Iyi yazmış orasini.Cok hakli düşünüyor.Cok zorda kalmayana benim de kuruş veresim yok zor kazanıyorum.Seni bu konuda yumuşatmaya çalışırsa dusun.Hemen gitmezse dusun tabi..Gercegi de söyle yüreğine inmesin.Sonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
"Ben çok zor kazanıyorum paramdan bir kuruş kims3ye vermem yazmis
öyle diyorsanız madem. Gerçekse daha kötü..bu kadar abuk subuk insanı bulabilmek kolay iş değil.="nilsu17, post: 51895375, member: 775319"]Size arada geçen tüm konuşmaları yazacak degilim.Tum olayı burda tüm ayrıntılarıyla yazacak da degilim.Olayi kısaca kimseyi sıkmadan anlattım sadece.Tutup da bu oaky oldu aradan 2 gün geçti konuşmadık bir ara mesajlastik o arada şunları dedi ben ona bunları dedim o bana bunları sonra o bana böyle dedi gibi saçma bir şekilde milleti sıkacak degilim
Ay kızlar şaka maka maaşıma gelecek koca bile bulamıyorum yaa.O değil de çocuk olmayacak yakinda.Reglim bile azalmaya başladi.Ayyyy.
Sonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
"Ben çok zor kazanıyorum paramdan bir kuruş kims3ye vermem yazmis
Tulipa ne yazmışsın böyle kanka
Peki sizin attığınız oltaya karşılık olumlu bişey yazsa sonra ne olacaktı? taktik burda tutmuş da, diğer türlü yalancı çıkacaktınız. Başkasında denemeyin bence, değiştirin taktiği
Ay iyi ki denemissin keske yazsaydin
Peki hadi gule gule denemistim seni zaten
Alninda yazıyordu paraci diye...teyit etmek istedim diye
Bayramda gelen misafirlerde hep bir kredi , ev vs.muahbbetlet oldu oradan aklımda kalmış: )
Yahu cidden nerden geldi aklina boyle bir denene şeysi
Ben söyleyeyim neden tercih etmediğinizi, nefsiniz kabul etmez. Kaldı ki dinimiz de mantıksızlığı ve nefsimize zulmetmeyi teşvik etmez. Zaten mantıklı normal bir insanın kullanılmaktan hoşlanması mümkün değil. O yüzden öyle uluorta hadis dayamadan önce karşımdaki insan müslüman mı, söylediğim hadis sahih mi (ortalık uydurma hadis kaynıyor), sahihse arapçadan türkçeye doğru çevrilmiş mi, çevrilmişse hangi şartlar hangi durumlar için söylenmiş, bu duruma uygun mu diye kafamızda bazı sorgulamalar yapmamız lazım değil mi. Gözünüzü seveyim insanları dinden soğutmayın böyle.Ben neden tercih edeyim?
Bak o da aklıma gelmedi degilBastır parayı al bu oğlanı Nilsu. Sıkılınca salıverirsin
Ya bence tanimamazliga gelicek : )Okul baslayinca nasil davranacak acaba? Hic utanma da yok. Sebep bu olabilir ama insan boyle soylemez pat diye.
Mayışın var mı mayışın?
Bence anlatacaginiz cok komik bir aniniz olmus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?