KPSS'DE EN AZ KAÇ PUANLA TERCİH YAPABİLİYOR?

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
Kızlar 63 almışım tercih hakkım var mı biliyor musunuz ?:KK57:

Vallq bolumden bölüme dehisiyor gakiba ya en iyi bilgiyi kliavuz aciklaninca ogrenirsin bende 83.4 almisim acaba atqnir miyim düşünüyorum fikri olan varmi

2012 de tercih yapma barajı kalktı 10 puan bile alsan tercih yapabiliyosun artık

Bölüme göre tavan-taban puan değişiyor diye biliyorum ama bildigim hersey yalan mi :-)

laboratuvar mezunuyum 2012 kpsssinde 80 aldım açıkta kaldım anestezi, att, çocuk gelişimi mezunu değilsen yüksek bir ihtimal atanamazsın:KK14:

laboratuvar mezunuyum 2012 kpsssinde 80 aldım açıkta kaldım anestezi, att, çocuk gelişimi mezunu değilsen yüksek bir ihtimal atanamazsın:KK14:
canım ya bılgın var galıba bu konuda banada yardımcı olurmusun benım yegenlerımım ıkısıde saglık meslek mezunu

bırı anestezi onlısans mezunu ve puanı 77 kusur

obur yegenımde daha lıse sonda att bıtırecek ve puanı 78 kusur bana fıkır verırmısın atanma ıhtımallerı varmı sımdıden tesekkurler

canım ya bılgın var galıba bu konuda banada yardımcı olurmusun benım yegenlerımım ıkısıde saglık meslek mezunu

bırı anestezi onlısans mezunu ve puanı 77 kusur

obur yegenımde daha lıse sonda att bıtırecek ve puanı 78 kusur bana fıkır verırmısın atanma ıhtımallerı varmı sımdıden tesekkurler
şehir merkezi olmasa da ilçelere atanırlar büyük ihtimal canım

Kızlar 63 almışım tercih hakkım var mı biliyor musunuz ?:KK57:
TERCİH İÇİN PUAN SINIRLAMASI YOK CNM AMA ŞANSIN YOK DİYEBİLİRİM MALESEF :) BANKA ADLİYE VS. ALIMLARINDA 70 PUAN ŞARTI VAR AMA

Merhaba bisey sormak istiyorum bn ortaogretim cocukgelisimi mezunuyum atama sansi ortaogretim mezunlari icinde gecerlimi

Merhaba bisey sormak istiyorum bn ortaogretim cocukgelisimi mezunuyum atama sansi ortaogretim mezunlari icinde gecerlimi
Kendi alanında mı atanmak istiyorsun yoksa düz memur olarak mı,bildiğim kadarı ile kendi alanında atanmak istersen,aile ve sosyal politikalar bakanlığında çocuk eğiticisi olarak atanırsın.

Back
X