Sanki arsayı sat diye yalvarmışsınız ya buradaki yorumlarda çok tuhaf.
Gören de sanacak ki herkes kendi düğününü kendi yaptı.
Konu sahibi kimseye güvenmemek gerektiğini öğrenmişsin böylece.
ya zaten bu konu ve gelen cevaplar çok klasik değil mi?
böyle konularda herkes düğününü kendi yapmıştır, kimse düğün bile istememiştir, kayınvalide tek kürdan bile almamıştır, hatta gelin başını bile kendileri ödemişlerdir vs vs vs
ama nedense açılan her üç konudan biri de eş ailesinin elini taşın altına koymaması.
e sen düğününü kendin yaptın, ben düğünümü kendim yaptım, o zaman bu konuları kim açıyor? etrafımda bir kişi dahi yok her şeyimi ben aldım diyen. yok çünkü imkansıza yakın. ve gerek de yok yani başın göğe mi eriyor? hayır.
bana eşimin ailesi de akrabaları da yardım etti. benim patronum yatak odası takımımı aldı. adam balayına gönderecekti yalan dolanla istemedik. hayır ne oluyor yani hediye kabul edilince inciler mi dökülüyor? ayıp bişey mi insanın anasının babasının elinden bişey alması?
heralde buradaki üyeler ileride çocuklarına zırnık vermeyecekler.
benim malım mülküm olsa mezara mı götüreceğim? çok merak ediyorum boşta duran arsam var yani bu çocuğum için değilse kimin için?
ha şimdi konu sahibi en başında arsayı satın bana anlı şanlı düğün yapın demiş olsa, yok parayı var edin diye kıyameti koparmış olsa zaten eleştiri gelir. ama verilmiş bir söz var, ki kız da en mantıklısını yapmış, paşalar gibi çekmiş krediyi ödemiş. daha ne gömüyorsunuz tatlı su insanları?
şimdi ben bekar olsam, bi para lazım olsa, annem de vereceğim kızım dese ben de ona güvensem... günü gelince yan çizse ben kendi öz anneme de gönül koyarım. bu gayet normal.
neyse sana patladım gibi oldu, kusura bakma :)