sonra yazdı, duymuş...
ben sizi anlıyorum siz iyi niyetinizle yaşlı insanlara yüklenmeyin diyorsunuz ama işte gerçekten türk aile yapısı böyle değil.
ne kadar verirlerse gelin o kadar kıymetli oluyor, ben de zamanında hiçbir şey görmedim, şimdi 8 aylık hamileyim daha kimse bir eksiğin var mı diye sormadı

ben de çalışıyorum, aman bana yardım etmesinler, yardım da istemesinler diyorsunuz da günler ilerleyince öyle olmuyor. He bende şu var KV nin gerçekten durumu yok, yani naapsın artık ne diyim şimdi o nedenle takmamaya çalışıyorum. Ama ben daha yazarken anladım ki konu sahibinin KV nin durumu gayet var işgüzarlık yapıyor.
Allah aşkına parası olmayan insan kredi çekip klima alır mı yahu? Kaç kişinin evinde klima var? Bir de birine yaparken aman bu da çalışıyor iyi kazanıyordur düşüncesi çok çıkarcı bir düşünce. Hadi şimdi genç çalışıyor, sonra çocuk doğunca da bir şey yapmayacaklar. Bir de elti çalışmıyorsa of offff, zaten o çalışmıyor onların paraları yok hooop bütün kaynaklar abiye. Resmen geleceğe dönüş yazdım burada ama %97 oranında böyle olacak