Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

bende çalışmaya başladım başlayalı hiç hevesim isteğim yok çalışamıyorum sayısal loto oynucam sınavda

sebboycum seni görmek ne güzel uğramaz oldun :)
nasıl gidiyor görevin memnunmusun, alışabildinmi...allah bizlere de nasip etsin dualarına ekle bu kardeşceğizlerini

kızlar artık beynim durdu resmen duymuyorum görmüyorum işitmiyorum gözümün önünden yazılar kayıp kayıp geçiyor yeteeeeerrrr diye haykırasım var vallahi :)
üç gündür aralıksız çalışıyorum, tek mola olarak yemek molası verdim üç gündür... :)
bugün son günüm 90 soruluk testim kaldı..birde arapçamın son ünitesi...90 soruyu birazdan çözücem, arapçayı da gece eşimle bitircez yardım edecek inşallah
hadi bana müsade kahvemi yapıp testimin başına geçiyorum

üzülme bebeeğm tek değilsin.bende şimdi mola verdim.oğlumu anneme postaladım saat 1 den beri ders çalışıyorum.aramızdaki fark senin testlerin kalmış benim mis gibi 2 kitap.elimdekini biterecem daha anacım 1 ünite 20 sayfa diğerünite 6 şar sayfa biara dedimki 1 i atla boşver yoksa bittiydi çoktan çıkıyorum şimdi molada gelip bakıcam kimler isyanda

kızlar meselenin manidarlığını paylaşmak istiyorum son bir haftadır kahve kitap ve kalemle dost olduk :)
diğeri de çalışma çizelgem, iyice incelerseniz başlangıçta ki tembelliğimin son bir haftaya nasıl yansıdığına şahit olursunuz

arap atı gibisin şekerim sen şimdi onları fotografik hafızana da almışsındır

Yok kız daha değil şimdilik konuları anlama aşamasını bitirdim
Cuma günü bombayı patlatıyorum
Cuma günü sabahtan akşama kadar kitap başında olucam ve birer resim gibi sayfaları beynime aktarıcam

sebboycum seni görmek ne güzel uğramaz oldun :)
nasıl gidiyor görevin memnunmusun, alışabildinmi...allah bizlere de nasip etsin dualarına ekle bu kardeşceğizlerini

cnm inşda tapudan uzak durun hiç tavsiye etmem hiç atanamayın daha ii bence başka kurumlara yönelin zor ve riskli kurum tapu öğrenmiş oldum:) alışmaya çalışıyorum

kızlar elimde 3 kitabım var 1 kitabın 2 ünitesine 6 saat de çalıştığıma göre geri kalan ünitelerimi kaç saatde bitiririm

hoptiralaylom liylaylom lay lay lay

eneeeee ben yavaşdansıyırıyorum galiba

1 ünite daha bitti geldim ve gidiyorum 1 ünite daha bitsin geleceğim

Selam kızlar... Ben konuları bitirdiğimden beri doğru dürüst tekrar bile yapmadım... Sanırım depresyondayım hiç bir şey yapmak istemiyor canım... Öğlen 2 gibi kalkıyorum, tv açıyorum koltukta uzanarak öyle boş boş TV'ye bakıyorum, sonra eşim geliyor yemek yiyoruz yine koltukta uzanma pozisyonuna geçiyorum... Yani anlayacağınız kitapları bir kere okumayla sınava gireceğim...

Beyin fonksiyonlarım işlevini yitiriyor galiba.

Hesaplarıma göre kalan 16 ünite için, ünite sonu soruları ile beraber 1,5 saatten 24 saate ihtiyacım var , tekrar mekrar hak getire tabii

Bu gece bunun 4 saatini , yarın toplamda 8 saatini , cuma aynı şekilde 8 saat ve cumartesi günü pazar günü olan dersi 4 saat çalışırsam , evet evet oldu bu iş

Oyyyy ausencia oyyyy , günde 8 saat çalış , 5 saat uyu ...Oooooooo hala bana epey vakit kalıyor , ne yapsam acaba

Sevgicim canım , lütfen tabloya ekler misin , az moral olsun

Ausencia 9 ünite

Sevgicim , çok hızlısın

Pek güzel oldu , gece girip yazayım bari çalıştıklarımı da şöyle az havam olsun

Çok yoruldu beynim ama yine de önceden çalışamıyorum işte , beni bu stres motive ediyor .

18 ünite bitirdim daha 6 ünitem var neyse daha 2 günüm var 3er den hallederim artık soru çözmeyiveririm.

ausum bu kadar ders çalışmak sıyırttı bizi farkındamısın :) ağlanacak halimize güler olduk...
bakalım sonuçlar açıklandığında da böyle lay lay lom yapabilecekmiyiz...:)
oh oh oh amannnnn sabahlar olmasın
kadifedeeeeeen kesesiiiiiiiiiiii
kahveden gelir sesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oy oyyy

Her şeyi sona bıraktım.
Kendimi küçük aus ilan ediyorum.
Kafam da bir milyon oldu sorsan her şeyi biliyorum baksan bir şey bilmiyorum..
Bence pazar derslerine cumartesi ve birazcık cuma abanacağım.
Bugün (sabaha dek) yarın bi de cuma da cumartesilere..
Cidden bir milyonum yahu, belki o kadar bile etmem.
Kolay gelsin canlar, öpüldünüz.

eveeett 1 ünite, 1 ünite daha ettimi sana 2 ünite

galan yatıyın artık bukadar efor yeterçok sallama göbeği düşürürsün bebeğii nerden geldiyse aklıma

çok çalışıomm çoookkkk bugün hem oğlumu derslerine çalıştırdım hem kendim çalıştım bide eşime çalıştımallahım revamı buuu ağlamak istooooruuummm

şuanki halim bu kızlarama ben böyleolmak isterdim neyse

iyigeceler öpüldünüz hepiniz

18 ünite bitirdim daha 6 ünitem var neyse daha 2 günüm var 3er den hallederim artık soru çözmeyiveririm.

Benden iyisin tatlım

Bende de kaldı 13 ünite , 9 tanesi pazar günene ait.

Yahu gazelim sen hangi ağlanacak haline gülüyorsun , ohhhhh misssss hepsi bitti işte .

Beterin beteri var arkadaşım , kendinden alttakilere bak şükret , morallen hatta acı onlara dua et

Sen memlekete gtimişsindir heralde , artık gelin modunda kitapta açmazsın şimdi

Oyyyyyyy kardeşim , gel geeeeeeeel bağrıma basayım seni.

Pazar gününü cumartesine bırakanlar kulübü açalım seninle

Hala acayip moralliyim yalnız buna şaşıyorum

Eveeeeeeeeet genel bir sıyırma halinin işte en göz alıcı örneklerinden bir arkadaş.

Canım yaaa , sallagitsinnnnnnnnnnnnnn

Olacak olacak , çok çalışıyoruz baksana , hissediyorum bu iş pazara kadar hallaolacak

evet bugünde 1 kitap hedefledim şimdi başlıycam.şuan kendimi çok enerjik hissediyorum ünite bittikce bildirim yapıcam daha hevesli oluo

asucum gerçekten sıyırır gibi oldum dün inan kafam bildiğin sepetti gezdim gezdim yaparım dedim yumurta dayandı kapıya

evet pazara halolacak inşallah daha 2 kitabım var hep böyle sonradan pişman oluyorum çalışmadığıma

Bende de 2,5 kitap var canım , sıkma canını hallederiz.

O buçuğu şimdi bitireceğim ben , gerisi zaten pazar günü olan dersler , biri yarın biri cumartesi.

Zaten önceden çalışmak yaramıyor bana ,(züğürt tesellisi versiyon 152)

Hadi kolay gelsin canım , Allah zihin açıklığı ve bol konsantre versin .

Yaa ablamm.
Bende moralliyim yahu var bir hikmet bizde.
Şey gibi, sanki her şey tamam da son tekrarlarımı yapıyorum gibi halbuki alakası yok
Pazar günü gümlemeyiz imşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…