- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi Delphi_HACISI
-
Bankacıysa demek ki:) halbuki en iyi de kendi çalışanlarını sömürüyo o pislikler. Neyse hep derim deve diken aşkı .Hayır anlamadığım, çözemediğim hala bankaları savunan var ya ?!?!!
"Pislikler" demem zoruna gitmiş bana "niye öle diyon" yazmış.
Babası Ferit Şahenk mübarek !
Evet Arkadaşlar,
Bu kahpe, acımasız kapitalist düzenin en temel taşı olan, mudilerini inim inim inleten, eline düştüğünüzde kırbacını acımasızca sırtımızda şaklatan, 100 bin tl alıp 300 bin tl olarak ödetmeyi görev edinmiş BANKAlardan şimdiye kadar 2007 - 2010 tarihleri arasında aldığım 4 kredinin "Dosya masrafını" iade almak için yarından itibaren cepheyi açıyorum.
Bu savaşı kazanan var mı ?
Neler yaptınız ? Şubeye gidip "Kredi dosya masrafı makbuzlarımı istiyorum" dediğinizde memurun o sanki babasının cebinden çıkacakmış tarzı davranışlarını nasıl püskürttünüz ?
Benim aşağı yukarı sanırım 1000 tl alacağım var bu pisliklerden. Ben almaya karalıyım ama onların bu tavırlarına nasıl katlanabileceğim bilemiyorum.
Bu işlemlerde bana yardımcı olabilecek, işimi kolaylaştıracak biraz taktik, kısayol, ipucu verin lütfen...
Paraları alırsam çaylar benden
Çok iyi yapmışsınız bu konuyu açarak...
arkadaşlar büyükşehir belediyesine sahip bir ilde oturuyorsanız 1-2000 TL arasını İlçe Tüketici Hakem Heyetinden, 2000-3000 TL arasını İl Tüketici Hakem Heyetinden talep ediyorsunuz, 3000 TL ve üzeri için bulunduğıunuz yerde müstakil Tüketici Mahkemesi varsa oraya dava açarak alıyorsunuz, Yoksa Asliye Hukuk Mahkemelerine Tüketici Mahkemesi sıfatı ile dava açıyorsunuz.
Tüketici Hakem Heyetleri ve Mahkemelere dava açarken ekspertiz ve ipotek ücretleri sakın istemeyin, Yargıtay İlamları var bunların verilmeyeceğine ilişkin. Sadece Dosya Masrafı veya bu ad altında alınan ücretleri alabilirsiniz.
Kredi Kartı kullanma için alınan ücretler Tüketici Hakem Heyetleri tarafından verilse bile Mahkemelerde bu Bankalar tarafından Hakem Heyetinin kararı iptal davası açılarak verilen para veya verilmesi Hakem Heyetince verilmesi öngörülen para için Mahkemeden iptal kararı alıyor vermiyorlar bunun için banka avukatlarına birde avukatlık ücreti ödemeyin
Biz tüketici olarak, halk olarak toptan uyanırsak bu yasal sömürücüler de haddini bilir arkadaşım.
Yoksa yakında atm den kendi maaşını çekerken bile masraf almaya kalkarlar. Demedi deme...
Bababm 3000tl kusurlu dosya masrafı ödemiş, izmir de oturuyorum müstakil tüketici derken onu anlamadım , hepsine aynı tüketici heyetinden başvurulmuyor mutüketici heyetine dilekçe bırakmaya gitmiş ordan çalışana bişi sormuş , o da demiş ki 150tl almak için mi başvuruyorsun , halbu ki 3000tl masraf ödemiş , başından mı saldı ki bu adam ?
Peki bankadan ödediği dosya masrafına istinaden makbuz almamış mı baban ?
Alıp gitmiştir sanırım. Ordaki rakamı iade alması gerekiyor.
Dengesiz, sünepe memura bak sen ya ! Sen ona bi sorsana bankayla ortakmıymış ?
Almış , akşam bi inceleyim onu ben , emin olmak için tekrar aradım babamı , 3000tl masraf ödedim diyor.
Ortakçı galba o neden olmasın ki , geçenlerde yana yakıla dev. hastanesine gittim , bölümümü bulmak için 2 danışmaya sordum randevunuz var mı dediler, yok diyincede , randevusuz almıyorlar randevu alıpda gelin diyebende buldum bölümü bi baktım sıra var , ordaki bayanlara sordum , internetten randevu ile mi geliniyo sadece diye hayır biz hep randevusuz geliyoruz diye bir sürü kadın yanıt verdi nişanlımda memur olsada , sevmiyorum devlt memurlarını adam akıllı iş yaptıkları yok ya
Bababm 3000tl kusurlu dosya masrafı ödemiş, izmir de oturuyorum müstakil tüketici derken onu anlamadım , hepsine aynı tüketici heyetinden başvurulmuyor mutüketici heyetine dilekçe bırakmaya gitmiş ordan çalışana bişi sormuş , o da demiş ki 150tl almak için mi başvuruyorsun , halbu ki 3000tl masraf ödemiş , başından mı saldı ki bu adam ?
Tamam canım , ben eve gidince bankadan aldığı dekonta bir bakim , 150tl demesi bana çok saçma geldi , en az 1000tl alır diye düşünüyorum.3000 masraf nedir dekonta bakta.neden 150 tl diyeyim. çok yoğunum musait oldugunca yardim ederim.
Memurların çoğu baştan savmacı. Çok az kişi vatandaşın sorununa çözüm buluyor haklısın.
Ama babana söyle vazgeçmesin.
Ben sabah kalkıp ilk iş banka bankaaaa dolaşıp dekont toplayacağım.
Dekontta ne yazarsa onu alır.
Ayrıca dekontta 3 bin tl lik ise, meblağda yüksek olduğundan tüketici mahkemesine başvurması gerekir, tüketici hakem heyetine değil.
Tm , ben eve gidince bankadan aldığı dekonta bir bakim , 150tl demesi bana çok saçma geldi , en az 1000tl alır diye düşünüyorum.
arkadaşım babanızın İzmirde bulunan Tüketici Mahkemesine başvurması gerekiyor. Malesef iş yoğunluğundan pek sağlıklı evraklar okunmuyor Tüketici Hakem Heyetindeki arkadaş dilekçeyi okusa idi adam akıllı babanızı Mahkemeye yönlendiriridi.Bababm 3000tl kusurlu dosya masrafı ödemiş, izmir de oturuyorum müstakil tüketici derken onu anlamadım , hepsine aynı tüketici heyetinden başvurulmuyor mutüketici heyetine dilekçe bırakmaya gitmiş ordan çalışana bişi sormuş , o da demiş ki 150tl almak için mi başvuruyorsun , halbu ki 3000tl masraf ödemiş , başından mı saldı ki bu adam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?