• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi mi Altın borcu mu ?

Yapmayın etmeyin arkadaşım da zamanında kredi çekmeyip altın aldı ki az yükseldi ödedi hala söylenir şimdi ödese kalbine inerdi...
Ben faizler yüksek iken çektim bir de siz düşükken çekin gitsin. Altını biriktirmek için alırım zorda kanadıkça da bozdurmam.

Kızlar merhabalar
BiZim bir ev alma niyetimiz var elimizdeki birikim haricinde 110 bin TL ye ihtiyacımız var. Eşimin annesi 10 sene altın borçlanıp oturdukları evlerini almışlar aylık 2 3 tane olarak ödemişler. Eşim bizde öyle yapalım diyor hatta 185 tane altın alabilecek kadar kişilerle konuşmuş anlaşmışlar. Ancak ben Kredi çekilmesini aylık borcumuzu bilerek ödeme yapma tarafındayım . Çünkü altın 6 ayda yaklaşık 2 katı arttı koronanın da etkisiyle. Borcum ödesekte hep artışta olacak hiç bitmeyecek bi karanlık gibi. Bankanın faizi var evet ama en azından ödedikçe azalarak bitecek. Ben altın kazanmıyorum ki altın borçlanayım TL kazanıyorsan TL borçlan diyorum . Yine 2 katına çıkarsa evi satsan da ödeyemezsin diyorum . O bankaya ödeyeceği faizden hesaplama yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve eğer benimle aynı düşüncedeyseniz ikna edici yönlerini yazarsanız onları da söylerim belki biri kalanını değişmesinde etkili olur .

Hiç mantıklı değil altınla borçlanmak. Kuzenim kardeşinden altın aldı . İşleri yürümedi altında uçtu. Şimdi dünya borcu var eşiyle boşanma aşamasına geldi o derece huzursuzluk...kredi faizi ödemek daha mantıklı. Sabit hiç olmazsa

Altinla birclanmak mantik isi degil. Kredi taksitleri ilk bircsene zorlasa da sonra maasiniz artar ama kredi taksitleri ayni miktarda kaldigi icin zorlamaz sizi.

Back
X