• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi kartı ile altın alıp borç kapatmak ???

sisilya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
62
0
16
Ankara
merhabalar benim bir sorunum var kızlar. bütün paramı kredi kartına yatırıyorum elimde nakit para olmuyor. kısır döngü şeklinde gidiyor bu durum. bir de başka bir yere borçlandım 300lira kadar. nakit para lazım bana. bankadan çekilen nakit avansın faizi de çok fazla bilirsiniz. yani ne yapayım ben? kredi kartına taksitle altın alıp borçlarımı ödeyeyim mi? dediğim gibi yapan oldu mu hiç? ya da sizce hiç mi bulaşmasam bu işe

merhabalar benim bir sorunum var kızlar. bütün paramı kredi kartına yatırıyorum elimde nakit para olmuyor. kısır döngü şeklinde gidiyor bu durum. bir de başka bir yere borçlandım 300lira kadar. nakit para lazım bana. bankadan çekilen nakit avansın faizi de çok fazla bilirsiniz. yani ne yapayım ben? kredi kartına taksitle altın alıp borçlarımı ödeyeyim mi? dediğim gibi yapan oldu mu hiç? ya da sizce hiç mi bulaşmasam bu işe
Merhaba,
Kredi kartı borcunuzun tamamını yatırabiliyorsanız , altın alıp taksitle ödemek makul gibi ama asgari yatırıyorsanız zorlanırsınız bence

tamamını yatırabilicem yani elimde nakit olsun istiyorum borçlar falan da var tabii
Anladım o zaman makul görünüyor ama bu sürecte kredi kartınızı çok kullanmamaya çalışın bence (altın aldıktan sonra)ucu kaçarsa daha çok zorlanırsınız. Allah yardımcınız olsun

Altın alıp,o borcu kapattıktan sonra eliniz de birazcıkta olsa nakit paranın kalması gerekir ..
O yüzden borcun tamamını ödedikten sonra hem cebinizde nakit kalacak şekilde, hem de borcunuzu kapatacak şekilde kullanın..
Ama siz yinede iyi düşünün, fazla açılmayın..

Bır sene ıcınde ıkı defa nakıt avans cektım.En son mayıs ayında 1000 lira çektim 1080 lira geri ödüyorum.Ama bir ihtiyacım için lazımdı.
Sizin yaptıgınızı bende yapmak istedim ama benim gibi borcu kapatıp tekrardan kredi kartına yüklenecekseniz başka bir yol bulun.Yoksa 3-4 aya başladığınız noktaya gelirsiniz tekrardan.Ben o yüzden çekmiyorum şu anda nakit avans.Benimde maaşın yarısı kredi kartına gidiyor.En kesin yöntemi denemeye çalışıyorum.Kredi kartına yuklenmemeyi...

bana kalırsa önce harcamalarınız bir gözden geçirin.
ilave bir taksit daha yapmayın.sönem sonu borcun tamamını ödemeye gayret edin.
300 tl çok para değil binli rakamlar yanında.zor olsa da birinden borç alın çok yakın gördüğünüz ya da verebilcek birinden.

diğer türlü o kısır döngü girdap gibi devam eder,sonu yok.

kredi kartının 3 defa üst üste yarısından az borcunu öderseniz nakit çekimine kapatıyorlar bilginiz olsun. (şu anda ben sadece asgarisi ödeyebiliyorum ayda 850 tl)
altın almak daha mantıklı gibi.
çok açılmayın. sonra toparlanmıyor.
Allahtan sadece 1 tane kredi kartına düşürdüm. tek yere borcum var artık benim.
2 ve daha fazla kredi kartı asla kullanmayın...

altın mantıklı.nakıt avanstan daha ıyı.ama taksıtı fazla koydurmayın.mantıı kalmıyor.ama gecıkme durumunda uygulnacak faiz bakımından nakıt avanstan daha iyi.

Back
X