- 12 Ağustos 2011
- 690
- 0
- 66
bakalımm artık skandal cıkacagını zannetmiyorum
boş bıraktılarımız ve yanlış yaptıklarımız skandal oldu zateennn

onlar ilk skandallar zaten(kazık sorular,anlaşılmayan sorular,boş bırakılan sorular vrs)umarım bu kadarıyla sınırlı kalır
 onlar ilk skandallar zaten(kazık sorular,anlaşılmayan sorular,boş bırakılan sorular vrs)umarım bu kadarıyla sınırlı kalır ben  en iyisi uyumaya gideyim cnm
ben  en iyisi uyumaya gideyim cnm  aklıma geldikçe yazarım sonra
 aklıma geldikçe yazarım sonra

yani gerçekten cevaplar açıklamadan belli olmaz. bak yerleşmede neyin etkisi yoktur türkiye de diye soru için biri bunu yazmış-enlem bence.Çünkü enlemin etkisi olsa nüfus güneyde yoğunlaşır anacak İstanbul çok nüfuslu.Nüfus dağınık olduğundan cevabı enlem.:
 yani gerçekten cevaplar açıklamadan belli olmaz. bak yerleşmede neyin etkisi yoktur türkiye de diye soru için biri bunu yazmış-enlem bence.Çünkü enlemin etkisi olsa nüfus güneyde yoğunlaşır anacak İstanbul çok nüfuslu.Nüfus dağınık olduğundan cevabı enlem.: şu mezra sorusu için kimisi hakkari demiş kimisi konya demiş ama ben yozgat yaptım :18:
 şu mezra sorusu için kimisi hakkari demiş kimisi konya demiş ama ben yozgat yaptım :18: tımar sisteminin bozulması---ateşli silahlarla ilgili şıkkı işaretledim sen ne yaptın
  tımar sisteminin bozulması---ateşli silahlarla ilgili şıkkı işaretledim sen ne yaptın