- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
- Konu Sahibi hayalethesap
-
İşin gerçeğini söyleyeyim sana atanmak için ciddiye alıp çalışman lazım .Sadece Türkçe yapmak biraz matematik yapmakla olmuyor çünkü .Zamanını boşa harcamış olursun .Onun haricinde tüm dersleri çalışıp bitirip çıkmış soruları cozmeni tavsiye ederim.Biraz matematik biraz Türkçe yapcam diyorsan o puan seni atamaz boşa zaman kaybiÖnlisans KPSS ye gireceğim asıl amacım zaten Türkçe biraz matematik belki yapabilirsem coğrafya tarih ama şuan hiçbişey bilmiyorum beynim boşmuş gibi geliyor
Kpss Türkçe matematik zorluyor artık elbette DGS sorularının faydası olur.Turkiye derecesi yapan arkadaşım full DGS ALES Türkçe mat çözdüDGS soruları için ALESin kolay hali diyorlardı önceleti. ALES de mantık soruları ve zamana karşı yarışı içeriyor. KPSSye pek etkisi olacağını sanmıyorum.
Aslında biliyorum bişey olmayacağını ama seçimle alım çok olacak muhabbetlerine acaba bir puanım olsun mu diyorum çok beklentim yok maalesef. Akşamdan akşama da bu saatten sonra ne çalışabilirim kiİşin gerçeğini söyleyeyim sana atanmak için ciddiye alıp çalışman lazım .Sadece Türkçe yapmak biraz matematik yapmakla olmuyor çünkü .Zamanını boşa harcamış olursun .Onun haricinde tüm dersleri çalışıp bitirip çıkmış soruları cozmeni tavsiye ederim.Biraz matematik biraz Türkçe yapcam diyorsan o puan seni atamaz boşa zaman kaybi
KPSS sorularına nazaran DGS Türkçe sorularında daha çok seçenek var biraz o yüzden sormuştum bende faydası olur mu diyeKpss Türkçe matematik zorluyor artık elbette DGS sorularının faydası olur.Turkiye derecesi yapan arkadaşım full DGS ALES Türkçe mat çözdü
Faydası tabiki olur Türkçe matematiği DGS kaynaklarından çalışırsınız,vat cog tarih videolarını izleyip konu kısmını halledin ondan sonra çıkmış sınav sorularını çözün tüm dersler için .Ayrıca Türkçe dilbilgisi ne çok önem verin .Bunlar benim naçizane tavsiyelerimKPSS sorularına nazaran DGS Türkçe sorularında daha çok seçenek var biraz o yüzden sormuştum bende faydası olur mu diye
Teşekkür ederim önerileriniz içinFaydası tabiki olur Türkçe matematiği DGS kaynaklarından çalışırsınız,vat cog tarih videolarını izleyip konu kısmını halledin ondan sonra çıkmış sınav sorularını çözün tüm dersler için .Ayrıca Türkçe dilbilgisi ne çok önem verin .Bunlar benim naçizane tavsiyelerim
Rica ederim ,başarılar dilerim zamanınız var 2 ekimdeymis galiba sınav .O zamana kadar çok rahat halledersinizTeşekkür ederim önerileriniz için
Kızçeler merhaba, Bu yıl diyorum KPSS ye gireyim ama öyle gece gündüz demeden çalışma gibi bir düşüncem yok hali hazırda özel sektörde çalışıyorum, en son 2012 yılında girmiştim sınava. Bu yıl sınava gireyim bir puanım olsun belki bir iş imkanı denk gelir düşüncesindeyim. Ama genel olarak bilgim kalmadı gibi hissediyorum. Neyse asıl sormak istediğim DGS ve Kpss için aynı soruları çözsem olur mu ? Hem o hem o aradan çıkar mı ayrı ayrı mı çalışmak lazım
DGS de zaten sadece Türkçe ve mat bakacağım diğerlerinin bilgi ağırlıklı olduğunun bilincindeyim . Ben illa atanacağım demiyorum zaten çapımı biliyorum ama bir puanım olsun maksat girmişkende ne kadar fazla o kadar iyi düşüncesindeyimDgs de sadece Türkçe ve matematik var
KPSS de genel kültür- anayasa- tarih vs de var.
Atanmak istiyorsanız öyle girilmeyle atanma olmuyor. 90 üstü almalısınız ciddi bir emek harcamalısınız, devlet memuru olmak hem güzel hem garanti ama o garanti için yüksek KPSS almalısınız
DGS de zaten sadece Türkçe ve mat bakacağım diğerlerinin bilgi ağırlıklı olduğunun bilincindeyim . Ben illa atanacağım demiyorum zaten çapımı biliyorum ama bir puanım olsun maksat girmişkende ne kadar fazla o kadar iyi düşüncesindeyim
Yetişir cok rahat bir an önce başlayın sizEkime kadar yetişir mi? Benim geçen yıldan temelim var. Son iki ay deneme çözmek istiyorum.
Lisans a girmem için en az iki yıl deli gibi ders çalışıp mevcut derslerimi vermem lazım hali hazırda okuyorum lisans ama bölüm değiştirmek istiyorum ona da ikinci üni mi yapsam yoksa sınava yeniden mi girsem bilmiyorumGirin Tabiki kendinizi denemiş olursunuz. Bu arada bölümünüz ne 2 yıllık bölüm bitirince atanacağınız bölümlere 4 yılı tamamlayınca atanamıyorsunuz. Ona göre ya önlisans KPSS deneyin ya dgs ile tamamlayıp lisans KPSS deneyin ( örnek att bitirdiniz 2 yıllık ön lisans KPSS ile atanırsınız ama ya daha önceden lisans yapmışsanız atanamazsınız ya da lisansı tamamlarsanız att ye atanamazsınız )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?