olmasi, düzenli yüzdugum dönem cok iyiydim, şimdi havuz tadilata girdi 1 aydır kafami derse zor veriyorum. Alakası varmi bilmiyorum ama boyle oldu
İllaki hayatımızdaki değişiklikler ve belirsizlikler de stres yapıyor canım.

1000087385.webp

Bugün şu kitapları aldım. Hediye olarak YouTube soru dergisi kitabını verdiler. Verdiğim paraya değsin diye hepsini çözeceğim. 😆😆
IMG_20251220_181924.webp

📚✍️

Eklentiler

• IMG_20251220_182303.webp
    IMG_20251220_182303.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20251220_181648.webp
    IMG_20251220_181648.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20251220_181500.webp
    IMG_20251220_181500.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 18
Bu harita kitabı bende var cok guzel ❤️

Celomun kitaplarınida almıştım gorebildinmi kendisini🥲 cikmis sorularida toplu olani almıştım hepsi cok guzel kitaplar, güle güle coz calis ❤️
Evet tabi Celal hoca ile konuştuk kitaplarını da imzalattım. Foto çektim. Bayram Meral ve Mehmet Bilge hocanın da kitaplarını imzalatıp foto çektirdim. Teşekkür ederim canım ✨💖

Valla beybi bugün Tarih ve Coğrafya çalıştım. Deneme çözmedim biraz Türkçe paragraf soruları çözdüm. Tarih ve Coğrafya için de çalıştığım konudan 10-15 soru çözüp geçiyorum şimdilik.
Ben aylık deneme çözüyorum ya gelişme varmi diye, merak ettim sizde yapiyormusunuz. Pegemin sitesinde online deneme oluyor ucretli, konular bitince onlara girmeyi düşünüyorum sizde bakin bir

Ben aylık deneme çözüyorum ya gelişme varmi diye, merak ettim sizde yapiyormusunuz. Pegemin sitesinde online deneme oluyor ucretli, konular bitince onlara girmeyi düşünüyorum sizde bakin bir
Ben normalde 2024 yılında girmek istemiştim ama sınava girmedim. Eski mesajlarıma bakınca fark ettim. Bu sınava ilk girişim ve ilk hazırlanışım o yüzden acemiyim biraz. Site linki atar mısın canım? Deneme çözmek, kendini sınavda gibi hissedip öyle hazırlanmak çok önemli gerçekten. O yüzden öğretmenler son aylarda full deneme çözün, eksiklerinizi görün diyor.

Ben normalde 2024 yılında girmek istemiştim ama sınava girmedim. Eski mesajlarıma bakınca fark ettim. Bu sınava ilk girişim ve ilk hazırlanışım o yüzden acemiyim biraz. Site linki atar mısın canım? Deneme çözmek, kendini sınavda gibi hissedip öyle hazırlanmak çok önemli gerçekten. O yüzden öğretmenler son aylarda full deneme çözün, eksiklerinizi görün diyor.

Buradan bakmıştım ama kalmamış, stok takip etmek lazım demekki

Ben bunu kaydedeyim teşekkür ederim 😘 başka dershane , yayınevi denemelerine de bakabiiliriz aslında. Benim hocam, retro, yargı ,pegem , yediiklim ,panem vs kullandığım kaynaklardan.
Evet bakmak lazım, buna kaynak ararken denk geldim bilmiyordum yoksa hic

Evet bakmak lazım, buna kaynak ararken denk geldim bilmiyordum yoksa hic
Şöyle bir liste yaptı bana chatgpti:

Online Deneme ve Soru Çözebileceğin Siteler

🔹 Denemecoz.com – KPSS Önlisans Deneme Çöz
KPSS önlisans deneme sorularını doğrudan çevrimiçi çözebilirsin. Basit, hızlı ve sınav pratiği için uygun.

🔹 Testcoz.online – 2026 KPSS Deneme Sınavları
Yeni nesil KPSS denemeleri ve testlerini müfredat dağılımına uygun olarak çevrimiçi çözebilirsin.

🔹 KPSSCini (testcoz.kpsscini.com)
Online KPSS testleri ve denemeler sunar, farklı konu başlıklarında çözüm yapabilirsin.

🔹 Unirehberi.com – KPSS Test ve Deneme Çöz
Genel kültür, genel yetenek ve konu testleri gibi farklı denemelere ulaşabileceğin bir kaynak.

🔹 OnlineSoru.com – KPSS Testleri
Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık gibi alanlarda testler çözebilirsin.

🔹 SoruMarket.com – KPSS Denemeleri ve Testler
Çeşitli derslerde soru çözümü yapan ücretsiz test kaynaklarını barındırır.

📱 Uygulama Tabanlı Deneme ve Soru Çözümleri

📍 KPSS Test Çöz (Android Uygulaması) – Çeşitli deneme testleri ve konu bankaları ile pratik yapabilirsin.
📍 KPSS Çıkmış Sorular Uygulaması (Android) – Önceki yıllarda çıkmış sorularla test çözme imkânı sağlar.

📄 İndirilebilir Denemeler / PDF Kaynaklar

✴️ Unirehberi – KPSS Deneme PDF’leri
İndirip çıktı alarak süre tutabilir ve sınav koşullarında çözüm yapabilirsin.

🧠 Pratik İpuçları

✔️ Hedef belirle: Her gün en az 1 tam deneme çözmeye çalış.
✔️ Analiz yap: Hatalı olduğun konuları belirle ve kısa not çıkar.
✔️ Süre tut: Gerçek sınav temposuna yaklaşmak için zamanlı denemeler uygula.

Matematikte mutlak değere gectim, hic anlamıyorum bu konuyu bakalim bu sefer olacakmi 🥲

Back
X