Bebek İkinci El Kraft dondy beşik mama sandalyesi mavi(yedek pembe şilteli)

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
fiyatı 350 tl
Ürün Özellikleri : Beşik olarak doğumdan itibaren 15

Son düzenleme:
Özel tasarım cibinlikli yatak yanı beşiği 300 tl

Özel tasarım çibinlikli beşiğimi satıyorum. Piyasada gördüğüm modelleri beğenmeyince bu cibinliği özel diktirdim. Odada baktıkça mutlu oluyordum. Ancak bebeğim kolik olduğundan ilk altı ay elektirikli beşiğinde yattı. 6. Ayı dolunca da odasını ayırıp kayrolasına geçirdim. Maalesef bu beşiği toplam bir ay kullanamadık. Ama odamızda çok dekoratif durdu. Ben özenerek ve severek yaptırdım. Yeni sahibesi prensese uğur getirsin inşallah... İstanbul içi elden teslim alabilir.

fiyatı 350 tl
Ürün Özellikleri : Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg’a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur Uzaktan kumandalı çalışma sistemi 16 çeşit melodi ve ses yükseklik ayarı 3 farklı zaman ayarlı sallanabilme (10, 20, 30 dk) 4 farklı hızda sallanma ayarı 5 farklı kademeli yükseklik ayarı 5 farklı yatış açısında ayarlanabilen sırt dayanağı Gerektiğinde sallanmayı durdurabilen güvenlik kilidi Geniş oturma yeri %100 pamuklu ve yıkanabilir kumaş Ayarlanabilen ayak dayanağı İstenildiğinde ayarlanabilen ve çıkabilen mama tepsisi 5 noktalı emniyet kemeri İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj Ağırlık: 14,7 kg Ebatları : Açık halde : 68 x 74 x 97 cm Kapalı halde : 48 x 74 x 67 cm Kızım büyüdüğü için Kraft dondy beşiğimi satıyorum. Alana hayırlı olsun...
Ne kadara satıyorsunu

Back
X