Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

nihayet bende bitirdiimmmm
bugün ve yarın tekrara vakit ayırıcam çok az kaldı çook:18:

Türk dili çok az kaldı sonra full tekrar yapıcam:18: Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sınavlarda herkese başarılar diliyorummm

nihayet bende bitirdiimmmm
bugün ve yarın tekrara vakit ayırıcam çok az kaldı çook:18:

Tebrikler canım benimmm

Çok az kaldı evet ama şimdi üzerinde tüm üniteleri bitirmenin gevşekliği değil tam aksine rahatlığı olur ve aklını vere vere tekrar yapar ya da soru çözersin . Son iki gün yapılan tekrar çok faydalı olur hem.

Ben sana kalan ünitelerimi yazayım mıııııı

Hdi bakalım imşallah , bir ay evden çıkmadan çalışmanın karşılığını alacaksın kuzum

Sevgi meleği ünitelerim için bitti yazabilirsin canımm bitti sayılır çünkü

Çok teşekkür ederim girdim çok şükür İyi geçti bence olur gibi ama bakalım kısmet. Hangi üniversiteye başvuracağınız önemli, bazı üniversiteler dil sınavından en az 70-80 isterken bazıları 50 isteyebiliyor. Ales de aynı şekilde ama en az 50 olur yine. Tabi ne kadar yüksek olursa şansın o kadar artar. Benim kpds 82 ales 90dı rahattım o yüzden. Not ortalaması da önemli bir de, baraj oluyor çünkü en az 2.75 olmalı vs. Aöf mezunu olmanın dezavantajı olur mu bilemiyorum, kendine güvenip yapmak istediğini gösterirsen kabul edilir diye düşünüyorum aöf okuyanların da böyle bir hakkı var sonuçta.

Açıköğretim mezunlarının yüksek lisans başvurularında bir dezavantajları var mıdır? Açıköğretim mezunları da yüksek lisans programlarına örgün eğitim mezunları gibi başvuru yapabilirler mi?

>Açıköğretim yıllarca ülkemizde hakettiği değeri geç yakaladı. Açıköğretim öğrencileri kendi kendine öğrenen bireyler. Öğrencilerin bazıları bu durumu kompleks yapabiliyorlar. Bizde 2 yıl üst üste birincilikle yüksek lisans programına kabul alan bir açıköğretim mezunuydu örneğin.

Açıköğretim mezunları hiç çekinmesinler yüksek lisans başvurularında ama kendilerini mutlaka geliştirsinler. Kitaplar, makaleler, araştırmalar...

Diğer yandan eğer tezli yüksek lisans yapmak istiyorlarsa mutlaka İngilizce öğrenip gelmeleri gerekiyor. Bu da kendileri için çok büyük bir avantaj olur. Zaten tezliye başvuracak öğrencilerin her durumda İngilizce yeterliliğine sahip olmaları gerekiyor. Bunun nedeni tez araştırmasında muhakkak yabancı kaynaklardan da yararlanabilinecek olması. Tez aşamasında öğrenciler sadece Türkçe kaynakları değil yabancı kaynakları da araştırmak zorundalar. Bu sebeple de mutlaka yeterli seviyede yabancı dil bilgisine sahip olmak zorundalar.

Bu şartları sağlayan kendilerini geliştirmiş açıköğretim mezunları hiç çekinmeden başvurularını yapabilirler.

yukseklisans.com.tr den aldım. Bu biraz yardımcı olur sanırım

Üniteler, özetler ve soru çözümleri bitti..
Şimdi tek yapmam gereken, unutmamaya çalışmak..

öyle valla bugün rahat rahat 3 dersimin tekrarını yaptım sorularımı bir daha çözdüm iyice pekiştirdim
ablacım sen kalan ünitelerini yazma site çöker bize destek oldun ama sende tık yok nolacak bu işin sonuuu
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu sınavda da şoka uğramayız

merhaba benim de ünitelerim salı günü bitti
unuttum buraya yazmayı,hepimize ALLAH kolaylık versin şimdiden başarılar diliyorum

Üniteler, özetler ve soru çözümleri bitti..
Şimdi tek yapmam gereken, unutmamaya çalışmak..

Bak ilk kez '' aynen '' diyemiyorum yazdığın mesaja ; benim için ne acı

Aminnnnn .Tık vardı yahu ,hakkımı yeme o kadar da , tıkın devamı gelemedi gitti bir türlü

Eveeeeet ,gelelim siteyi çökertmeye ve sınava bir gün kala benim kalan ünitelerime.

İki gecedir az biraz çalıştım ne yalan söyleyeyim.

Okudum desek daha doğru olacak . Cumartesi gireceğim 4 dersten biri kaldı hiç okumadığım , onu bugün çalışacağım .

Pazar günü 2 sınavım var , onu da cumartesi (birine biraz bakmıştım bir ara )

Yaz sevgicim yaz , tablo şenlensin son gün ... vize üniteleri dahil biten ünite 28 kalan ünite 20

Sadece final ünitesi olarak 11 ünitem kaldı aslında....Ooooooo daha 24 saat var

Verdiğin bilgiler için tşk ederim canım yaa çok faydalı oldu
Bakalım bu dönem biterse inşallah ara zamanda ing. çalışırım
Hangi ünv. başvuracağım belli değil haziranda eşimin batıya tayini çıkıcak
Artık nereye çıkarsa orda başvururum bakalım puanlarım iyi olursa

Kızlar şimdiden herkese başarılar dileyeyim yarınki sınav için
Dünden beri feci şekilde hastayım fena grip olmuşum nasıl gözlerim akıyor
Dün hiç bakamadım son sorulara bugün ne yapıcam bilmiyorum zor da olsa bakmam lazım
Ayy bana da dua edin de yarın bu kadar kötü olmayayım sınavda mahvolurum

yarın büyük gün

:18:

allahım sen yardım et
hepimize herkese başarılar kızlar
artık bu saatten sonra son göz gezdirmeler

inşallah sınavda bi sürprizle karşılaşmayız :44:

Hadi bakalım kızlar Allah utandırmasın inşaAllah.. Güle oynaya tekrar topikte buluşmak üzere hoşçakalın..

Son 1 dersim kaldı tekrar edilecek. Sonra hepsini birden tekrarlarım bırakırım.
Sabahtan olan dersimden sonra baya sürem var. 2 dersi yine göz gezdiririm.
Cumartesi günü olanı da yarın akşam ve pazar sabahı tekrar ederim.
Ay bunaldım bitse bir an önce.
Herkese başarılar diliyorum...

Ben de son gün çalışanlardanım.Ya aslında başlamıştım baya erkenden çalışmaya burayı görünce ama 4 gün sürdü sadece o ders çalışma isteği.
Artık bu gece uyumam heralde :)
Yarın 4 sınavım var.
Hukukun temel kavramları Bir kez bile okumadım.
Türk anayasa hukuku Not çıkarmıştım.
Halkla ilişkiler ve iletişim Sadece başlıkları not aldım.
Bilgisayar Çalışmadan giriyorum.

İnşallah geçerim her dersten.Şu 2 gün geçsin de bol bol adobe programları ve javayla ilgilenmek istiyorum artık

son gece calisma gelenegimi yine bozmadim. henuz hic bakmadigim 4 ders var :)

Yahu nerelerdeydiniz siz

Bende son gün çalışanlar kervanında ; topikte kızların nazar boncuğu gibi takılıyordum buralarda.

Pazar günkü sınavlarına , cumartesi akşamı çalışmayı planyacak kadar ( ilk kez ) fena bir halledeyim

Rabbim tüm çalışan arkadaşlarımın emeklerini kat kat versin inşallah , bizim gibi az çalışanlara da çan eğrisinden mütevellit kalmadan geçme falan nasip etsin en azından:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…