Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Canım 2 ünite 2 ünitedir sıkma canını.. Gayret ediyoruz en azından o bitmek bilmez üniteleri satır satır okuyoruz yaa valla helal olsun bize sınava kadar böyle daha hırslı, daha azimli çalışalım sonrada kendimizi ödüllendiririz inşallah.. Çalıştığım konulara geriye dönüp göz attığımda bende herşeyi unutmuş hissediyorum ama sınavda böyle olmayacak inşallah.. Hafta sonu daha çok çalışmak istiyorum ama olmuyo malesef.. Ahh şu üniteler az biraz kısa olsa da şöyle zevkli zevkli çalışıp bitirsek üniteleri ama insanın daha başlamadan şevki kırılıyo 1 ünite bitirince yoluluyorum.. Yarın en az 3 ünite çalışacağım inşaAllah.. Bi gün öncesinden kendime sınır koyayımda bi gayret çalışayım..

Bende bugün yanlızca 2 ünite bitirdim.. Toplam çalıştığım ünite 17 oldu..

mütevazı olma canım benim aksine göğsünü gere gere söyle maşallah 17 üniten bitmiş...çoğu gitti sayılır :)
bende bugün 2 üniteyle kalıcam diye üzülürken, az önce bilgisayarı kapayıp hemen aldım kitabı elime ve bir ünite daha bitirdim şükürler olsun...hz. ömer dönemini bitirdim uzun ve zorlayıcıydı haliyle savaşlar fetihler falan derken ama bitti çok şükür sonundaki soruları da hemn sıcağı sıcağına çözdüm..zaten adet haline getirdim ünitem biter bitmez en yirmi beş otuz soru çözüyorum ünite ile ilgili...böylelikle iyice pekiştiğimi düşünüyorum... hem soru çözmeden üniteyi bitirip kitabı kapatmak roman okur tarzında oluyor, illaki soru çözmek lazım ki neyi anlamışım neyi anlamamışım ortaya çıkıveriyor böylelikle...

1 unite daha bitirdim ama ben de bittim...Bu aksamlik yeter, yarin sabah erkenden tekrar calismaya baslayacagim. Herkese iyi calismalar, iyi geceler...

Amin.
Geçmiş olsun çok çok.
Vize notlarınızın hatrına çalışın derim.İnşallah beklediğiniz notları ve daha fazlası gelir , ama % 70 ile asıl önemli olan da finaller

Hadi bir gayret başlayayım artık sıkı sıkı çalışmaya.

Şebboycum az kaldı açıklanacak zaten canım benim ve ben eminim ki sende güzel notlar alacaksın sınavlardan .Çalışmanın ve emeğinin karşılığını alacaksın inşallah.

Çan eğrisinden ben umutluyum aslında , kiminle konuşsam sınavlarının berbat geçtiğinin söylediği için genel not ortalamalarının çok yüksek olacağını sanmıyorum.Ama tabii süprizlerede açığız.Açıklansada bu hafta artık , azıcık moral olsa gibi hissediyorum ama bakalım.
Bütün ünitelerim bitti sonunda artık yazıya dökme zamanı

Tebrikler
Hadi bakalım helal olsun...Hem yazıya dökerken tekrarını yaparsın hem de soru çözersin . Darısı bizim başımıza

Ahhh ahhh gazelcim ; kendi adıma keşke ortalarda gözükmediğim zamanlarda ders çalışıyor olsam

Dün 1 bugün 2 kitap kapağı açamadım bu akşamda acayip yorgunum çalışabilirsem çalışıcam

sevgicim 16 ünitem bitti ekleyebilirmisin...

bu arada 4 dersim full bitmiş durumda....şükürler olsun.. bugün 2 ünite bitirip hemen ardından 70 civarı soru çözdüm....baya yoruldum ama değdi, soruları çözerken doğrular çıktıkça insan boşa çalışmadığını anlıyor seviniyor daha bi iştaha geliyor...

bugünlük sanırım başka ünite bitiremem çünkü zor bi derse geçiyorum sanat tarihi... epey zorlayacak beni ve sanırım günde 2 ünite bitiremem bu derste...
hem zor hemde ezberlenmesi gereken çok şey var, öyle okuyup geçilecek bişey değil....not alıp aldığım notları ezberlemem lazım..açıkçası gözüm çok korkuyor bu dersten...
inşallah güzelce ezberleyip çabucak bitiririm,,,, allahım daha 3 dersim full bekliyor...off nasıl yetişcem ben nasıl
güya sınava yakın üniteleri bitirip, soru çözecektim ve ara ünitelerin sorularına göz atıcaktım nerdeeeee yandım ben yandım
sizler ne alemdesiniz kimse uğramıyor topiğe...?

Dün 1 bugün 2 kitap kapağı açamadım bu akşamda acayip yorgunum çalışabilirsem çalışıcam

sevgi meleği kendine gel başla gerisi gelir bakk 3-5 sayfa okusan kar kardır..

Benimde farkım yok yeni başladım sayılır plan yaptım kendime derslerimi ayırdım bir 4 ünitelik kitaba çalışacağım birde 3 ünitelik derse çalışacağım işin en sıkıcı yanı günde 2 ünite bitirmek zorundayım eğer günde 2 ünite bitirirsem son 4 günde bitirmiş olup tekrarlarımı yapabilirimmm diye düşünüyorum inşallah olacak duvara astım planımı çalışmazsam vicdan azabı duyuyorum resmen

Bana 4 ünite yazabilirsiniz 4ünitem bitti darısı diğer ünitelere başlangıç iyi inşallah böyle devam ederimmm

sevgi toplamda 17 oldu biten ünite sayım eklermisin listeye...

bugün 2 üniteyle kalıcam derken bi gayretle üç üniteye tamamladım...ama bu sanat tarihi beni mahvediyor yaa hiç bişey anlayamıyorum....soruları çözmeye gelince sonuç rezalet resmen 3 beş soru doğru çıkıyor gerisi hep yanlış...offf bu ders olmasa ilahiyat çok daha kolay olacaktı benim için sanırım

Ben bugünde sadece 2 ünite çalışabildim.. Yatmadan önce 1 ünite daha bitireyim diyorum ama gözüm pek yemiyo...
Zaman azaldıkca bendeki çalışma heveside azalıyo daha çok ünite çalışmam gerekirken daha az çalışıyorum, hadi hayırlısı bakalım ne olacak sonum..

çalışkan hatunlar maşallah size genelde herkes ilerliyor aman nazar değmesin

ben dün 2 ünite bitirdim
sevgicim sana zahmet eklermisin

bugün bitirmem gereken 2 üniteyi çalışmayıp bugün kendime tatil verdim sevdiceğimle gezdim eğlendim
arada mola lazım dimi ama çok çalışıyorum ya zaten

bu finallerde ben niye böyle oldum hala çözebilmiş değilim galiba gerçekten çok yoruldum doğru düzgün bir çalışma azmi, istek gelmiyor
kendimi zorlaya zorlaya ders çalışıyorum

yarında sonuçlar açıklanır heralde sonuçlarda beni çok korkutuyor
yetişememe bitirememe stresi deseniz ayrı

çoğunuzun konusu az yetişirsiniz öyle yada böyle
ama ben napcam çözemedim bir türlü

mesela bugün çalışamadığım 2 üniteyi sadece göz gezdirip özetleri ezberleyip geçeyim diyorum artık
çünkü hem çok uzunlar hemde başka güne atsam planım kayacak

ayrıyetten bir dersimide(5 ünite) arada kaynattım planımdan çıkardım
oda öyle havada kaldı ne ara çalışıcam bilemedm yine onuda özetlerden okuyup gitmek zorunda kalıcam sanırım

yarında stajım var son günüm
salı günü hızlı bir şekilde kendime bir çeki düzen vermem gerekecek
hepinize ALLAH zihin açıklığı versin kolay gelsin

ayy maşallah ya ne güzel 3 ünite bitirmişsin
birde bende olsa bu ders aşkı
herkeste zor bi ders var sanırım ya napıcaz vallahi bilmiyorum az kaldı sıkalım dişimizi

ayy maşallah ya ne güzel 3 ünite bitirmişsin
birde bende olsa bu ders aşkı
herkeste zor bi ders var sanırım ya napıcaz vallahi bilmiyorum az kaldı sıkalım dişimizi

canımın içi ne zamandır göremedim seni özlettin kendini....
olsun gözdem üzülüp canını sıkma...havada kalan dersin kolay bi dersse zaten fazla takma kafana...önemli derslerini de olmazsa özetlerden geçer gidersin...
aman kuzum yaa ara sınavda satır satır okuduk da noldu...sınavda pert olduk...yazık valla tek tek okuyup ezberlediklerimiz çıkmadı ama kıyıda köşede kalanlar çıktı...
inan ben çalışıyorum ama içim hiç rahat değil içimden gelmiyor ki...biliyorum sınavda yine hiç umursamadığımız yerlerden çıkacak...
çalışsak da aynı çalışmasak da... fazla kafana takıp kendini yiyip bitirme...
özetlerden olduğu kadar okursun..çıkmışlara bakmayı unutma bu aöf nin napcağı belli olmaz...
allah yardımcımız olsun güzelim...
taşınma işleriniz noldu...anlat bakem :) son havadisleri...:)

maşallah diyeyim canım ünitelerin az kaldı, hadi gayret et gayet güzel gidiyorsun canım...
günler azaldıkça stres insanı geriyor o yüzden böyle hissediyoruz bende senin gibiyim...ama sen dur son bir hafta kala paçalarımız tutuşunca napıcaz bakalım :)

Toplam 32 ünite.
Ben 20 ünitesini bitirdim..
Eklerseniz sevinirim.. :)

Tşk ederim canım inşallah sizlerinde en kısa zamanda biter...
Dün bütün gün neredeyse 1 üniteyi yazıya dökebilmişim yavaş ilerliyor yazarken
Altını çizdiğim yerler o kadar çokmuş ki
Ben de o yüzden sadece zor ve önemli olan dersleri yazarak çalışmaya karar verdim
Ama insanında iyi aklında kalıyor yazarken yani ben öyle daha iyi anlıyorum
Tabi herkesin çalışma stili farklı ama vakti olanlara tavsiye edeblirim...

matris ve determinantları da yolladım bir ünitem daha bitti kızlar.

evet kızlar toplamda 19 ünitem bitmiştir.....daha da davosa gelmem
şaka bi yana bugün kafayı sıyırdım iyice bu sanat tarihi beni el birliği ile delirtmeye yetti....
bugün 2 ünite bitirdim, çini ve ahşap sanatlarını bitirdim..şükür...geriye musiki sanatı kaldı..geberdim valla kafam almıyor artık roman okur gibi okuyorum..ilahiyat okuyanlar beni daha iyi anlar sanat tarihinin ne zor bi ders olduğunu....
aslında bu gece yatmadan musikiyi bitirebilirim ama baya uzun bi ünite...eğer zoraki okuyup geçersem hiç bişey anlamayacam, en iyisi yarın allah izin verirse sakin kafayla daha iyi anlarım sanırım....
bu arada topiğe kimseler uğramıyor nedense? önceden herkes biten ünitesini hemen bildirirdi, ama kimse girmez oldu anlayamadım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…