Valla borçla harçla bilezik alıp gösteriş yapmak ...
Bu bakış açısını sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım.
ben daha yeni aldım canım 14 ayar kelepçe aldım kendime. vade farksız 12 ye böldüler. biçok yerde bölüyor. 9 a bölüceklerdi 12 diye ısrar ettim böldürdüm
bende 3 tane 22 ayar işçiliksiz bilezik aldım kendimevade farkı almıyorlar. bence düzenli bir gelirin varsa çooook mantıklı hem yatırım yapmış oluyoruz hemde takı merakımızı gideriyoruz
bende asla kolay kolay para atamıyordum kenara malesefher ay geldiği gibi gidiyordu en sonunda aldım bir bilezik karttan çektim taksit taksit ödedim ve bitti şimdi yakın zamanda tekrar yapmayı düşünüyorum. Bence para biriktiremeyenler için mantıklı bir yatırım alternatifi. çünkü borç olduğunu bildiğimizden mecburen her ay o parayı ödemek zorunda kalıyoruz
borç ? harç ? gösteriş ?
kusura bakmayın ama çok sığ görüşlüsünüz,sanırım vizyonunuzu geliştirmeniz lazım,e buda eğitimden geçer :)
gösteriş için değil yatırım için alıcam,hayatımın hiç bir evresinde de koluma altın bilezik takıp gezmedim :)
takıp gezenler sizi kıskançlık krizine sokuyor sanırım :)
Sen beni merak etme, çok şükür canımın istediğini alıp takabiliyorum.
Seninle vizyonumu tartışacak değilim. Kredi kartına taksitle yatırım yapmayı düşünecek kadar geniiş vizyonun olduğundan seninkiyle yarıştıramam tabii ki.
Her neyse biz bu memlekette açlıktan nefesi kokup, borç gırtlaktayken kolundaki bilezikleri şıngırdatıp, parmağındaki tektaşı parlatanları çok gördük.
Herkesin kendi tasarrufu tabii.
Bak tasarruf kelimesi de cuk oturdu buraya:)))))))))))
yakınlarda alanlar kaça aldı işçiliksiz bileziği benimde aklıma yattı ama kredi çektim onu da alırsam zor olur
evet alan arkadaşlar ne kadara aldıklarınıda yazabilirler mi?
aslında şuan en mantıklı yatırım bilezik gibi,tabi işçiliksiz olanı
yada şöylede olabilir,atıyorum bilezik 1500 tl dir,bunun yerine 10 tane çeyrek alınıp,kredi kartına taksit yaptırılabilir
evet o da olabilir tabi şuan altın çok düşük alma zamanı bence daha ne kadar düşebilirki?
evet alan arkadaşlar ne kadara aldıklarınıda yazabilirler mi?
aslında şuan en mantıklı yatırım bilezik gibi,tabi işçiliksiz olanı
yada şöylede olabilir,atıyorum bilezik 1500 tl dir,bunun yerine 10 tane çeyrek alınıp,kredi kartına taksit yaptırılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?