Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar
günaydınlarrr
ben maaşımın yattığı bankadan kredi çekmek istiyorum. yalnız ben en geç 1 ay içinde işten ayrılıyorum. bana kredi verirlermi?
selamlar
günaydınlarrr
ben maaşımın yattığı bankadan kredi çekmek istiyorum. yalnız ben en geç 1 ay içinde işten ayrılıyorum. bana kredi verirlermi?
KANKA SELAMMM verirler artık krediler çok kolay...
senın işten çıkıcaını ne biliyorlar...
çıksanda ödeyemezsen onlar senden söke söke alıyor merak etme..
sen belirtme başvur kredi puanına siciline gre verirler miktar ne ?
işten ayrılacagını soyleme kredıyı hemen verırler .....
maaş yazısı alabılırsen sırketten al cunkı asgarı ucretlı gorunuyorsan sgk prımlerınde 5000 tl anca verıyorlar dıye bılıyorum .....
neyse basvurdun onaylandı sıgorta yapıyorlar bankadan bır defalıgına mahsus 300 tl kesmıslerdı benden 10,000 cekmıstım o sıgorta ucretınıde aylara yayıyorlar ... sıgortayı kesınlıkle ıste cunkı ısten ayrıldıgında 6 aya kadardı sanırım işe gırmedıgın surece banka kendı oduyor taksıktlerı senden almıyorlar sıgortayı yaptırdıgın ıcın ... yada allah korusun farklı bır durum oldugunda ÖLÜM vs gıbı borcun tamamı sılınıyor ....
sıgortanı yaptır kesınlıkle ... işten cıkıs bıldırgenı dıger ay goturursun onlar işleme alır ...
işkurada basvur ıssızlık ödenegı ıcın![]()
Vermezlermi artık yalvarıyorlar neredeyse vermek içinAbartısız her gün bi bankadan mesaj geliyor kesin onaylı krediniz var gelin diye
kredi alma artık çok kolay ama iyi araştırın faiz oranlara bakın kıyaslayın
![]()
zaten ben işyerime sadece sözlü olarak işten ayrılacağımı söledim ve tarih vermedim henüz. yani resmi birşey yok.
sadece patron gıcıklık yapar diye çekiniyorum.
finansbanktan değilde halkbaktan, yani maaşımın yattığı bankadan çekmeyi düşünüyordum.
ben daha önce hiç kredi çekmedim, patronum sölemese zaten bilmezler işten ayrılacağımı
sigorta yaptırırım bu arada![]()
kredı basvurusu yaptıgın zaman dırek ısyerını arıyorlar teyıtlesmek amacıyla ne kadar maas alıyor ne suredır calısıyor dıye ..... patronu tembıhle o halde soylemesın yoksa veremeyebılırler ....
1 ay sonra ısten ayrılacagını bıldıklerı bırıne kımse kredı vermez cnm
onlar işten çıkacağımı bilmiyolar ama patron biliyor.
banka işyerimi ararmı?
ya patron derse bu eleman işten çıkıcak vermeyin kredi die? muckkkkkkkkkkka panpa
![]()
valla ben çoooook kredi çektim kimse iş yerini aramadı panpa...
bodroyu veriosun senın zaten merkez bankasında sicilin var bakıyor.
tmm 5000 tl zaten şubeyetkisinde.o kadarsa hemen çıkar ama yuksekse maaşın dusukse zor yanı ne kafdar çekicen ne maaş alıon bilmek lazım![]()
Banka kredi vermek ister.Reklamını yapar gelin kredi verelim der.Ama şartların uygun değilse,riskin yüksekse verrrmmeeeezzzzz.Eskisi gibi değil artık.Verenler şube insiyatifiyle alakalıdır.Şimdi şartlar değişti.Eşin onayı olmadan bile vermiyorlar artık yeni düzenleme yasasına göre.Elinde belgelrin varsa işyerini aramazlar.Fakat sen çalışmadığın için krediyi ödeyebilecekmisin.Onu düşün.
Banka kredi vermek ister.Reklamını yapar gelin kredi verelim der.Ama şartların uygun değilse,riskin yüksekse verrrmmeeeezzzzz.Eskisi gibi değil artık.Verenler şube insiyatifiyle alakalıdır.Şimdi şartlar değişti.Eşin onayı olmadan bile vermiyorlar artık yeni düzenleme yasasına göre.Elinde belgelrin varsa işyerini aramazlar.Fakat sen çalışmadığın için krediyi ödeyebilecekmisin.Onu düşün.
yok yüksek değil.5000 işimi görür zaten.
çünkü ben aslında patrona sölemek istemiyorum kredi çekeceğimi çomak sokar diye.
ben çalışmıycam ama eşim çalışıyor o ödicek kredimi.
patron gıcıklık yapabilir bana çünkü işten ayrılmamı istemiyor
EEEE ben iş yerimde 16 senedir çalıitığım için sicilde iyi olunca verdiler gitti..
ama doğru şimdi eş onayı neyi vvar..ben bekarımya hiç düşünmedim![]()
birşey daha soracam.
ben 1 senelik sigortalıyım daha doğrusu bi senem bu ayın 13 ünde doluyor. banka bana 1 senelik sigortalı olmanız lazım dedi, günü gününemi dolması lazım dedi.
şimdi ben beklemek istemiyorum
napcam