- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Eviniz kira mı, evli misiniz? Çocuk var mı?
Eşiniz yardımcı olsun kart ödemesine, Başka türlü olmaz kiEvim kira değil 2 çocuğum var evliyim kendime ait aracım var.
Evim kira değil 2 çocuğum var evliyim kendime ait aracım var.
5 bin lira neye çuf oldu?Kızlar merhaba. Ben devlet memuruyum. Ama geçinemez oldum o kadar bunaldım ki maaşım Ocak ayı itibariyle 15 bin. 8 ay önce faiziyle beraber 140 bin kredi çektim. Aylık ödemesi 6 bin. Ödeme sürem 2 yıl 8 aydır ödüyorum.
Kredi kartım 20 bin ağzına kadar dolu. Bu ay ona 4 bin lira ödedim. 5 bin lirada havaya çuf dedi birden. Hesapta 400 lira kaldı çok gerginim o yüzden faturaları ödedim öğrenciye burs veriyorum onu ödedim vs bugün ayın 16sı ve ben gümledim. Ekstra ay sonuna 2 bin lira gelicek param var hepsi bu.
Bu işlere o kadar yabancıyım ki yukarı da bahsettiğim krediyi yapılandırabiliyor muyum bilgisi olan var mı yapılandırma da ekstra faiz bindiriliyor mu ? Bankayı arıyorum açan yok var mı bilgisi olan nasıl oluyo bu işler ?
muhtemelen yapılandırırsanız daha fazla faiz ödersiniz. Önümüzdeki aydan itibaren zamlı maaş alacağınız için daha kolay ödersiniz diye düşünüyorum.Kızlar merhaba. Ben devlet memuruyum. Ama geçinemez oldum o kadar bunaldım ki maaşım Ocak ayı itibariyle 15 bin. 8 ay önce faiziyle beraber 140 bin kredi çektim. Aylık ödemesi 6 bin. Ödeme sürem 2 yıl 8 aydır ödüyorum.
Kredi kartım 20 bin ağzına kadar dolu. Bu ay ona 4 bin lira ödedim. 5 bin lirada havaya çuf dedi birden. Hesapta 400 lira kaldı çok gerginim o yüzden faturaları ödedim öğrenciye burs veriyorum onu ödedim vs bugün ayın 16sı ve ben gümledim. Ekstra ay sonuna 2 bin lira gelicek param var hepsi bu.
Bu işlere o kadar yabancıyım ki yukarı da bahsettiğim krediyi yapılandırabiliyor muyum bilgisi olan var mı yapılandırma da ekstra faiz bindiriliyor mu ? Bankayı arıyorum açan yok var mı bilgisi olan nasıl oluyo bu işler ?
Çuf olmak da neyse…5 bin lira neye çuf oldu?
memur ise bu ay aldığı zamlı maastir zatenmuhtemelen yapılandırırsanız daha fazla faiz ödersiniz. Önümüzdeki aydan itibaren zamlı maaş alacağınız için daha kolay ödersiniz diye düşünüyorum.
mecburen kambiaj yani ek hesaptan aya devam edeceksiniz ,başka çare var mı ? seçime kadar faizler artmayacak. o yüzden yeni kredi çekmeden aynı krediye devam edip gereksiz alışveriş yapmayarak ve harcamalarınızı düzenli takip ederek devam edceksiniz.
bu arada yapacağınız en saçma hamle 3. kişilerden altın ya da döviz cinsi borçlanmak olur..paniğe kapılıp böyle bir şey yapmayın.
evet onlar çalışmadan önce alıyorlardı doğru... o zaman mecburen harcamalar kısılacak...mecbur kalınırsa yine banka kartından ek limit kullanılacakmemur ise bu ay aldığı zamlı maastir zaten
korkunç bir tüketim pompalanan bir cagdayiz ,evet onlar çalışmadan önce alıyorlardı doğru... o zaman mecburen harcamalar kısılacak...mecbur kalınırsa yine banka kartından ek limit kullanılacak
Tam zamlı maaş almadılar bildiğim, her memur öyle mi bilmem ama %15'i yatırıldı sadece. Yetişmemişmemur ise bu ay aldığı zamlı maastir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?