- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
Kızın ailesi var ki yapmış. Olmayan parayı nasıl oldurup yardım yapacak insanlar? Gençler evlenirken oldurulamayan para anne babalar için çocukları evlenmeye kalkar kalkmaz nasıl oldurulacak diyorum ben de. Son kez açıklayacağım bakın kayınvalide konusunu. Sadece kayınvalide değil de kimden yardım beklerseniz bu işler böyle. Birinden maddi yardım beklerseniz sonrasında altınınızı isteyebilirler veya kendi istediklerini aldırabilirler bütçemiz bu diye. Bunlarla muhatap olmaktansa kendim almayı tercih ederim. Hem altınım ben de kalır hem istediğimi almış olurum. Tabi anne babalar evlendirsin, her istediğimizi yapsın, üstüne altınlar da bizde kalsın olsa ne ala. Kim istemez ki? Ama yoksa da yoktur. Çözüme odaklanmak lazım.Bakın ailenin ben düğün yaptım altınlar benim deme hakkı zaten yok. Ama gidin paranız varsa evlenin paranız yoksa oturun demek çok yanlış. Kaldı ki kızın ailesi zaten kendine düşeni yapmış. Oğlan tarafı daha nişandaki altınların bile üstüne oturmuş. Bu kayınvalidenin nesi savunuluyor ben onu anlamadım