Kpss stresi

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Herkese iyi aksamlar.

Oabt'ye hazirlaniyorum.malum sinav uzadi ve bikkinligim katkat artti

Bu sene staj,formasyon yogun okul derslerim derken artik enerjimin son damlalari kaldi

Cok caliskan,kitaplarini seven,ders calismaya bayilan bi insanken artik kitap gormeye tahammulum kalmadi

Her sabah uyanir uyanmaz "acaba bugun hangi dersi calisam?" sorusunu sormaktan,kahvaltidan sonra kitaba gomulmekten cidden sıkıldim

Bolumum atamasi iyi bi bolum(dikab)
Ama gerek ilk sinavimin kötü gecmesi,gerek bu 6 yil hizmet zorunlulugu ve son aciklama(15bin olacakmis) iyice cikmaza soktu.gercekten rahatlamaya ihtiyacim var

13 14 ders var calis calis bitmiyo;(

Boyle vitamin olur ,yiyecek ya da bitki cayi vs bi tavsiye istiyorum sizden.

Tecrubeli arkadaslar siz bu sureci nasil atlattiniz?icimde buyuk bi sikinti var gecmiyor.
Rahatlamaya ihtiyacim var

(Lutfen aa dkab misin,o kadarcik! Puan alamayacak misin gibi yorumlari kendinize saklayin.en az 80 almak istiyorum cunku)

aynıları bende de var.
ilk sınavım iyi geçti. ama bu öabt, atamaların belirsizliği herşey beni o kadar yordu ki. uyuyup eylülde falan uyanmak istiyorum.

Tecrubeli degilim ama nacizane onerilerde bulunabilirim..
Su anda hakimlik savcilik sinavina calisiyorum benim de nerden baksan 13 14 dersim var
Cok fazla acik var baya bir alim olacak!
Hadi hasatvakti biraz daha gayret et diyorum bir daha bu sans elimize gecmez senin icin de ayni durum gecerli alimlar cok olacak.
Saglimiz gencligimiz yerindeyken calismaliyiz boyle dusun o kitaplar senin kurtaricin olacak..

Kesinlikle.yine de hergun bi ders kitabi bitiriyorum.yaklasik 250 sayfa bi kitap

Ama bocalamasam 2 ders de bitirebilirim.bu yuzden kiziyorum kendime.yetersiz geliyo calismam

Simdi biraktim mesela.uykum da yok.ama gram istegim yok
Bi sene daha bu kitaplari gormek istemiyorum

Canim bitecek illaki bak esim de tusa hazirlaniyor masanin basindan kalktigi yok adam 7 sene tıp okumus halen calısiyor
Calismak hepimiz icin var
En sonunda maasini bankadan cektigin zamanki huzurunu dusun ne kadar mutlu olursun bir hayal etsene insanin kendi parasini kazanmasi gibi var mi azicik dayan sonunda kazanan sen olursun insallah.

Insallahh.cok buyuk bi stres.zaten calismak deil stresi yoruyo.hergun bi haber.15bin 20bin sozlesme mulakat...artik sasirdim

Insallahh.cok buyuk bi stres.zaten calismak deil stresi yoruyo.hergun bi haber.15bin 20bin sozlesme mulakat...artik sasirdim
Her seye kulaklarini tika ve calismana bak
Kac kisi alirsa alsinlar sen de onlarin icinde olacaksin kendini sartlandir
Su son 2 gundur ben de calisamadim ama benimki evden kaynakli icimde var calisma istegi insallah yarin calismaya basliycam tekrardan bu sans cok buyuk bir daha elimize gecmez..

Valla bu stresi geçirecek ne bi hap ne bi bitki çayı var her gün yeni bi kara haber duymaktan yoruldum . Sınavı artık saldim çayıra Mevlam kayıra

Cok pozitif bi enerjiniz vr :) tesekurler gercekten haklisiniz.yarin sakinlestirici caylar alayim en iyisi

Cok pozitif bi enerjiniz vr :) tesekurler gercekten haklisiniz.yarin sakinlestirici caylar alayim en iyisi
Hadi bakalim yüzdük yüzdük kuyruguna geldik simdi birakmanin sirasi degil silkelenip kendimize gelmenin tam sirasi bu yarisin galibi biz olacagiz buraya da yaziyorum iste

o kadarcık paunı alamayacak mısın laflarına kulagını tıka her sınavın hatta kpsss nın bıle lısansı lısesı cok farklı
bunlara moralını bozma

duzenlı program yap ben gunluk yapıyordum
bır deneme coz bence gunde son demler cunku

meyve ye glıkoz ıhtıyacını karsıla
hem mutluluk hormonu salgılar vucuduna

ayrıca melısa cayı papatya cayı ıcebılırsın stresı azaltır

cay kahve stresı arttıyormus onları azalt ıstersen

birde cevız beyne cok faydalı tuketebılırsın

pes etmeeee son gunler
basarılar

Hergun calisiyorum ama bunalimlara gire gire

Cayi cok severim keseyim o halde :)

Deneme pek cozmuyorum hic gercekci gelmiyo sinav formatina cok uzak

Soyle seve seve bi calisabilsem

Yarin ne calissam derdi sardi yine :/

Hergun calisiyorum ama bunalimlara gire gire

Cayi cok severim keseyim o halde :)

Deneme pek cozmuyorum hic gercekci gelmiyo sinav formatina cok uzak

Soyle seve seve bi calisabilsem

Yarin ne calissam derdi sardi yine :/
suan senın en ıyı arkadasın o kıtaplar

senı bır adım ılerı sevıyeye tasıyacak cunku

bu arada sut ıc o da rahatlatır :)

deneme ıle kendını o saatler arasında o soruları cozmeye hedeflıyorsun

dıger turlu deneme cozmeden gırınce sınava of pof daha kac soru kaldı ya dusuncelerınden adapte olmak zorlasıyor bence ...

zaten her deneme cozulmez suan pıyasanın en ıyı denemelerınden derleme yapmalısın bence

bırde konu ozetlerı oku bence tamamen sıl bastan konu calısmak hem can sıkar hem panık olmana neden olur

bu arada renkli kalemler var ya onlarla calıs bence
kucuk not kagıtlarına karala
ınsanın gozu gonlu acılıyor oyle :)

Huyum kurusun incik cincik ne varsa ezberliyorum ya cikarsa diye.ozet calissam bu kadar bunalmam ama onlar da cok eksik.

Tesekkur ederim ilginiz icin

Sanki kalbimi skiyo bisey.Allahim su agustos bi bitseydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…