Kredi çektim yazınca bırakan erkek

Iyi yazmış orasini.Cok hakli düşünüyor.Cok zorda kalmayana benim de kuruş veresim yok zor kazanıyorum.Seni bu konuda yumuşatmaya çalışırsa dusun.Hemen gitmezse dusun tabi..Gercegi de söyle yüreğine inmesin.

Ama dikkat et kartını almasin.Bence deneyeceksen orda deneyeceksin.Ben maaşımı da kartını da vermem.Evi sen geçindir.Ben ev için biriktireyim de.Gerci o da öyle diyormuş.

öyle diyorsanız madem. Gerçekse daha kötü..bu kadar abuk subuk insanı bulabilmek kolay iş değil.

Artık moda olsu ya.. Bari bu çocuk kendisi söylemiş. Anneleri öğretmen gelin aramaya çıkıyor resmen de söylüyorlar. Hem maaşlı olsun, nasılsa yarım gün ev işi çocuk olayını daha iyi halletsin vs. Çok sınır bozucu

Bence muhabbete devam etme artık

Peki sizin attığınız oltaya karşılık olumlu bişey yazsa sonra ne olacaktı? taktik burda tutmuş da, diğer türlü yalancı çıkacaktınız. Başkasında denemeyin bence, değiştirin taktiği

Çektim değil de çekmeyi düşünüyorum da diyebilir

Senin acindan bakinca gul,onun acisindan bakinca bilemedim.siz niye boyle bir denemede bulundunuz onu hic anlamadim ya neyse.ayni seyi karsi taraf yapsa siz ne yapardiniz ona gore gulun ya da aglayin bence.esim evlenmeden boyle birsey yapsa ayni tepkiyi verirdim sanirim.aylik 1000 tl eve odeyecek babasi oturcak.tapu ustune olmus neyleyim.ben kirada oturcam bir de tajsit oducez oldu canim.60 yasima gelince babasi olur artik.tovbe estafurullah.

Ay iyi ki denemissin keske yazsaydin
Peki hadi gule gule denemistim seni zaten
Alninda yazıyordu paraci diye...teyit etmek istedim diye

Yahu cidden nerden geldi aklina boyle bir denene şeysi

ayy vallahi çok gül nilsu :)))

adam hiç değilse dolambaçlı biri değilmiş, net söylemiş gitmiş.

allah karşına inşallah en kısa zamanda iyi hayırlı bir insan çıkarır.

Ben neden tercih edeyim?
Ben söyleyeyim neden tercih etmediğinizi, nefsiniz kabul etmez. Kaldı ki dinimiz de mantıksızlığı ve nefsimize zulmetmeyi teşvik etmez. Zaten mantıklı normal bir insanın kullanılmaktan hoşlanması mümkün değil. O yüzden öyle uluorta hadis dayamadan önce karşımdaki insan müslüman mı, söylediğim hadis sahih mi (ortalık uydurma hadis kaynıyor), sahihse arapçadan türkçeye doğru çevrilmiş mi, çevrilmişse hangi şartlar hangi durumlar için söylenmiş, bu duruma uygun mu diye kafamızda bazı sorgulamalar yapmamız lazım değil mi. Gözünüzü seveyim insanları dinden soğutmayın böyle.

Kızlar galiba şimdi geldi aklına şaka yapmış olabileceğim.
"Nilsu şaka mı yaptın,beni denediğini biliyorum yazmış "
(Kızlar okulumuzun whatsap grubu var numarasını silsem de grupta görüp tekrar yazar hem aynı okuldayız numarasini engelleyemem )
Ben de yazdım ." Bizim düşüncelerimiz çok farklı.Sadece mesai arkadaşım olarak sana saygı duyarım amamesajlarını ciddiye almicam bundan sonra konuşmana gerek yok mesajlaşmaya da aynı sekilde"yazdım.
Aklımı seviyim aklımı dedim kendi kendi

Okul baslayinca nasil davranacak acaba? Hic utanma da yok. Sebep bu olabilir ama insan boyle soylemez pat diye.
Mayışın var mı mayışın?

Bence anlatacaginiz cok komik bir aniniz olmus:)
Ya bence tanimamazliga gelicek : )
Ama okul da köy okulu.ögle arası vs.sirasiyla hazırlıyoruz. Iki öğretmen getirip götürüyor okula.Yani istemesek de yine de yüz göz olacaz ama utanmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…