• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Planini nasıl yapiıyorsun kuzu🤔
Asko benim ilk hedefim subat sonuna kadar tüm konuları bitirmekti, önce hocaları seçtim sonra video sayılarını not aldim. Şubata kadar günde kac video konu izlemem lazim onu hesapladım. Tarihim sıkıntılı diye ondan başlamıştım, genelde günlük hedefin üstünde konu çalışıp erken bitirdim tarihi. Sonra coğrafyaya basladim, denemelerde coğrafya fena değildi o yuzden matematik ile birlikte bitireyim dedim. Coğrafya 10 video kaldi matematikte yarıya geldim. Cumaya kadar coğrafyayı bitirme hedefim var. Yani önce buyuk bir hedef koydum kendime sonrada onu zamana böldüm. Vakit buldukça fazladan ders yapıyorumki sıkıldığım günler mola verebileyim

Asko benim ilk hedefim subat sonuna kadar tüm konuları bitirmekti, önce hocaları seçtim sonra video sayılarını not aldim. Şubata kadar günde kac video konu izlemem lazim onu hesapladım. Tarihim sıkıntılı diye ondan başlamıştım, genelde günlük hedefin üstünde konu çalışıp erken bitirdim tarihi. Sonra coğrafyaya basladim, denemelerde coğrafya fena değildi o yuzden matematik ile birlikte bitireyim dedim. Coğrafya 10 video kaldi matematikte yarıya geldim. Cumaya kadar coğrafyayı bitirme hedefim var. Yani önce buyuk bir hedef koydum kendime sonrada onu zamana böldüm. Vakit buldukça fazladan ders yapıyorumki sıkıldığım günler mola verebileyim
Helal olsun sana kuzum, başaracaksın ben inanıyorum 🧿🪬🙏

Helal olsun sana kuzum, başaracaksın ben inanıyorum 🧿🪬🙏
Hep birlikte başaralım inşallah 🙏 ozel sektör vampir gibi insanın iliğini kemiğini sömürüyor. Atama puanları cok yuksek umarım çalışmalarımızın karşılığı 90 üstüdür 🤲

Hep birlikte başaralım inşallah 🙏 ozel sektör vampir gibi insanın iliğini kemiğini sömürüyor. Atama puanları cok yuksek umarım çalışmalarımızın karşılığı 90 üstüdür 🤲
Amin kuzummm, çaban çok görünüyor gerçekten 🙏 rabbim nasip eder inşallah kuzum 🙏🥰🍒🍒🫶

Ekran resmi aldım bunu,bana ilham olsun. Açıp açıp okuyayım 🙏

Soru çözecektim ama bu şahıs benim uykumu getirdi. Uyurken bile dibimden ayrılmıyor 🥲🥲
1000091759.webp

Bir süredir doğru düzgün ders çalışamıyorum bas ağrım yuzunden, bugun mr çekildi sonunda. Kendim baktım biraz parlak bir kısım var ama önceki ameliyattan kalma yuksek ihtimalle. Çarşamba dr la görüşeceğim. Kendimi zorluyorum ders icin ama konsantrasyonum cok düşük 🥲🥲

Sozde coğrafya bitiyordu bugun, ayneeen ayyyneeenn. Çarşamba yuzmeye başlıyorum tekrar eski formumu yakalarım bu sayede 🤓 dr birde ağrıma çare olursa harika olur

@my hope @ASSOSyal kızlar sizde ne durumda calismalar
Bugün Tarih, Matematik ve Coğrafya çalıştım paragraf çözdüm, matematik dersinde sendeliyorum hâlâ. Coğrafyada topraklar ve aşındırma konusundayım canım. Konuyu bitirince soru çözeceğim inşallah. Sende durumlar nasıl?

Bugün Tarih, Matematik ve Coğrafya çalıştım paragraf çözdüm, matematik dersinde sendeliyorum hâlâ. Coğrafyada topraklar ve aşındırma konusundayım canım. Konuyu bitirince soru çözeceğim inşallah. Sende durumlar nasıl?
Cok iyi gidiyorsun maşallah ❤️❤️ ben coğrafya nufus konusunu bitirdim testini çözüp bırakacağım. Bu hafta bitirecektim güya komple 😬

Sozde coğrafya bitiyordu bugun, ayneeen ayyyneeenn. Çarşamba yuzmeye başlıyorum tekrar eski formumu yakalarım bu sayede 🤓 dr birde ağrıma çare olursa harika olur
Mr randevun vardı çektirdin mi canım? Yüzmek ruh haline iyi gelir,ben hâlâ yüzme bilmiyorum,denizin içinde yürüyorum her yaz 🤣🤣

Ayy keşke alan sorularım üslü sayılar eşitsizlik vs. olsa. Köktürkçe grameri çözdüm Türkçem kaydı. Uygurcaya geçeceğim birazdan.🙄

Mr randevun vardı çektirdin mi canım? Yüzmek ruh haline iyi gelir,ben hâlâ yüzme bilmiyorum,denizin içinde yürüyorum her yaz 🤣🤣
Çektirdim 😀😀Çarşamba alırım sonuçları. İnan bende 3 ay once ozel dersle ogrendim ayhsjsh 30a basmadan öğrenmem lazim diye gazladim kendimi. Birazda saglik problemlerim var bel ve boyun fıtığı onlarda on ayak oldu biraz
Sen bayağı ilerlemişsin coğrafya konun bitmek üzere. Sen de çok iyi gidiyorsun harikasın 😍😍❤️❤️
Ay evet cok az kaldı Bi biteydi ruhum çekildi yeto

Ayy keşke alan sorularım üslü sayılar eşitsizlik vs. olsa. Köktürkçe grameri çözdüm Türkçem kaydı. Uygurcaya geçeceğim birazdan.🙄
Hangi alanda gireceksin sinava, Allah kolaylık versin alan sınavları kol gibi diyolla

Alanım atama yapılmayan bir bölüm artık, Edebiyat ama seçimlerde ne olacağı belli değil bir umut çalışıyorum.
Allahtan ümit kesilmez, bende seçim ayağına çalışıyorum valla yalan yok. İnşallah emeklerimiz bosa çıkmaz ne diyim. Bütün vaktimizi enerjimizi buraya veriyoruz belirsiz bir ihtimal icin 😔

Çektirdim 😀😀Çarşamba alırım sonuçları. İnan bende 3 ay once ozel dersle ogrendim ayhsjsh 30a basmadan öğrenmem lazim diye gazladim kendimi. Birazda saglik problemlerim var bel ve boyun fıtığı onlarda on ayak oldu biraz

Ay evet cok az kaldı Bi biteydi ruhum çekildi yeto
Sonuç temiz ve güzel çıkar inşallah. Ha gayret az kaldı bitmek üzere. Biraz daha sabır canım. ❤️💜3 ayda hemen yüzmeyi öğrenmişsin maşallah ne güzel 😍

Back
X