- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
bende bugün 2 ünite niyetliyim ama dünde demiştim ya bu ahlak dersindeki son ünite acaip uzun yaaonu bi bitirsem 3 dersim full bitmiş olacak...islam sanat tarihine geçecem...2 günde sanat tarihini bitiririm gibi geliyor bakalım hayırlısı....
en sona arapçayı bırakıcam...aslında geçen sefer arapçayı sona bıraktığım için baya üzülmüş ve pişman olmuştum hatta sende pişman olmuştun inkılap için hatırladınmı :)
ama bi yönden iyi olacak gibi gözdecim yaa yoksa sınava kadar arapçayı unuturum şimdiden bitirirsem..taze bilgiyle girmek istiyorum...
daha şimdiden önceki bitirdiğim dersleri unuttum bile yaasanki boşu boşuna çalışıyormuşum gibi geliyor ya size de oluyormu öyle...
en son test çözümüne geçecem ve final testleri bitince, ara sınavın testlerine tekrar göz atıcam....
allahım 20 günde bunlar nasıl yetişecek ya rabbim yaaa, yazarken bile yoruldum şuan, çalışırken napıcam ben yaaçalışmaya yorulmaya bile razıyım ama yetişsem keşke...ona da razıyım...
selam kızlar, bugün niyetim olan iki üniteyi bitirdim şükürler olsun....
hatta yatmadan önce bir ünite daha niyetim var bakalım inşallah, kısa bi ünite olduğu için bitirip yatmak ve ertesi rahat rahat iki üniteye devam etmek istiyorum bakalım...
sizler naptınz, kimseler yok topikte, herkes harıl harıl ders çalışıyor sanırım...nerelerdesiniz kızlar...üniteler ne alemde.....
Canım 2 ünite 2 ünitedir sıkma canını.. Gayret ediyoruz en azından o bitmek bilmez üniteleri satır satır okuyoruz yaa valla helal olsun bize sınava kadar böyle daha hırslı, daha azimli çalışalım sonrada kendimizi ödüllendiririz inşallah.. Çalıştığım konulara geriye dönüp göz attığımda bende herşeyi unutmuş hissediyorum ama sınavda böyle olmayacak inşallah.. Hafta sonu daha çok çalışmak istiyorum ama olmuyo malesef.. Ahh şu üniteler az biraz kısa olsa da şöyle zevkli zevkli çalışıp bitirsek üniteleri ama insanın daha başlamadan şevki kırılıyo 1 ünite bitirince yoluluyorum.. Yarın en az 3 ünite çalışacağım inşaAllah.. Bi gün öncesinden kendime sınır koyayımda bi gayret çalışayım..
Bende bugün yanlızca 2 ünite bitirdim.. Toplam çalıştığım ünite 17 oldu..
Kızlar ben çalışamıyoum bu aralar kursa gidiyorum oranın projeleri var onları yapıyorum tam derse başlayım diyordum ki 1 haftadı hasta yatıyorum ne kurs ne de akşam üniversitedeki derslere katılabildim bu hafta...Dua edin yetiştireyim vizelerden en düşük 50 bekliyorum...ve en çok korktuğum matematikten de 80 alıyorum inşaALLAH(C.C)...ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun...
ben kötü bekliyorum dicektim notlarını yazan bölümdaşıma birtürlü kabul etmedi form sadece aaayı kabul etmiş yeni gördümbenim notlarım öle olsa şükür sen gene iyisin heyecanım ve zor sorular mahvetti beni öle düşünüyorum bir süpriz olmazsa bakamıyorum korkudan sorulara
bende bakamıyorum sebboy sorulara :) hem korkuyorum hemde çan eğrisi herşeyi değiştirecek diye boş yere sevinip veya boş yere üzülmek istemiyorum...
bu çan olayı zaten şimdiden sevinenleri hüsrana uğraabilir yada üzülenler süprizle karşılaşabilir...
en iyisi bilmeden beklemek
Bütün ünitelerim bitti sonunda artık yazıya dökme zamanı
selam kızlar, bugün niyetim olan iki üniteyi bitirdim şükürler olsun....
hatta yatmadan önce bir ünite daha niyetim var bakalım inşallah, kısa bi ünite olduğu için bitirip yatmak ve ertesi rahat rahat iki üniteye devam etmek istiyorum bakalım...
sizler naptınz, kimseler yok topikte, herkes harıl harıl ders çalışıyor sanırım...nerelerdesiniz kızlar...üniteler ne alemde.....
Dün 1 bugün 2 kitap kapağı açamadım bu akşamda acayip yorgunum çalışabilirsem çalışıcam
Dün 1 bugün 2 kitap kapağı açamadım bu akşamda acayip yorgunum çalışabilirsem çalışıcam
sevgi toplamda 17 oldu biten ünite sayım eklermisin listeye...
bugün 2 üniteyle kalıcam derken bi gayretle üç üniteye tamamladım...ama bu sanat tarihi beni mahvediyor yaa hiç bişey anlayamıyorum....soruları çözmeye gelince sonuç rezalet resmen3 beş soru doğru çıkıyor gerisi hep yanlış...offf bu ders olmasa ilahiyat çok daha kolay olacaktı benim için sanırım
ayy maşallah ya ne güzel 3 ünite bitirmişsin
birde bende olsa bu ders aşkı
herkeste zor bi ders var sanırım ya napıcaz vallahi bilmiyorum az kaldı sıkalım dişimizi
Ben bugünde sadece 2 ünite çalışabildim.. Yatmadan önce 1 ünite daha bitireyim diyorum ama gözüm pek yemiyo...
Zaman azaldıkca bendeki çalışma heveside azalıyo daha çok ünite çalışmam gerekirken daha az çalışıyorum, hadi hayırlısı bakalım ne olacak sonum..
adacım tebrik ederimmaşallahın var biz daha yarıya bile gelemedik sen bitirmişsin
offf sürekli de çalışıyorum ama bitmiyor yaa nasıl yetişcem ben 20 gün kaldı...
üniteler bitince ilk iş test çözmek ve ara ünitelerin sorularına soru bankamdan göz atmak olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?