- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
karısmayın , evın butcesını zora sokmayacaksa ceksın versın parayı... bu yuzune vurma meselelerı nedenıyle hep derım kendı borcunuzu kendınız odeyın ve calısın erkek elıne bakmayın kı sızınde maddı konularda soz hakkınız olsun..1yıllık evliyim. Kayınbabamın bir miktar kredi borcu vardı ve 3000 tl kadarını tamamlayamamış eşimde bana biz kredi çekip _3000 tl verelim diyor. Ben hayır dedim bu seferde benim çalışmadığımı kendisinin isterse her türlü verebileceğini söylüyor ve evlendiğimizde benim 5000 tl borcum vardı onu ödemiştik onu ödediğini yüzüme vurdu. Süzce ne yapmalıyım
Eşiniz haklı.Evlendiğinizde eşiniz sizin 5000 binlik borucunuzu ödemiş henüz evli değilmişsiniz o borç yapıldığında eşinizde onu ödemek zorunda değildi.3000 bin çok büyük rakam değil oğlu yardım etmeyecekse kim yardım edecek zor durumda kalmış adam demek ki istemiş.Siz haksızsınız eğer eşim de bana hayır babana para verme dese bende aynen evlenmeden yaptığın borcu ödedim derim.Hem yarın bir gün sizin ailenizde zor durumda kalabilir ve para isteyebilir o zaman eşin de hayır ben vereemem derse ne olacak.1yıllık evliyim. Kayınbabamın bir miktar kredi borcu vardı ve 3000 tl kadarını tamamlayamamış eşimde bana biz kredi çekip _3000 tl verelim diyor. Ben hayır dedim bu seferde benim çalışmadığımı kendisinin isterse her türlü verebileceğini söylüyor ve evlendiğimizde benim 5000 tl borcum vardı onu ödemiştik onu ödediğini yüzüme vurdu. Süzce ne yapmalıyım
3000 givi bir rakamin borc olarak aile arasinda dusunulmesi sacma bence.Yalnız verilen para borç olarak verilmiyor.
Yalnız verilen para borç olarak verilmiyor.
aynısını yazacaktım. 3 bin lira babasına vermek istemesine nasıl hayır dersiniz?Üç bin lira gibi cüzi bir miktarın lafını yapmazsanız size yapılan iyilikler yüzünüze vurulmaz.
Borç olarak verilmesin alt tarafı 3 bin eşiniz 30 yaşında olsa o aile onu o yaşa getirmek için ne kadar masraf etmiştir 3 binin lafı bile edilmez.Yalnız verilen para borç olarak verilmiyor.
3 binide babasına borç vermesin bir zahmet. Senin 5 bini sana borç olarak mı ödedi. Valla ben eşimin benden öncekini borcunu ödücem eşim babamın borcuna laf edecek oldu güzelim derim yani.Yalnız verilen para borç olarak verilmiyor.
Yaklaşık 11 yıllık evliyim, kaç üç bin verdik. Borç olarak değil tabii kii. Bizde ev alırken para aldık ama borç olarak aldık özellikle, ben minnet etmeyeyim, muhtaç olmayayım, ayrım, haksızlık yapılmadığı ve kullanmaya çalışılmadığı müddetçe eşimden önce ben bile teklif edebilirim yardım etmeyi.Yalnız verilen para borç olarak verilmiyor.
Yalnız verilen para borç olarak verilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?