Kredi Dosya Masrafını söke söke almış cengaver(ler) aranıyor !

Hayır anlamadığım, çözemediğim hala bankaları savunan var ya ?!?!!
"Pislikler" demem zoruna gitmiş bana "niye öle diyon" yazmış.
Babası Ferit Şahenk mübarek !
Bankacıysa demek ki:) halbuki en iyi de kendi çalışanlarını sömürüyo o pislikler. Neyse hep derim deve diken aşkı .

Çok iyi yapmışsınız bu konuyu açarak...

Kızlar bende bişi sorucam , babam 50.00TL kredi çekmişti 2 yıl önce , kaymakamlığa gitmiş çok sıra var diye dilekçeyi veremeden gelmiş , ordan herhangi birine bişi sormak için yanaşmış dilekçesine bakmış, sen 150tl masraf alırsın anca demişler kafam karıştı ya bi dünya para ödedi vs. sadece 150tl cik olamaz heralde dimi?

Teb' den 2010da çekilmiş konut kredimiz vardı.Bankadan hiç sorun çıkarmadan dosya masrafını gösterir belge verdiler.Bununla tüketici hakem heyetine dilekçe doldurdum.10 ayda sonuçlandı.Sonuç tebliğ edilir edilmez sms aldım.Müşteri memnuniyeti amacıyla dosya masrafınız hesabınıza yatırırlmıştır diye.1250 tl iade aldım.Tek yapmanız gereken dilekçe doldurmak. 80.000 çekmiştim.1500tlye kadar olanını mahkeme açmadan tüketici hakem heyeti sizin adınıza alıyor

Çok iyi yapmışsınız bu konuyu açarak...

Biz tüketici olarak, halk olarak toptan uyanırsak bu yasal sömürücüler de haddini bilir arkadaşım.
Yoksa yakında atm den kendi maaşını çekerken bile masraf almaya kalkarlar. Demedi deme...

Bababm 3000tl kusurlu dosya masrafı ödemiş, izmir de oturuyorum müstakil tüketici derken onu anlamadım , hepsine aynı tüketici heyetinden başvurulmuyor mu tüketici heyetine dilekçe bırakmaya gitmiş ordan çalışana bişi sormuş , o da demiş ki 150tl almak için mi başvuruyorsun , halbu ki 3000tl masraf ödemiş , başından mı saldı ki bu adam ?

Peki bankadan ödediği dosya masrafına istinaden makbuz almamış mı baban ?
Alıp gitmiştir sanırım. Ordaki rakamı iade alması gerekiyor.
Dengesiz, sünepe memura bak sen ya ! Sen ona bi sorsana bankayla ortakmıymış ?

Almış , akşam bi inceleyim onu ben , emin olmak için tekrar aradım babamı , 3000tl masraf ödedim diyor.
Ortakçı galba o neden olmasın ki , geçenlerde yana yakıla dev. hastanesine gittim , bölümümü bulmak için 2 danışmaya sordum randevunuz var mı dediler, yok diyincede , randevusuz almıyorlar randevu alıpda gelin diye bende buldum bölümü bi baktım sıra var , ordaki bayanlara sordum , internetten randevu ile mi geliniyo sadece diye hayır biz hep randevusuz geliyoruz diye bir sürü kadın yanıt verdi nişanlımda memur olsada , sevmiyorum devlt memurlarını adam akıllı iş yaptıkları yok ya

Memurların çoğu baştan savmacı. Çok az kişi vatandaşın sorununa çözüm buluyor haklısın.
Ama babana söyle vazgeçmesin.
Ben sabah kalkıp ilk iş banka bankaaaa dolaşıp dekont toplayacağım.

2000 tlye kadar ilçe 2000-3000 arasi il. 300 n sonra tüketici mahkemesi.

bir arkadaş 150 tl demiş. neye göre. Sigorta primi odenmiyor. belki ondandir. 20 tl için dilekçe verwn var.

3000 masraf nedir dekonta bakta.neden 150 tl diyeyim. çok yoğunum musait oldugunca yardim ederim.

İşin peşindeyiz, hayırlısı inş. alırız hep beraber.

Dekontta ne yazarsa onu alır.
Ayrıca 3 bin tl lik ise, meblağda yüksek olduğundan tüketici mahkemesine başvurması gerekir, tüketici hakem heyetine değil.

arkadaşım babanızın İzmirde bulunan Tüketici Mahkemesine başvurması gerekiyor. Malesef iş yoğunluğundan pek sağlıklı evraklar okunmuyor Tüketici Hakem Heyetindeki arkadaş dilekçeyi okusa idi adam akıllı babanızı Mahkemeye yönlendiriridi.
Tüketici Mahkemesi her ilde olmuyor malesef bu görevi olmayan yerlerde Asliye Hukuk Mahkemeleri yerine getiriyor onu demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…