öyle mi ay inşallah bana da faydası olur yoksa işim zorben murattan çalışıyorum canım...konular bitince de ayrıyeten muratın test kitabını aldım onu çözecem..geçen dönemde murattan çalıştım ben çok memnunum...
herkez ders başında galiba kimsecikler yok..
bende kapaklandım valla 6 ders bitti 4 ders kaldı yetişirmi bilmiorum hesaplamam göre çarşamba bitiyor ama biyerlere gitmezsem tabi.
bu dönem ff alırsam mahvolurum kahrolurum 10 dersden de geçmem zor demi yinemi alamıycam diploma bide bahara kalmıyım yaa zaten kaldım 1 dersten güze.busefer eşime söyleyememmmm
öyle mi ay inşallah bana da faydası olur yoksa işim zorgeçen dönem 4 dersten çalışmadan geçtim bu dönem öyle bırakma lüksüm yok çünkü gelecek sene zorlanacağım. hangi bölümdesiniz ben adalet 1. sınıftayım.
herkez ders başında galiba kimsecikler yok..
bende kapaklandım valla 6 ders bitti 4 ders kaldı yetişirmi bilmiorum hesaplamam göre çarşamba bitiyor ama biyerlere gitmezsem tabi.
bu dönem ff alırsam mahvolurum kahrolurum 10 dersden de geçmem zor demi yinemi alamıycam diploma bide bahara kalmıyım yaa zaten kaldım 1 dersten güze.busefer eşime söyleyememmmm
ben ilahiyat birinci sınıfım canım, çalışmadan geçme lüksüm yok benimde çalıştığım halde geçen dönem göbeğim çatladı sınavda...
riske atamam...o yüzden afedersin oturup eşşek gibi çalışıyorum..yapcak bişey yok...madem okuyoruz o zaman dişimizi sıkıp gezmeye tozmaya sosyalliğe ara vericez...
ben ne zamandır gezip tozmayı misafirlikleri unuttum, bugün eşimle şöyle çarşıda bi tur attık inan varya sanki yıllardır çıkmamışım gibi :)
dersler zorluyor ama ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidecez :)
allah yardımcımız olsun canım ilahiyat da zor bir bölüm hakikaten okuyan arkadaşlarım da var onlarda zorlanıyorlar. allahtan bekarken yapıyorum okul işini sizi görünce bende azme geldim vallahi yoksa kitap yüzü açacak hevesim yok :))))
ahh ahhh canım inan bi bilsen nasıl zor bi bölüm hemde arapça anamızı ağlatıyor...
kıymetini bilin canım benim evli çocuklu okumak çok zor...gece uyuyana kadar çalışamıyorsun, yada gündüz bi müsait zaman buluyorsun tam kitabı eline alıyorsun hopp biri çıkıp geliyor misafirliğe :)
yada tam çalışmaya niyetleniyorsun eşin yemek ister çay ister...eşinin ailesi kendi ailen çocuğun evin temizliği vs derken birde araya dersler girdimi inan bazen fıttıracak gibi oluyorum...
keşke sizin yerinizde olsam alırım kitabımı elime, geçerim odama kapatırım kapımı sattlerce çalışırım...yemeğimi annem yapar oh mis yerim yine çalışırım, çay demlenir alırım bi fincan hem içer hem çalışırım..paşa keyfi valla :) kıymet bilin canım inan ilerde üzülürsünüz bizim gibi işte
Allah bağışlasın evladını canım :) ayyy sen böyle anlatınca gözüm korktu :) çok haklısın vakit var iştah yok da annem de bu ara bahar temizliği diye tutturdu hoş çalışcam desem bişey demez benim haylazlığım hem bıktık artık bizde ikinci üniversitem yoruldum okuyorum okuyorum bişey olmuyor hala işsizim bir sürü belge aldım kendimi geliştirdim gene elde var sıfır... allahtan evlilik felan yok ortada benim de daaa çeyiz derdim var(
allah her kulunun nasibini kısmetini rızkını işini gücünü verir merak etme...kimine hemen verir, kimine sabrettirir...
hayırlısı olsun acele etme...olur inşallah..dua et...
hesapladığın çizelgene uyman lazım canım, yoksa zor...aöf artık bildiğimiz eski aöf değil..çok zorluyorlar sınavda..o yüzden sınava kadar gitme bi yere kapan odaya çalış..çalıştıkça iştahın artar inan...
bu arada geceleri çalışmanı tavsiye ederim el ayak çekilince nescafe yap kendine koca bi bardak dolusu :)
uykunu açar...
eğer hoşlanırsan çok hafif seste bi müzik aç radyodan..
en zevkli çalışma stilidir...kaptırıp gidiyorsun dene bak :) ben az önce ünitemi bitirdim, uykum yok hala herkes uyudu :)
yatağıma uzanıp en sevdiğim şeyi yapıcam, romanım var her gece mutlaka okumadan yatmam..şimdi kitabımı okuyacam uyku basana kadar...:)
yetişir inşallah uzatmak birde harç ödemek zor oluyor birde ayrıca kaldığımız derslere para ödemek gerekiyor ki daha kötü oluyor hakkınızda hayırlısı olsun
ben bugün itibariyle bitirdim konularımı
cumaya kadar da tekrar yapacağım bakalım
inşallah tatlım.
kız korkutma beni öyle 1-2 dersden kalınca yine 200 tl falanmı yatırıyoruz yoksa kaldığımız derslerimi yatırıyoruz hadi şoka sok beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?