Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

hahah supersin cnm üste bir soru sordum senin okonuyla ilgili bi fikrin varmı cnm

Okudum sorunu canım benim ,bilgim yok hiç o konuda .Bende bir araştırıp sorayım senin için.Net bilgi edinirsem paylaşırım burada şebboycum

Moral bozmak yoook

Bak ausencia teyzene , moralini bozuyor mu hiç

Benim senden yana içim rahat kuzum , stres yapma kendine.Tüm o çalışmalarının karşılığını alacaksın gör bak

Kızlar çok hastayımm hastalıktan iş görüşmesine bile gidemedim bugün Duanızı istemeye geldim nolur dua edin yarın y.lisans mülakatım var bari ona gidebileyim o iyi geçsin Başkası için yapılan duanın daha çok kabul olduğuna inanırım hep o yüzden eksik etmeyin nolur

Geçmiş olsun inşallah gidebilirsin yarın mülakata.
Bende bu sene bitirirsem inşallah yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum
Hangi bölümden mezun oldun acaba hangi alanda yüksek lisans yapmayı düşünüyorsun
Sistem nasıl işliyor ne yapmak lazım önce ales vardı bir ara kalktımı sanki öyle bir söylenti vardı

Bu sene büt kalktı büt yok ona göre ayarlamayın kendinizi...

kızlar güz dönemi sınavlarına girmeyip sadece bahar dönemine girerseniz nolur

ayyyyyy auscum yaaa çok mutlu ettin beni :)
sanki çok büyük bi iş başarmışım gibi hissettim
çok güzel animsayonlar bulmuşsun canım....çok teşekkür ederim....
bende ömrüm boyunca kimse benim için havai fişek patlatmadı demem artık dimi :)
sanal manal ama olsun patladı mı patladı hahaytt :)
tekrar teşekkür ederim ahiretliğim...darısı senin başına ve hepinizin inşallah....

kızlar ben bugün akşam çıkıyorum yola nasipse...oraya sadece soru bankamı ve sanat tarihi özetlerimi götürcem....
inşallah fırsat bulurum....

eğer görüşemezsek şimdiden hepimize başarrılar diliyorum kızlar...
rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah....dualarınıza eklemeyi unutmayın...
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr demeyi unutmayın, sınavdan önce sınav anında hep dilinize dolayın bu duayı...inşallah allahım emeğimizin karşılığını verir..
allaha emanet olun kızlar...sınavdan sonra allah izin verirse görüşrüz....

Son düzenleme:
kızlar güz dönemi sınavlarına girmeyip sadece bahar dönemine girerseniz nolur

Güz dönemi vize ve finallerine girmezseniz o derslerin tümünden kalmış olursunuz ki;mesela güz dönemi 5. dönem iseniz , 2.00 not ortalamsını yakalayamadığınız için de 7. dönem derslerini alamıyorsunuz diye biliyorum.

Bu güz döneminde vizelere girmedinizse bile finallere girerek ,not ortalamasını 2.00 ve üstü yaparak geçemediğiniz derslerden de şartlı geçişden yararlanabilirsiniz.

Ne demek canım benim .... Azıcık moral olduysa ne mutlu bana

Hadi bakalım sana hayırlı yolculuklar , sınavdan sonra inşallah hepimiz yüzümüz gülerek döneriz topiğimize

Dualarım hepinizle...Siz de bana dua edin...Cidden çalışmıyorum , çok kötü ama içimden gelmiyor işte .

Neyse , hadi bakalım hakkımızda hayırlısı...

Vaaaaayyyy ne güzel kutlamalar yapılıyo burda.. Auscum maşallah ne güzel teşvik vede takdir ediyosun..

Gazelcim bende tebrik ederim seni hadi gözün aydın.. Bu arada hayırlı yolculuklar.. Sınavada kadar nete girebilirsen gir yine özletme kendini.
Giremezsende canın sağolsun.. Sınavlarından sular seller gibi geçersin inşaAllah.. Umduğundan çok çok çok daha iyi geçer sınavların inşaAllah... ( Ne çok seviliyosun bak topikte )

Bende 1. sınıftan beri yakama yapışan anayasa hukuku dersimle boğuşuyorum hala... ve vizede en düşük notum olan ders ayrıca.. Öğlene kadar soru çözdüm ama şimdi iş yoğunluğundan kafam almıyo dahasını..

Şu sınavı bi atlatsaydık da rahatlasaydık.. Sonra burdan geyik sohbeti yaparız artık.. Ders çalışma sayfasında ha haaahh ne güzel olur..
Sınavdan sonra muhabbeti kesmeyelim yani..

Hem Aus bacım sen herkesi teşvik ediyosunda kendin neden çalışmıyosun bakiyim..

Hadi kalk git soru falan çöz..

Durma buralarda hadeeeee

Hem Aus bacım sen herkesi teşvik ediyosunda kendin neden çalışmıyosun bakiyim..

Hadi kalk git soru falan çöz..

Durma buralarda hadeeeee

Çalışmadığım ünitelerin sorusunu mu

Canım ; siz benim teşvik ve morallerimi okuyun ama beni kendi halime bırakın

İçimden gelmeyince olmuyor bu işler...Kaç tane ünite var açıp bakmadığım artık yazmaya utanıyorum.Dur hele oğlum öğlen uykusuna yatsın , bi zahmet bakarım bende biraz

Son düzenleme:

Sağol teşekkür ederim Kimya mühendisliği mezunuyum, yine mühendislik üzerine yapmak istiyorum.
Kalkmadı hala ales var. Ales+kpds (şimdi yds oldu, veya toefl puanı) + not ortalaması + mülakat notu hepsi üniversitelere göre değişin farklı yüzdelerle toplanıp bir puan elde ediliyor bu puana göre sıralama yapılıyor. Alesten ve dil sınavından baraj puanları yine okula göre değişiyor.

teşekkür ederim hayat sultanım :) bende sizleri çok seviyorum....gözde aus ve senin yerin daha bi başka biliyosunuz
en stresli anlarımızda burda bi arada olduk, kimi zaman destek olduk kimi zaman oturup beraber üzüldük...
sınavdan sonra kimbilr beki sevincimizi de paylaşırız inşallah...
umarım ağlayan smileler kullanmak zorunda kalmayız sınavdan sonra...inşallah gülücük simgeleriyle dolay taşar topiğmiz...

sınavdan sonra ohh bitti diye herkes dağılmasın bak yolarım saçlarınızı ona göre :)
ben her daim burda olmaya devam edeceğim nasipse...
sadece aöf dostluğu değil, kk dostluğumuz olsun inşallah amacımız....

bu arada hayatcım benim bi arkadaşımda anayasadan kaldı geçen yıl, çok zor bi ders olduğunu söylerdi...sende ondan muzdaripsin demekki...
inşallah finalde güzel puanlar alacaksın inanıyorum ben...çünkü finale baya yüklendin...vizede vasat olmuş olmamış çok takma kafana..en nihayetinde yüzde 30,,,
fazla etkilemez zaten..finale bak sen canım....eminim inşallah geçeceksin bu anayasadan bu sefer...allah yardımcımız olsun canım..

oooooooohhhhhh kutlamalara bak heleee keyfim yerine geldi vallahi canım sıkkındı
canı gönülden tebrik ediyorum bitiren tüm arkadaşlarımı
gazelcim sanada hayırlı yolculuklar diliyorum
inşallah sağ salim güzel haberlerle dönersin

bu arada bende bugün tatil verdim kendime
çok bunalmıştım 1aydır sokağa çıkmıodum dışarı attım kendimi
bu akşam kalan son 2 ünitemide bitirip yarın ve cuma günü derslerimi üstten tekrar edicem
toplamda 44 ünitedeyim şu an
bi an önce şu kalan 2 ünitedende kurtulmak istiyorum

Kafam kazan gibi oldu..

Sen ne yazsan hep al benden de o kadar yazmak geliyor aklımdan ...

Eveeet , bende nihayet biraz daha çalışayım dedim ve sabah 4 'de yattım .Hoş hep o saatte yatıyorum ama ders çalışmadandı bu güne kadar

Kaç ünite oldu derseniz , kendime göre tuhaf bir düzen tutturdum gece , bazı dersleri vizelerle birlikte çalıştım .

Sonuç olarak daha çalışmam gereken çooook ünite var . Ve sadece 2 günüm

İng. ortalama ne kadar almak gerekir ki acaba benim çok çok iyi değil çok kötü de değil şu sınavlar bitsin 1 aylık arada ing. çalışmayı düşünüyorum
Ben şuan iktisat son sınıfım. Acaba aöf mezunu olmanın bir dezavantajı olabilir mi mülakatlarda falan?

Bu arada girmişsinizdir mülakata umarım iyi geçmiştir....

Konular biteli 1 gün oldu ben tekrar yapmaya eriniyorum ya.
Yemekten sonra azıcık şevk gelsede okusam birer kez.

Aöf nin e sertifika porgramına baktımda 200 TL diyor. Yeni kayıt döneminde ödeme olmasaydı alacaktım.
Artık diğer dönem.

gareng cnm sen bi ara bana muhasebe için bazı ipuçları vermiştin o an kalem olmadııgnddan not alamamıstım.rica etsem tekrar nereler önemli söyleyebilir misin? şunlardan kesin gelir falan demiştin:44::44::44::44:

bu arada ALES için sınav kalktı artık biliyor musunuz bilmiyorum ama dün cnn de alt yazıda okudum......
ama sadece tezsiz de......

bua rada hastaymışsın sanıırm:/ çok geçmiş olsun.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…