kredi çekmek istiyorum

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
selamlar
günaydınlarrr

ben maaşımın yattığı bankadan kredi çekmek istiyorum. yalnız ben en geç 1 ay içinde işten ayrılıyorum. bana kredi verirlermi?

selamlar
günaydınlarrr

ben maaşımın yattığı bankadan kredi çekmek istiyorum. yalnız ben en geç 1 ay içinde işten ayrılıyorum. bana kredi verirlermi?

KANKA SELAMMM verirler artık krediler çok kolay...

senın işten çıkıcaını ne biliyorlar...

çıksanda ödeyemezsen onlar senden söke söke alıyor merak etme..

sen belirtme başvur kredi puanına siciline gre verirler miktar ne ?

selamlar
günaydınlarrr

işten ayrılacagını soyleme kredıyı hemen verırler .....

maaş yazısı alabılırsen sırketten al cunkı asgarı ucretlı gorunuyorsan sgk prımlerınde 5000 tl anca verıyorlar dıye bılıyorum .....

neyse basvurdun onaylandı sıgorta yapıyorlar bankadan bır defalıgına mahsus 300 tl kesmıslerdı benden 10,000 cekmıstım o sıgorta ucretınıde aylara yayıyorlar ... sıgortayı kesınlıkle ıste cunkı ısten ayrıldıgında 6 aya kadardı sanırım işe gırmedıgın surece banka kendı oduyor taksıktlerı senden almıyorlar sıgortayı yaptırdıgın ıcın ... yada allah korusun farklı bır durum oldugunda ÖLÜM vs gıbı borcun tamamı sılınıyor ....

sıgortanı yaptır kesınlıkle ... işten cıkıs bıldırgenı dıger ay goturursun onlar işleme alır ...

işkurada basvur ıssızlık ödenegı ıcın :34::34:

300 LIRA SIGORTA masrafını aylara yayıyorlar yanı canım ....

bırde tavsıyem fınansbanka basvur ılk olarak orası hemen onaylıyor :51:

KANKA SELAMMM verirler artık krediler çok kolay...

senın işten çıkıcaını ne biliyorlar...

çıksanda ödeyemezsen onlar senden söke söke alıyor merak etme..

sen belirtme başvur kredi puanına siciline gre verirler miktar ne ?

onlar işten çıkacağımı bilmiyolar ama patron biliyor.
banka işyerimi ararmı?
ya patron derse bu eleman işten çıkıcak vermeyin kredi die? muckkkkkkkkkkka panpa :D
:3:

Son düzenleme:
Vermezlermi artık yalvarıyorlar neredeyse vermek için :ssz: Abartısız her gün bi bankadan mesaj geliyor kesin onaylı krediniz var gelin diye :37: kredi alma artık çok kolay ama iyi araştırın faiz oranlara bakın kıyaslayın :42:

işten ayrılacagını soyleme kredıyı hemen verırler .....

maaş yazısı alabılırsen sırketten al cunkı asgarı ucretlı gorunuyorsan sgk prımlerınde 5000 tl anca verıyorlar dıye bılıyorum .....

neyse basvurdun onaylandı sıgorta yapıyorlar bankadan bır defalıgına mahsus 300 tl kesmıslerdı benden 10,000 cekmıstım o sıgorta ucretınıde aylara yayıyorlar ... sıgortayı kesınlıkle ıste cunkı ısten ayrıldıgında 6 aya kadardı sanırım işe gırmedıgın surece banka kendı oduyor taksıktlerı senden almıyorlar sıgortayı yaptırdıgın ıcın ... yada allah korusun farklı bır durum oldugunda ÖLÜM vs gıbı borcun tamamı sılınıyor ....

sıgortanı yaptır kesınlıkle ... işten cıkıs bıldırgenı dıger ay goturursun onlar işleme alır ...

işkurada basvur ıssızlık ödenegı ıcın :34::34:

zaten ben işyerime sadece sözlü olarak işten ayrılacağımı söledim ve tarih vermedim henüz. yani resmi birşey yok.
sadece patron gıcıklık yapar diye çekiniyorum.
finansbanktan değilde halkbaktan, yani maaşımın yattığı bankadan çekmeyi düşünüyordum.
ben daha önce hiç kredi çekmedim, patronum sölemese zaten bilmezler işten ayrılacağımı
sigorta yaptırırım bu arada :ssz:

Vermezlermi artık yalvarıyorlar neredeyse vermek için :ssz: Abartısız her gün bi bankadan mesaj geliyor kesin onaylı krediniz var gelin diye :37: kredi alma artık çok kolay ama iyi araştırın faiz oranlara bakın kıyaslayın :42:

birşey daha soracam.
ben 1 senelik sigortalıyım daha doğrusu bi senem bu ayın 13 ünde doluyor. banka bana 1 senelik sigortalı olmanız lazım dedi, günü gününemi dolması lazım dedi.
şimdi ben beklemek istemiyorum
napcam

zaten ben işyerime sadece sözlü olarak işten ayrılacağımı söledim ve tarih vermedim henüz. yani resmi birşey yok.
sadece patron gıcıklık yapar diye çekiniyorum.
finansbanktan değilde halkbaktan, yani maaşımın yattığı bankadan çekmeyi düşünüyordum.
ben daha önce hiç kredi çekmedim, patronum sölemese zaten bilmezler işten ayrılacağımı
sigorta yaptırırım bu arada :ssz:

kredı basvurusu yaptıgın zaman dırek ısyerını arıyorlar teyıtlesmek amacıyla ne kadar maas alıyor ne suredır calısıyor dıye ..... patronu tembıhle o halde soylemesın yoksa veremeyebılırler ....

1 ay sonra ısten ayrılacagını bıldıklerı bırıne kımse kredı vermez cnm

kredı basvurusu yaptıgın zaman dırek ısyerını arıyorlar teyıtlesmek amacıyla ne kadar maas alıyor ne suredır calısıyor dıye ..... patronu tembıhle o halde soylemesın yoksa veremeyebılırler ....

1 ay sonra ısten ayrılacagını bıldıklerı bırıne kımse kredı vermez cnm

patron gıcıklık yapabilir bana çünkü işten ayrılmamı istemiyor

onlar işten çıkacağımı bilmiyolar ama patron biliyor.
banka işyerimi ararmı?
ya patron derse bu eleman işten çıkıcak vermeyin kredi die? muckkkkkkkkkkka panpa :D
:3:

valla ben çoooook kredi çektim kimse iş yerini aramadı panpa...

bodroyu veriosun senın zaten merkez bankasında sicilin var bakıyor.
tmm 5000 tl zaten şubeyetkisinde.o kadarsa hemen çıkar ama yuksekse maaşın dusukse zor yanı ne kafdar çekicen ne maaş alıon bilmek lazım :54::54::54::54:

Banka kredi vermek ister.Reklamını yapar gelin kredi verelim der.Ama şartların uygun değilse,riskin yüksekse verrrmmeeeezzzzz.Eskisi gibi değil artık.Verenler şube insiyatifiyle alakalıdır.Şimdi şartlar değişti.Eşin onayı olmadan bile vermiyorlar artık yeni düzenleme yasasına göre.Elinde belgelrin varsa işyerini aramazlar.Fakat sen çalışmadığın için krediyi ödeyebilecekmisin.Onu düşün.

valla ben çoooook kredi çektim kimse iş yerini aramadı panpa...

bodroyu veriosun senın zaten merkez bankasında sicilin var bakıyor.
tmm 5000 tl zaten şubeyetkisinde.o kadarsa hemen çıkar ama yuksekse maaşın dusukse zor yanı ne kafdar çekicen ne maaş alıon bilmek lazım :54::54::54::54:

yok yüksek değil.5000 işimi görür zaten.
çünkü ben aslında patrona sölemek istemiyorum kredi çekeceğimi çomak sokar diye.

Banka kredi vermek ister.Reklamını yapar gelin kredi verelim der.Ama şartların uygun değilse,riskin yüksekse verrrmmeeeezzzzz.Eskisi gibi değil artık.Verenler şube insiyatifiyle alakalıdır.Şimdi şartlar değişti.Eşin onayı olmadan bile vermiyorlar artık yeni düzenleme yasasına göre.Elinde belgelrin varsa işyerini aramazlar.Fakat sen çalışmadığın için krediyi ödeyebilecekmisin.Onu düşün.

ben çalışmıycam ama eşim çalışıyor o ödicek kredimi.

EEEE ben iş yerimde 16 senedir çalıitığım için sicilde iyi olunca verdiler gitti..
ama doğru şimdi eş onayı neyi vvar..ben bekarımya hiç düşünmedim :23::23::23::23:

yok yüksek değil.5000 işimi görür zaten.
çünkü ben aslında patrona sölemek istemiyorum kredi çekeceğimi çomak sokar diye.

ben çalışmıycam ama eşim çalışıyor o ödicek kredimi.

googleye en uygun kredi yaz ihtiyaclara bakkk
en iyisi hankısı ise başvur.
dediğin panka bıraz yuksek ın....banka bak.

patron gıcıklık yapabilir bana çünkü işten ayrılmamı istemiyor

o halde bırazda sen oyna canım azıcık oyunda guzel olur entrıka:9::9:

şaka bıryana ama bırkac gun daha kredı konusunda bankaya basvurma patronla alttan alttan konus cıkmayacagın konusunda ... kredı senın ıcın cok onemlı ve gereklıyseee patrona devam edıyorsun ımajını verdıkten sonra basvurunu yap ....

bır ay daha fazladan sabret calıs kredınıde cekmıs olursun sonrasında gene cıkacagını olmadıgını soyler cıkarsın :34::34:

EEEE ben iş yerimde 16 senedir çalıitığım için sicilde iyi olunca verdiler gitti..
ama doğru şimdi eş onayı neyi vvar..ben bekarımya hiç düşünmedim :23::23::23::23:

Anlayamadım.Ben aksini mi söyledim.Çalışana kredi vermezler demedim ki.Y ada hiç kredi vermezler de demedim.

birşey daha soracam.
ben 1 senelik sigortalıyım daha doğrusu bi senem bu ayın 13 ünde doluyor. banka bana 1 senelik sigortalı olmanız lazım dedi, günü gününemi dolması lazım dedi.
şimdi ben beklemek istemiyorum
napcam

Her banka aynı şeyi istemeyebilir,bence diğer bankalara bir bkın konuşun en azından fikir sahibi olursunuz.Sigortanız kesintisiz tam yatmışmı acaba?Ayrıca bende daha önce iki kez kredi kullandım hiç birinde iş yerimi aramamışlardı :31:

selammm carriie seni görmek ne hoş. epeydir karşılaşmamıştık. verirler tabi işten çıkacağnı bilmiyorlar. ve patronada sormazlar en fazla sekretere sorarlar buradamı çlışıyor diye o kadr. zaten bordro fln vericeksinya onu bile sormayabilirlerr yanii.

carriee bide sen hamile dğeilmiydin? yanlışmı hatırlıyorum acaba :26:

Back
X