Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Toplamda 32 ünite bitti
Geriye son bi ders kaldı ama 2 saatte bitecek bi ders o sorun yapmıyorum.
Yarın onu bitirip çarşamba mola vermeyi planlıyorum ki perşembe ve cuma rahat rahat tekrar yapabileyim

Arkadaşlar merhaba, iyi çalışmalar.
Ben bir şey sormak istiyorum da;

Dönem Ort. : 2.10
Genel Ortalama : 1.74
Durum: Uyarı

Durum bu. Çoğu kişiden duydum, bu dönem 2.50 falan ortalama getirmem gerekiyormuş geçebilmek için. Ben 2nin altına düşmemek lazım diye biliyorum, Neyse; öğrenci sayfamızda ortalama hesaplama var ya; oradan hesaplayayım bakayım nasıl olacak bu 2.50 dedim: bütün dersleri AA işaretledim 2.36 ortalama çıktı. ://
Biriniz Allah aşkına el atın şu duruma; 2 ortalamayı geçersen sorun yok diyenler de var, ortalamayı dağlara çıkaranlar da, ben hiç bilmiyorum bu işleri hangisi doğru ?

canım bildiğim kadarıyla 2 ortalamayı geçmen yeterli...
ama sen yine de bana fazla güvenme :) çok emin değilim...cevaplar gelir burdan bekle bakalım...

selam canlar cananlar can canlar :)
bakmayın güldüğüme isyeeeeeaaaannnnn diye haykırmak istiyorum
iki gündür kafamı kaldırmadan derslere gömüldüm...dışarıya adım atmadım pencereden bile bekmıyorum o derece yani
bugünde sabah kalktığımdan beri kitap elimde ve saat 15,00 oldu düşünün pehh
sıyırıyormuyum ben acaba :)
eee gazel sen baştan devir totonu yat gez toz, şimdide yumurta sıkışınca isyanlara gel :)
konularım bitti sayılır..arapçadan son bir ünitem kaldı...bilgisayardan da bir ünite var..ama ona çalışmayacam zaten...test çözüyorum ve çıkmışlarla uğraşıyorum...sadece, günde 200 civarı çözüyorum ama yine de yetişmeyecek...bir dersin 160 sorusu var test kitabımda...napıcam bilmiyorum yetişmem lazım.üffff
sizler ne alemdesiniz kimse girip bişey yazmıyor millet ders başında heralde :)

12 dersten sekizi bitti 4 tanesine de biraz sonra başlıycam konudan soru çözemedim ben daha vahim durumdayım balkona attım kendimi şimdi çıkmış soruları pc ye indirip gidicem gözlerim ağrıdı çalışmaktan

Merhaba herkesee
Sonunda bn de basladim calismaya. Toplam 7 dersim var. 3üne hic calismayacagim zaten lys calisirken herseyini ogrendim zamaninda. Bunun disinda ikisi bitti bugun. Birini sadece okuyacagim. Geriye osmanlica kaliyor. Ne yaparim bilinmez pek beceremiyorum onu

allaha havalen bugün yataktan kalktığımdan beri test çözüyorum artık haşatım çıktı...oturmaktan kuyruk kemiğim batacak...
yaklaşık 300 civarı soru çözdüm öldüm geberdim resmen..ömrü hayatımda bukadar test çözdüğümü hatırlamıyorum bir günde...
benim perşembeye kadar vaktim var, sizlerin cumartesiye kadar...değerlendirin kızlar boş duranlar hadi bi gayret oturmakla geçilmiyor..
biraz ara verdim kahve yapıp mısır patlatıcam tv izlicem biraz çok yoruldu gözlerim...bir saat sonra falan kalan sorularımı çözecem..80 civarı sorum kaldı...
onun dışında yarın için planım arapçamın son bir ünitesini bitirmek ve 160 soruluk son testimi çözmek..inşallah planımı aksatacak bişey çıkmaz aksi halde zamanım yok..yarın son gün...perşembe yola çıkıyorum nasipse..memlekette çalışamam...:26:

Ben de yarından itibaren başlıyorum
İyiki önceden 2 ünite bitirmişim nasıl yetiştirirdim o 2 üniteyi çalışmasaydım
Heralde şu an benden daha kötü durumda olan yoktur.
Öyle yetiştiremedim üniteleri falan diyenler morali bozulanlar varsa bu yorumumu okuyup rahatlayabilirler yani

Örgündeki vizelerim bugün bitti.Sıra geldi aöfye.
8 ders var.40 kadar ünite tam ünite sayısını da bilmiyorum :44:
İngilizce ve bilgisayara bakmayacağım.
6 ders kalıyor o zaman.
Yetiştirebileceğimi düşünüyorum yine de.Tabi soru falan çözmeyeceğim.
Sadece okuyup bölüm sonundaki sorulara bakacağım.

An itibariyle tüm konular bitti
Sevgicim tabloya ekle de gözüm şenlensin

sevgi meleğim şu listeye bi el atsan kuzum
2 ünitem kaldı...26 ünite devirdim, işaretle de içimiz şenlensin...

oo konular bitmiş.ohh ne güzelll........benım de zaten 7 dersım vardı....3 tanesı duruyor....birini bugun bitirecegım.....gerıye kaldı 2 napacagım acaba....her gün bir ders bitirmem lazım....

Benim de 5 ders bitti 3 dersim kaldı birini bugün calısıcam diğer ikisinin sadece 2 ünitesine çalısıcam artık beynim durdu resmen yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…