1 ünite üzerine 50 soru.. 1 ünite daha üzerinde bi 50 soru daha..
Bugün 2 ünite + 100 soru çözdüm.. Bitti çok şükür.. Bende bittim..Şu üniteler bitsede soruya odaklansam artık..
Gazelcim süper gidiyosun maşallah hiç kesme hızını..
evet kızlar toplamda 19 ünitem bitmiştir.....daha da davosa gelmem
şaka bi yana bugün kafayı sıyırdım iyice bu sanat tarihi beni el birliği ile delirtmeye yetti....
bugün 2 ünite bitirdim, çini ve ahşap sanatlarını bitirdim..şükür...geriye musiki sanatı kaldı..geberdim valla kafam almıyor artık roman okur gibi okuyorum..ilahiyat okuyanlar beni daha iyi anlar sanat tarihinin ne zor bi ders olduğunu....
aslında bu gece yatmadan musikiyi bitirebilirim ama baya uzun bi ünite...eğer zoraki okuyup geçersem hiç bişey anlamayacam, en iyisi yarın allah izin verirse sakin kafayla daha iyi anlarım sanırım....
bu arada topiğe kimseler uğramıyor nedense? önceden herkes biten ünitesini hemen bildirirdi, ama kimse girmez olduanlayamadım ben...
ayy maşallah sanabende bugünlük tık yok
staj vardı malum çalışamadım
yarın başlıcam
kimseler çalışmıyormu ondan mı girmiyorlar topiğe ne
yoksa herkes harıl harıl ders mi çalışıyor acaba
sınav sonuçlarındanda haber yok ne işe bunlar çözemedim ne zaman açıklanacak acaba ya:26:
canımın içi ne zamandır göremedim seni özlettin kendini....
olsun gözdem üzülüp canını sıkma...havada kalan dersin kolay bi dersse zaten fazla takma kafana...önemli derslerini de olmazsa özetlerden geçer gidersin...
aman kuzum yaa ara sınavda satır satır okuduk da noldu...sınavda pert olduk...yazık valla tek tek okuyup ezberlediklerimiz çıkmadı ama kıyıda köşede kalanlar çıktı...
inan ben çalışıyorum ama içim hiç rahat değil içimden gelmiyor ki...biliyorum sınavda yine hiç umursamadığımız yerlerden çıkacak...
çalışsak da aynı çalışmasak da... fazla kafana takıp kendini yiyip bitirme...
özetlerden olduğu kadar okursun..çıkmışlara bakmayı unutma bu aöf nin napcağı belli olmaz...
allah yardımcımız olsun güzelim...
taşınma işleriniz noldu...anlat bakem :) son havadisleri...:)
hoşgeldin gözdem...valla bende bu gün açıklanacak diye zırt bırt girdim baktım ama hala tık yok...
bangır bangır kayıt yenileme harç paraları duyurusu yapıyorlar ama kendileri bi sınavın sonucunu açıklayamadılar...
bukadar mağduriyet başka nerde var valla tartışılır...
çok sinir oluyorum, ya ne sanıyorlar bunlar bizi, herkes sonucu öğrense ona göre kötü olan dersine ağırlık verecek...böyle asıda kaldıkça herşey muallakta...
sinir oluyorum yaa
valla hayatcım süper gidiyorum da öyle roman okur gibi gidiyorum iştesanki hiçbişey anlamamışım gibi geliyor...
özellikle şu son çalıştığım 3 ünite resmen roman okur gibiydi soruları çözerken rezalet halde sonuç
allah yardımcımız olsun inşallah...
sende çok süper gidiyorsun canım baya sıkı tutuyorsun maşallah...biz evli çocuklu olarak öğrenci olabilmeyi de gösterecez herkese dimi inşallah..
ee tabi bangır bangır duyuru yaparlar paralar gelcek ne de olsa
ama sonuçlara gelince 20 günde tık yok
martta yine 300küsür para gidicek ya içim acıyor vallahş yazık günah bari karşılığında düzgün hizmet görsek o da yok
aynen dediğin gibi açıklansada en azından iyi olanları fazla önemsemezdik
yani ben kendi adıma konuşayım iyi olanlarla uğraşcak vaktim yok zatentabi iyi olan varsa
Gazelimmm ben bekarım kız...
Bende şimdi baktım ama hala sonuç yok sitede..
bekarmısın aaaaa çok şaşırdım şimdi? eee kimdi ozaman evli olan hatta çocuğu olan....
allahım ben bu dersler yüzünden sıyırdım desene :) ayy kimdi o yaa eminim evli çocuklu biri vardı muhabbet etmiştik hatta
vardır vardır, ben senin çok şaşıracağın sonuçlar alacağına eminim...
her ne kadar kötü geçti desende , sen satır satır ezber yapmıştın illaki ucundan kıyısından çan eğrisinden falan toparlayacaksın emin ol...
bu arada sen satır satır ezberlediğin halde kötü geçti diyorsun, şunu da unutma o zaman vasat çalışanların ki berbat geçmiştir ve sen çan eğrisi sayesinde yükseleceksin...
çünkü sen ezberlediğin halde kötü geçti diyorsan , vasatlar iyice düşük puan alacaklar haliyle sen otomatikman onları geçmiş olacaksın...gör bak gazel dediydin dersin :) inaşallah
ayy inşallah dediğin gibi olur
geçen sene 2 dönemde yüksek onur belgesi aldım bütün notlarım hep 90-95 ti ama derslerim az dı tabi
şimdi herkes alıştı o notlara tabi bende öyle şimdi gelenler orta bir puanda olsa bana çok düşük gelecek ama napalım 10 dersim var azmı yani olucak o kadar
bir açıklansaydıda rahatlasaydık artık
Yok yok sıyırmadın var bi tane daha evli ben _ada_ diye hatırlıyorum
Ben evliyim de benim çocuğum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?