Yaa ablamm.
Bende moralliyim yahu var bir hikmet bizde.
Şey gibi, sanki her şey tamam da son tekrarlarımı yapıyorum gibi halbuki alakası yok
Pazar günü gümlemeyiz imşallah ya
Sinirlerim tepemde yine ya öyle bir yere vermişler ki kuş uçmaz kervan geçmez mezarlık yanı
Ne iett geçiyor ne minibüs nasıl gideceğim ben oraya ya 2 saattir araştırıyorum yok bulamadım !
Bir de dalga geçer gibi tek dersi bir güne koymuşlar ne yapmaya çalışıyorlar ya 20 dk sınav için kaç saat yol gideceğim
Şu saat oldu hala eski türk edebiyatı çalışıyorum, daha osmanlıca var kapı gibi.((
Bu arada ünitelerim bitti ben de kupa istiyorum bana ne..
Herkese başarılar diliyorum, yarın da büyük ihtimalle giremem buralara ama pazartesiden itibaren kritik yapmaya başlarız....
ben burda yorumları okudukça biz şanslıyız diyorum biberon :)
mesela bugünkü biçim bilgisi sınavı ömrümde gördüğüm en komik sınavdı yani, hangisi sıfattır hangisi tamlamadır vs bitti gitti.
osmanlıca için de ben hiç çalışmadım çalışmayacagım da, 55 60 aldım gecen dönem ve ba geldi. onu çalışmakla ugrasamam elbet gecerim yani.
osmanlıca dışında her seyi zaten lys zamanından hatırlıyorum ben. sadece söz sanatlarının detayına bakıcam. burda çok detaylı işlenmiş.
bide batıdan eser yazar ezberi.. bitti gitti.
Bugünkü sınav için herkese geçmiş olsun, yarınki için başarılar diliyorum herkese!
Evet haklısın canım, biçim bilgisi ve halk ed. gerçekten kolaydı ama aynı şeyi temel bilgi teknolojileri için söyleyemeyeceğim. Bana çok zor geldi, o kadar ayrıntı sormuşlar ki, eve gelince kitaptan bulana kadar canım çıktı. Bu arada dediğin gibi sanatlar çok ayrıntılı ve beynim bulandı soru çözmekten, daha osmanlıcaya başlamadım şimdi başlayacağım. Onun dışındakiler iyi, bir de yeni türk ed. kuramları okursan ondan da sıkıntı çıkmaz, edebiyat akımları geçen döneme göre daha kolay geldi bana ama bakalım sınav nasıl olacak....Herkese yarın için başarılar diliyorum tekrar, emeklerimiz boşa gitmez umarım...
4. sınıf işletme okuyanlar,
Türkiye ekonomi sınavı nasıl geçti?
Merhaba arkadaslar :)
Bugunluk gecms olsun herkese
ne var ne yok durumlar nasıl
ben yine inkılaptan çaktm çok komiktm butun soruları biliomus gbi okuyup hzlı hzlı cevapları salladm :):):)
Aslnda yine kolaydı şimdi zor diyemicem
ama hep bilgi işte
bende yine derinlemesine çalısmadgmdan inkılaba böyle oldu
diger derslerde orta halli işte
yarınıda atlatalm ustmden buyuk bir yuk kalkacak
hepimizn Allah yardmcısı olsun
Hepinize başarılar kızlar.... Ben tam bir moral bozukluğu ve şişmiş gözlerle gireceğim için başarılı olabilir miyim bilemiyorum
canım hayırdır neoldu yaa.tamda sınav günü.umarım kötü birşey yoktur.inşallahgüzel geçti haberini verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?