- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
bende çalışmaya başladım başlayalı hiç hevesim isteğim yok çalışamıyorum sayısal loto oynucam sınavda
kızlar artık beynim durdu resmen duymuyorum görmüyorum işitmiyorum gözümün önünden yazılar kayıp kayıp geçiyoryeteeeeerrrr diye haykırasım var vallahi :)
üç gündür aralıksız çalışıyorum, tek mola olarak yemek molası verdim üç gündür... :)
bugün son günüm 90 soruluk testim kaldı..birde arapçamın son ünitesi...90 soruyu birazdan çözücem, arapçayı da gece eşimle bitircez yardım edecek inşallah
hadi bana müsade kahvemi yapıp testimin başına geçiyorum
arap atı gibisin şekerimsen şimdi onları fotografik hafızana da almışsındır
sebboycum seni görmek ne güzel uğramaz oldun :)
nasıl gidiyor görevin memnunmusun, alışabildinmi...allah bizlere de nasip etsin dualarına ekle bu kardeşceğizlerini
Beyin fonksiyonlarım işlevini yitiriyor galiba.
Hesaplarıma göre kalan 16 ünite için, ünite sonu soruları ile beraber 1,5 saatten 24 saate ihtiyacım var , tekrar mekrar hak getire tabii
Bu gece bunun 4 saatini , yarın toplamda 8 saatini , cuma aynı şekilde 8 saat ve cumartesi günü pazar günü olan dersi 4 saat çalışırsam , evet evet oldu bu iş
Oyyyy ausencia oyyyy , günde 8 saat çalış , 5 saat uyu ...Oooooooo hala bana epey vakit kalıyor , ne yapsam acaba
Sevgicim canım , lütfen tabloya ekler misin , az moral olsun
Ausencia 9 ünite
18 ünite bitirdim daha 6 ünitem var neyse daha 2 günüm var 3er den hallederim artık soru çözmeyiveririm.
ausum bu kadar ders çalışmak sıyırttı bizi farkındamısın :) ağlanacak halimize güler olduk...
bakalım sonuçlar açıklandığında da böyle lay lay lom yapabilecekmiyiz...:)
oh oh oh amannnnn sabahlar olmasın
kadifedeeeeeen kesesiiiiiiiiiiii
kahveden gelir sesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oy oyyy
Her şeyi sona bıraktım.
Kendimi küçük aus ilan
ediyorum.
Kafam da bir milyon oldu sorsan her şeyi biliyorum baksan bir şey bilmiyorum..
Bence pazar derslerine cumartesi ve birazcık cuma abanacağım.
Bugün (sabaha dek) yarın bi de cuma da cumartesilere..
Cidden bir milyonum yahu, belki o kadar bile etmem.
Kolay gelsin canlar, öpüldünüz.
eveeett 1 ünite, 1 ünite daha ettimi sana 2 ünite
galan yatıyın artık bukadar efor yeterçok sallama göbeği düşürürsün bebeğii nerden geldiyse aklıma
çok çalışıomm çoookkkk bugün hem oğlumu derslerine çalıştırdım hem kendim çalıştım bide eşime çalıştımallahım revamı buuu ağlamak istooooruuummm
şuanki halim bu kızlarama ben böyle olmak isterdim neyse
iyigeceler öpüldünüz hepiniz
asucum gerçekten sıyırır gibi oldum dün inan kafam bildiğin sepetti gezdim gezdim yaparım dedim yumurta dayandı kapıya
evet pazara halolacak inşallah daha 2 kitabım var hep böyle sonradan pişman oluyorum çalışmadığıma
Benden iyisin tatlım
Bende de kaldı 13 ünite , 9 tanesi pazar günene ait.
Yahu gazelim sen hangi ağlanacak haline gülüyorsun , ohhhhh misssss hepsi bitti işte .
Beterin beteri var arkadaşım , kendinden alttakilere bak şükret , morallen hatta acı onlara dua et
Sen memlekete gtimişsindir heralde , artık gelin modunda kitapta açmazsın şimdi
Oyyyyyyy kardeşim , gel geeeeeeeel bağrıma basayım seni.
Pazar gününü cumartesine bırakanlar kulübü açalım seninle
Hala acayip moralliyim yalnız buna şaşıyorum
Eveeeeeeeeet genel bir sıyırma halinin işte en göz alıcı örneklerinden bir arkadaş.
Canım yaaa , sallagitsinnnnnnnnnnnnnn
Olacak olacak , çok çalışıyoruz baksana , hissediyorum bu iş pazara kadar hallaolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?