Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

1 ünite üzerine 50 soru.. 1 ünite daha üzerinde bi 50 soru daha..

Bugün 2 ünite + 100 soru çözdüm.. Bitti çok şükür.. Bende bittim..Şu üniteler bitsede soruya odaklansam artık..

Gazelcim süper gidiyosun maşallah hiç kesme hızını..

valla hayatcım süper gidiyorum da öyle roman okur gibi gidiyorum işte sanki hiçbişey anlamamışım gibi geliyor...
özellikle şu son çalıştığım 3 ünite resmen roman okur gibiydi soruları çözerken rezalet halde sonuç
allah yardımcımız olsun inşallah...
sende çok süper gidiyorsun canım baya sıkı tutuyorsun maşallah...biz evli çocuklu olarak öğrenci olabilmeyi de gösterecez herkese dimi inşallah..

ayy maşallah sanabende bugünlük tık yok
staj vardı malum çalışamadım
yarın başlıcam
kimseler çalışmıyormu ondan mı girmiyorlar topiğe ne
yoksa herkes harıl harıl ders mi çalışıyor acaba
sınav sonuçlarındanda haber yok ne işe bunlar çözemedim ne zaman açıklanacak acaba ya:26:

Anca toplamda 3 ünite bitirdim
Bu gidişle aöf beni bitirecek
Neyse son hafta yüklenirim gaza
Sevgi meleği tabloya eklersin canım

hoşgeldin gözdem...valla bende bu gün açıklanacak diye zırt bırt girdim baktım ama hala tık yok...
bangır bangır kayıt yenileme harç paraları duyurusu yapıyorlar ama kendileri bi sınavın sonucunu açıklayamadılar...
bukadar mağduriyet başka nerde var valla tartışılır...
çok sinir oluyorum, ya ne sanıyorlar bunlar bizi, herkes sonucu öğrense ona göre kötü olan dersine ağırlık verecek...böyle asıda kaldıkça herşey muallakta...
sinir oluyorum yaa

canım pek giremiyorum bu ara fazla vakit harcamıyorum nette zaten arada buraya bakıyorum o kadar
ya gerçekten o yüzden içimden çalışmak gelmiyor biliyormusun
ara sınavda satır satır ezber yaptım ama o bile yetmedi açıkcası çok oturdu bu bana çalışmasamda yine böyle kötü geçecekti en azından dokunmazdı
bazı ünitelerin özetleri okuyup geçicem artık mecbur hiç yaptığım bir iş değil içimde rahat etmicek ama napalım yetişemicem yoksa
taşınma telaşı hala sürüyor canım nolsun şubat sonu taşınıcaz ama herşey sıfırdan değişicek eşyalar falan filan onun telaşı o nolucak bu nolucak valla kafamız hep dolu
finallerden sonra 1 ay tatilim var yan gelip yatıcam diyordum ama taşınma işi var bana huzur yok annem öyle yan yan gelip yatmak yok 1 ay temizlik yapcan ev yerleştircen diyo rahat yok bana yani

ee tabi bangır bangır duyuru yaparlar paralar gelcek ne de olsa
ama sonuçlara gelince 20 günde tık yok
martta yine 300küsür para gidicek ya içim acıyor vallahş yazık günah bari karşılığında düzgün hizmet görsek o da yok
aynen dediğin gibi açıklansada en azından iyi olanları fazla önemsemezdik
yani ben kendi adıma konuşayım iyi olanlarla uğraşcak vaktim yok zaten tabi iyi olan varsa

aa tabloda 10u görmüşüm yaa
ne bu bendeki yavaşlık oooff offff yarın sabahın köründe kalkıp raporlarımı yazayım bari stajımda bitti neyseki ondan kurtuldum sonrada harıl harıl ders çalışmam lazım birileri benim kulağımı çekmeli hem ara sınav kötü geçti hem hala sallanıyorum
işin kötüsü alttan dersim kalırsa seneye üstten ders alamam buda beni bitirir o kadar hayalim vardı 1 sene erken bitiricem diye:18:

Gazelimmm ben bekarım kız...

Bende şimdi baktım ama hala sonuç yok sitede..

vardır vardır, ben senin çok şaşıracağın sonuçlar alacağına eminim...
her ne kadar kötü geçti desende , sen satır satır ezber yapmıştın illaki ucundan kıyısından çan eğrisinden falan toparlayacaksın emin ol...
bu arada sen satır satır ezberlediğin halde kötü geçti diyorsun, şunu da unutma o zaman vasat çalışanların ki berbat geçmiştir ve sen çan eğrisi sayesinde yükseleceksin...
çünkü sen ezberlediğin halde kötü geçti diyorsan , vasatlar iyice düşük puan alacaklar haliyle sen otomatikman onları geçmiş olacaksın...gör bak gazel dediydin dersin :) inaşallah

Gazelimmm ben bekarım kız...

Bende şimdi baktım ama hala sonuç yok sitede..

bekarmısın aaaaa çok şaşırdım şimdi? eee kimdi ozaman evli olan hatta çocuğu olan....
allahım ben bu dersler yüzünden sıyırdım desene :) ayy kimdi o yaa eminim evli çocuklu biri vardı muhabbet etmiştik hatta

Yok yok sıyırmadın var bi tane daha evli ben _ada_ diye hatırlıyorum

ayy inşallah dediğin gibi olur
geçen sene 2 dönemde yüksek onur belgesi aldım bütün notlarım hep 90-95 ti ama derslerim az dı tabi
şimdi herkes alıştı o notlara tabi bende öyle şimdi gelenler orta bir puanda olsa bana çok düşük gelecek ama napalım 10 dersim var azmı yani olucak o kadar
bir açıklansaydıda rahatlasaydık artık

Valla toplam 6 ünitem bitmiş kaldı 14 ama o 14 ders gibi görünüyor benim gözüme sıkıldım baya pff bir bitseydi iyiydi

maşallah onur belgesi falan almışsın...ne güzel valla...anam ben onur belgesi falan istemem geçeyim yeter :)

+ 1 ünite daha yazalım sevgimeleği canım ;

Söz yarından sonra hergün 3 ünite sözü benden . En azından bir hafta sıkı tempo gideyim sonra yavaşlarım belki.

Herkese zihin açıklığı versin Rabbim .

Oğlum uyumadı daha uyusaydı , bu gece bir ünite daha bitirirdim ama kafa kalmadı artık

KIZLAR SELAM,

Cuma günü eve gittim hafiften öksürmeye başladım .cumartesi - pazar derslere yoğunlaşayım dedim demez olaydım cumartesi acile kaldırıldım ,pazar günüde yattım dün işe gelemdim yattım hep bugün işe geldim ama fazla hareket ettiğim zaman elim ,kolum baya düşüyor çk kötü halsizleşiyorum..

dün akşam bakayım dedim biracık ama kafamı kaldıramadım yastıktan ne yapaıcam ben ya

Ben evliyim de benim çocuğum yok

evli hatta çocuğu olan biri vardı aramızda çok iyi hatırlıyorum, hatta çocuktan fırsat bulamıyorum çalışmaya falan diyordu sohbet falan etmiştik yaa :)
kızlar ben çölde serap görenler gibi saçma seraplar mı görüyorum acaba :)
eeee buda aöf nin marifeti, sonunda bana sıyırttı kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…