Kredi ve sigorta işlerinden az da olsa anlayanlar bakabilir mi

2seker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
335
209
103
33
Merhaba hanımlar sizlere durumu şöyle özetlemek istiyorum ikamet ettiğim semt esimin is yerine ve şehir merkezine uzak olması sebebiyle esimin işine ve şehir merkezine daha yakın bir semte tasinmayi planlıyoruz ama artık kira ödemek istemiyoruz taşınmak istediğiniz yerde uygun bir kaç ev bulduk nasip hafta sonu görmeye gideceğiz ama şöyle bir durum var esim su anki is yerinde 4 aydır çalışıyor muhasebesinin bir hatası yüzünden 3 ay sigortasi yatmamis 1aydır yatıyor sigortanin yeni olmasi kredi cekmemizi engeller mi acaba

Merhaba hanımlar sizlere durumu şöyle özetlemek istiyorum ikamet ettiğim semt esimin is yerine ve şehir merkezine uzak olması sebebiyle esimin işine ve şehir merkezine daha yakın bir semte tasinmayi planlıyoruz ama artık kira ödemek istemiyoruz taşınmak istediğiniz yerde uygun bir kaç ev bulduk nasip hafta sonu görmeye gideceğiz ama şöyle bir durum var esim su anki is yerinde 4 aydır çalışıyor muhasebesinin bir hatası yüzünden 3 ay sigortasi yatmamis 1aydır yatıyor sigortanin yeni olmasi kredi cekmemizi engeller mi acaba
Engeller. Cunku 3-4 aylik maas bordrosu isteniyor cogu bankadan

Muhasebecinin hatası mı işyerinin uyanıklığı mı,bence o işletmeye güvenip kredi filan çekmeyin. Siz çalışıyor musunuz?

Aman su ekonomide kredi cekip ev almayin biz battik siz de batmayin faizler ucmus

Engeller,en az 6 ay istiyorlar,kredi puanınız nasıl bunuda öğrenin düşükse kredi çıkmaz.

Çekemezsiniz 1 aylık sigortayla en az 3 ay olması lazım. Çekmeyin zaten kredi ev alıp başınızı yakmayın batarsınız vallahi iki katı istiyorlar iki :kızgın:

Devlet bankasinda calisan bankaci olarak biz en az 6 aylik istiyoruz. (3 aylik kalici bir iş degil gozumuzde)
Oyle olmazsa kefille cekilir.
Kredi notunuz da onemli..
Bunlar bir butun olarak degerlendirilir.
Sizin ki konut kredisi ise isiniz daha da zor.. ozel bankalara bakin(ama yine de zor,kefil isterler en azindan)

Bence suan kredi cekmeyin,isinizin garantisi var mi? Takip/icra vs cok ugrasirsiniz. Faiz oranlari cok yuksek. En az 1 sene kirada durun derim nacizane fikrim

Muhasebecinin hatası mı işyerinin uyanıklığı mı,bence o işletmeye güvenip kredi filan çekmeyin. Siz çalışıyor musunuz?[/QUOTE
Hayır sadece esim çalışıyor ama am gelir imkanımız var birde is yerinin uyanıklığı oldugunu sanmiyorum esim daha öncede aynı müessesede çalışmıştı girdiği gun baslamisti (kisa bir sure isten ayrilmak zorunda kaldi )adam yatmayan gunun parasini nakit olark bize verdi

Devlet bankasinda calisan bankaci olarak biz en az 6 aylik istiyoruz. (3 aylik kalici bir iş degil gozumuzde)
Oyle olmazsa kefille cekilir.
Kredi notunuz da onemli..
Bunlar bir butun olarak degerlendirilir.
Sizin ki konut kredisi ise isiniz daha da zor.. ozel bankalara bakin(ama yine de zor,kefil isterler en azindan)

Bence suan kredi cekmeyin,isinizin garantisi var mi? Takip/icra vs cok ugrasirsiniz. Faiz oranlari cok yuksek. En az 1 sene kirada durun derim nacizane fikrim
Kredi notumuz gayet iyi kefil imkanımız da var bilemiyorum kira için aylık 900 falan ödemek zorunda kalacgiz esim artık bıktım diyor yüksekse yüksek sonunda bizim bi ayaklanmisken devamını getireyim diyor
Kefil var ayrıca teminat ta göstererek durumu biraz daha iyi hale getirebilir miyiz acaba (su an çok beğendiğim bir ev varda ) :)

Çekemezsiniz 1 aylık sigortayla en az 3 ay olması lazım. Çekmeyin zaten kredi ev alıp başınızı yakmayın batarsınız vallahi iki katı istiyorlar iki :kızgın:
Haklısınız iki katı ödeyeceğiz ama sonunda bizim olacak kafasindayiz su an krediler ne kadar düşer o da muamma :110:

Hepinize cevaplariniz için teşekkür ederim kredi konusunda şansımı denemek istiyorum ama ev konusunda kararliyim :) olmadi birkaç ay daha bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun...:KK54:

Bayanlar konumu okuyanlar için güncelleme yapmak istedim kredimiz onaylandı fakat faizler yüzünden ödeme tahminimizin çok üstünde çıktı ev kararımızı bayram sonu faizler düşünceye kadar ertelemeye karar verdik

Back
X