Kredi çektim yazınca bırakan erkek

bir niye uydurdun yahu
iki demekki adam (çalışan kız) istiyor sadece vasıf bu yani
nerede sevgi şefkat aşk huzur arayışı yuh dedim!

Gerçekten hoşlanıyor mu yoksa mantık evliliği mi yapmak istiyor niyetini anlamak içindir.
Keşke mantık evliliği dusunseymis adam direk para evliliği istiyormuş :) insanlar ve zaman çok değişmiş cook

Cok cocuksu bır cevap vermış dalga gecmıs sankı.Sizinde böyle bır deneme yapmanız dogru olmamıs bu konuda ki fıkrını alarak gercek nıyetını de ogrenebılırdınız.

Ay neresi doğal böyle söyleyip de normalleştirmeyin olayı rica ediciyim
Ben demiyorum peygamber efendimiz diyor

Kadınla şu 4 şey için evlenilir: Malı için, asaleti-soyu- için, güzelliği için ve dini için. Sen dindar olanı tercih et, mesut olursun.

Ve de belirtim ben ben olsam istemem böyle bir erkeği.

Yalnız konu sahibi, seni tuttum ben, zeki kadınsın vesselam böyle devam et.. Ben de ilerdeki maaşıma gelecek genç nesilden tiksindiğim için daha olgun sorumluluk sahibi bir adamı seçtim. Pişman da değilim.

Canıııım aklınla bir yaşa ;D bu erkekler neden hep böyle tuzaklara düşüyorlar.

Tebrikler keskin zekanla bir belayı başından defetmişsin

Sukret bence.atan diye beynini yiyip kiz atanip yanina kendini aldirip baktiran var zeki kizmissin.bana bir gun ders calis atan dese zoruma giderdi.nisanlimi issizken buldum suan iyi yerde ben atanamadim ama bir gun atan demedi.cikar uzerine kurulu iliskilerden igreniyorum.ayni sekilde bir ogrrt. Bayan arkadsta ayni cumleleri kurdu cocuk borcum var demis belki cocukta denedi bilinmez ..cok aci ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…