- Konu Sahibi Delphi_HACISI
-
bu arada 3 ekinden sonra kredi çekenlerde yeni yönetmelik olduğu için genelde bankalar hata yapmıyorlar.. 3 ekimki yönetmeliği okuyun. yasal olarak kredi tahsis ücreti alabilirler ama ana paranın binde 5ini aşamaz...
ben çok geriyim bu konulardaayrıca kredisi devam edenler yada 2 yıl içinde almış olanlar hiç bankaya gitmesin bankanın internet şubesi hesabı varsa yoksada alsın oradan dekontları yazdırsın bankalar çünkü başvuru yapamasın insanlar diye 50 tl dekont ücreti istiyor. Ne gerek var hem bankaya gidip hem orda ağız açıp 2 saat kendini sinir etmeye ....
şimdi ben aradım konut kredisi çektiğim bankamı
makbuzları vermek için 250 tl isteniyor
arşiv çalışması varmış
gülsem mi ağlasam mı?
ben çok geriyim bu konularda
halkbank benim. İnternet hesabım yok
açılabiliyorsa hemen açayım bari
yoksa şubeye mi gitmem gerekiyor sevcan?
ne zaman aldın krediyi.
Devam ediyorsa kredin hemen alabilirsin şubeye gitmene gerek yok halkbank müşteri hizmetlerini ara internet hesabı almak istiyorum de. kimliğin elinde olsun. o kadar.
Kızlar günaydın benim 12 bin kocamın 40 bin kredisi var bitmek üzere , hala ödüyoruz ama hatta birde araba kredimiz var 25 bine yakın.. geri ödeme olarak ne kadar alırız?
2si iş bankta birisi ing de..
Kızlar günaydın benim 12 bin kocamın 40 bin kredisi var bitmek üzere , hala ödüyoruz ama hatta birde araba kredimiz var 25 bine yakın.. geri ödeme olarak ne kadar alırız?
2si iş bankta birisi ing de..
çok teşekkür ederim sevcan
evet devam ediyor kredim
bir deneyeyim şansımı
çok teşekkür ederim sevcan
evet devam ediyor kredim
bir deneyeyim şansımı
hmm haklısın . ama heralde özellikle eşim yüksek bir meblağ alırher bankanın aldığı para farklıdır.
ama ben eşim yerine başvuramam değil mi?2007 yılında 4000 tl kredi için 220 tl dosya masrafı kesiyorlardı hatırladığım kadarıyla. Birde itirazın kabul edilince yasal faizde alıyorsun.
Bence kimlikleri alıp koşun bankaya.
Şubeden internet bankacığı kağıt tomarlarını imzalatmadan internet şubesi için şifre vermiyorlar diye biliyorum.
ama ben eşim yerine başvuramam değil mi?
Karar yok henüz. Ödeme emri gelmedi. Gelirse düşünürüz onu.Aylarca boşa bekliyorsunuz cunku bankalar icraya koymadan odemiyor. Hakem heyeti kararini icraya koyun 10 gunde odenir.
şu an aldım canım internet bankacılığı hesabını canımdevam ediyor olması çok güzel. internet hesabını mutlaka alırsın. İnşallah dosya masraflarınıda görebilirsin hesabında, çünkü 2 yıl gibi bi zaman tutuluyor genelde. O sebeple sordum ne zaman çektin krediyi diye.
İnşallah olur çok sevinirim bende.
yok canım verdiŞubeden internet bankacığı kağıt tomarlarını imzalatmadan internet şubesi için şifre vermiyorlar diye biliyorum.
yok canım verdi
şimdi B Birkadinvebiranne yönlendirdi saolsun :)
ama orada da dekontu bulaamdım çekeli bayağı oldu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?