canım geçmiş olsun arkadaşım.olsun final var daha düzelir yanlış hatırlamıyorsam ev falan taşıdın galiba demi.öyle hatırlıyorum rahatrahat çalışırsın.inkilaptan bende kaldım dönemim gitti.bu sfer neolur bilemiyorum inkilap 2 den mi girdin
Arkadaşım çok uzuldum senin adınaAylardır heyecanla açıklanmasını beklediğim eşimin tayini dün açıklandı fakat tercih dışı hiç beklemediğimiz bir yer geldi ve tam bir şok yaşadım...Bugünkü sınavlarım hiç iyi geçmedi okuduklarımı anlayamadım bile...
Merhaba kızlar! Öncelikle hepimize geçmiş olsun (ilk defa öncelikleyle başlayan bir cümle kurdum çok heyecanlıyım) Bir arasına dönemini daha atlatmış bulunmaktayız.
Genel olarak iyiydi sınavlarım ama bir şey dikkatimden kaçmadıOturup çalıştığım, anladığım, "aa bunlar kolaymış zorlanmadan yaparım" dediğim derslerin soruları zor, doğru düzgün çalışmadığım, üstün körü bakıp geçtiğim ve hatta bazı ünitelerinin sadece ünite sonu sorularını çözdüğüm derslerin soruları çok kolaydı ve çok rahat yaptım.
Hafta sonunun verdiği ders: Çalışmadan girilen sınavlarda daha başarılı olunur.
Hepimize geçmiş olsun kızlar
Vizeler bitti geriye kaldı finaller
Benim bu sınavlar bol sallamalı oldu emin olmadığım tüm soruları salladım boş kalacağına
Ya dün bi soru vardı hangi ders hatırlamıyorum üzüm üzüme baka baka kararır atasözü hangi kuramı çağrıştırıyor diye kahkaha attım yani sınavdaböyle soru mu olur looo
Nefret ediyorum bu sınav sisteminden ya. Ordan oraya kışın donduruyorlar yazın haşlıyorlar halime bak o kadar insan sürünüyoruz
Yazık diyorum sadece keşke kayıt olmasaydım diyorum pişman ettiler
sınavlar nasıl geçi canım?
Küresel'de zorlamışlar baya. Sınavda tansiyonum çıktık ellerim titremeye başladı. Uzun soruları okuyamadım darallar geldi.
Ne yazık ki öyle yazdığınız gibi son günler diye derslere gömülmedim.Son beş gündür hastanelerdeyim hep.Perşembe akşamı yoğun bir ağrı ile acile , cuma ultrason çekimleri ve tahliller.Hastalığım nüksetmiş ve safra kesem iltihaplanmış , acil ameliyat ama onun için önce iltihabın kurutulması gerekiyor.Cuma günü hep hastanedeydim.Cumartesi sabahı , önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya sonra da sınava gittim . Sırayı sıka sıka ağrıdan çözmeye çalıştım soruları , çıkarken damar yolum açıktı elimde , her yerim delik deşik zaten , ucu kapıya takıldı ve çıktı , her yer kan gölü.Zaten halsizdim , yığıldım kaldım yere.Yine hastane.Günde 4 saat serum alıdım ve alıyorum hala.
Cumartesi oturumundaki gözetmeler sanki benim için yollanmış iki adet melekti.Çok teşekkürler her ikisinide .Çok ilgilendiler.
Pazar günüde aynı şartlarda gittim sınava.Tek farkı sözde pazar derslerini cuma, cumartesi çalışırım diye plan yapmıştım .Ama hiç çalışamadım.Bir ara serum takılıyken hastanede okumaya çalıştım ama uyumuşum.
Sınavlarım çok kötü geçmedi , pazar günü olanlar özellikle kendi güncel ve siyasi bilgilerime dayalı yanıtlamaya çalıştım.
Son haftaya çalışmayı bırakırken hiç bu hastalık işini hesaba katmamıştım tabii ama çok büyük ders oldu bana.
Şimdi en kısa zamanda ameliyat olacağım .Dua edin sizlerde.
Umarım herkes emeğinin karşılığını alabilmiştir.Ben emeğimin olmasa da o şekilde sınava gidip , dişimi sıka sıka soru çözmenin karşılığını alacağım gibi.Biri hariç diğerlerinden umutluyum.
Ne yazık ki öyle yazdığınız gibi son günler diye derslere gömülmedim.Son beş gündür hastanelerdeyim hep.Perşembe akşamı yoğun bir ağrı ile acile , cuma ultrason çekimleri ve tahliller.Hastalığım nüksetmiş ve safra kesem iltihaplanmış , acil ameliyat ama onun için önce iltihabın kurutulması gerekiyor.Cuma günü hep hastanedeydim.Cumartesi sabahı , önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya sonra da sınava gittim . Sırayı sıka sıka ağrıdan çözmeye çalıştım soruları , çıkarken damar yolum açıktı elimde , her yerim delik deşik zaten , ucu kapıya takıldı ve çıktı , her yer kan gölü.Zaten halsizdim , yığıldım kaldım yere.Yine hastane.Günde 4 saat serum alıdım ve alıyorum hala.
Cumartesi oturumundaki gözetmeler sanki benim için yollanmış iki adet melekti.Çok teşekkürler her ikisinide .Çok ilgilendiler.
Pazar günüde aynı şartlarda gittim sınava.Tek farkı sözde pazar derslerini cuma, cumartesi çalışırım diye plan yapmıştım .Ama hiç çalışamadım.Bir ara serum takılıyken hastanede okumaya çalıştım ama uyumuşum.
Sınavlarım çok kötü geçmedi , pazar günü olanlar özellikle kendi güncel ve siyasi bilgilerime dayalı yanıtlamaya çalıştım.
Son haftaya çalışmayı bırakırken hiç bu hastalık işini hesaba katmamıştım tabii ama çok büyük ders oldu bana.
Şimdi en kısa zamanda ameliyat olacağım .Dua edin sizlerde.
Umarım herkes emeğinin karşılığını alabilmiştir.Ben emeğimin olmasa da o şekilde sınava gidip , dişimi sıka sıka soru çözmenin karşılığını alacağım gibi.Biri hariç diğerlerinden umutluyum.
çok geçmiş olsun :26::26: ne desem bilemedim :26:
neyseki sınavların fena değilmiş, umarım kısa sürede sağlığına da kavuşursun :26:
Ausum çok çok geçmiş olsun, ne kadar üzüldüm anlatamam. Bırak dersleri bir tarafa, sağlığın her şeyden önemli. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman için bol bol dua ediyorum, acil şifalar canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?