hahah supersin cnm üste bir soru sordum senin okonuyla ilgili bi fikrin varmı cnm
oooff off ben geldim
nazara geldim galiba ben
dünden beri netim yok giremedim hiç
dün güya inkılaba aşlayıp 2 ünite bitircektim bugünde 2 ünite bitirip inkılabı bitirmiş olcakım
ama malsefdün hiç çalışamadım
bugün 1 ünite bitirdim 1 tane daha bitiricem yrnda artık 2 üniyetide tamamlamam lazım
bu sınav beni çok korkutuyor
moralim çok bozuk
napıcaz bakalım çok az kaldı
Kızlar çok hastayımm hastalıktan iş görüşmesine bile gidemedim bugünDuanızı istemeye geldim nolur dua edin yarın y.lisans mülakatım var bari ona gidebileyim o iyi geçsin Başkası için yapılan duanın daha çok kabul olduğuna inanırım hep o yüzden eksik etmeyin nolur
canım finalde yarıya yakın soru vizeden çıkıyor. e gecen yıllarında sorularına bak biraz yine gecersin olmadı bütte kesin verirsin.vize+final sorularını karışık soruyorlar.ümitsiz olma bu kadar hangi bölüm okuyosun
kızlar güz dönemi sınavlarına girmeyip sadece bahar dönemine girerseniz nolur
ayyyyyy auscum yaaa çok mutlu ettin beni :)
sanki çok büyük bi iş başarmışım gibi hissettim
çok güzel animsayonlar bulmuşsun canım....çok teşekkür ederim....
bende ömrüm boyunca kimse benim için havai fişek patlatmadı demem artık dimi :)
sanal manal ama olsun patladı mı patladıhahaytt :)
tekrar teşekkür ederim ahiretliğim...darısı senin başına ve hepinizin inşallah....
kızlar ben bugün akşam çıkıyorum yola nasipse...oraya sadece soru bankamı ve sanat tarihi özetlerimi götürcem....
inşallah fırsat bulurum....
eğer görüşemezsek şimdiden hepimize başarrılar diliyorum kızlar...
rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah....dualarınıza eklemeyi unutmayın...
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr demeyi unutmayın, sınavdan önce sınav anında hep dilinize dolayın bu duayı...inşallah allahım emeğimizin karşılığını verir..
allaha emanet olun kızlar...sınavdan sonra allah izin verirse görüşrüz....
Hem Aus bacım sen herkesi teşvik ediyosunda kendin neden çalışmıyosun bakiyim..
Hadi kalk git soru falan çöz..
Durma buralarda hadeeeee
Geçmiş olsun inşallah gidebilirsin yarın mülakata.
Bende bu sene bitirirsem inşallah yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum
Hangi bölümden mezun oldun acaba hangi alanda yüksek lisans yapmayı düşünüyorsun
Sistem nasıl işliyor ne yapmak lazım önce ales vardı bir ara kalktımı sanki öyle bir söylenti vardı
Vaaaaayyyy ne güzel kutlamalar yapılıyo burda.. Auscum maşallah ne güzel teşvik vede takdir ediyosun..
Gazelcim bende tebrik ederim seni hadi gözün aydın.. Bu arada hayırlı yolculuklar.. Sınavada kadar nete girebilirsen gir yine özletme kendini.
Giremezsende canın sağolsun.. Sınavlarından sular seller gibi geçersin inşaAllah.. Umduğundan çok çok çok daha iyi geçer sınavların inşaAllah... ( Ne çok seviliyosun bak topikte )
Bende 1. sınıftan beri yakama yapışan anayasa hukuku dersimle boğuşuyorum hala... ve vizede en düşük notum olan ders ayrıca.. Öğlene kadar soru çözdüm ama şimdi iş yoğunluğundan kafam almıyo dahasını..
Şu sınavı bi atlatsaydık da rahatlasaydık.. Sonra burdan geyik sohbeti yaparız artık.. Ders çalışma sayfasında ha haaahh ne güzel olur..
Sınavdan sonra muhabbeti kesmeyelim yani..
Kafam kazan gibi oldu..
Sağol teşekkür ederimKimya mühendisliği mezunuyum, yine mühendislik üzerine yapmak istiyorum.
Kalkmadı hala ales var. Ales+kpds (şimdi yds oldu, veya toefl puanı) + not ortalaması + mülakat notu hepsi üniversitelere göre değişin farklı yüzdelerle toplanıp bir puan elde ediliyor bu puana göre sıralama yapılıyor. Alesten ve dil sınavından baraj puanları yine okula göre değişiyor.
Sağol teşekkür ederimKimya mühendisliği mezunuyum, yine mühendislik üzerine yapmak istiyorum.
Kalkmadı hala ales var. Ales+kpds (şimdi yds oldu, veya toefl puanı) + not ortalaması + mülakat notu hepsi üniversitelere göre değişin farklı yüzdelerle toplanıp bir puan elde ediliyor bu puana göre sıralama yapılıyor. Alesten ve dil sınavından baraj puanları yine okula göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?