nihayet bende bitirdiimmmm
bugün ve yarın tekrara vakit ayırıcam çok az kaldı çook:18:
İng. ortalama ne kadar almak gerekir ki acaba benim çok çok iyi değil çok kötü de değil şu sınavlar bitsin 1 aylık arada ing. çalışmayı düşünüyorum
Ben şuan iktisat son sınıfım. Acaba aöf mezunu olmanın bir dezavantajı olabilir mi mülakatlarda falan?
Bu arada girmişsinizdir mülakata umarım iyi geçmiştir....
Tebrikler canım benimmm
Çok az kaldı evet ama şimdi üzerinde tüm üniteleri bitirmenin gevşekliği değil tam aksine rahatlığı olur ve aklını vere vere tekrar yapar ya da soru çözersin . Son iki gün yapılan tekrar çok faydalı olur hem.
Ben sana kalan ünitelerimi yazayım mıııııı
Hdi bakalım imşallah , bir ay evden çıkmadan çalışmanın karşılığını alacaksın kuzum
Üniteler, özetler ve soru çözümleri bitti..
Şimdi tek yapmam gereken, unutmamaya çalışmak..
Üniteler, özetler ve soru çözümleri bitti..
Şimdi tek yapmam gereken, unutmamaya çalışmak..
öyle valla bugün rahat rahat 3 dersimin tekrarını yaptım sorularımı bir daha çözdüm iyice pekiştirdim
ablacım sen kalan ünitelerini yazma site çökerbize destek oldun ama sende tık yok nolacak bu işin sonuuu
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu sınavda da şoka uğramayız
Çok teşekkür ederim girdim çok şükürİyi geçti bence olur gibi ama bakalım kısmet. Hangi üniversiteye başvuracağınız önemli, bazı üniversiteler dil sınavından en az 70-80 isterken bazıları 50 isteyebiliyor. Ales de aynı şekilde ama en az 50 olur yine. Tabi ne kadar yüksek olursa şansın o kadar artar. Benim kpds 82 ales 90dı rahattım o yüzden. Not ortalaması da önemli bir de, baraj oluyor çünkü en az 2.75 olmalı vs. Aöf mezunu olmanın dezavantajı olur mu bilemiyorum, kendine güvenip yapmak istediğini gösterirsen kabul edilir diye düşünüyorum aöf okuyanların da böyle bir hakkı var sonuçta.
Açıköğretim mezunlarının yüksek lisans başvurularında bir dezavantajları var mıdır? Açıköğretim mezunları da yüksek lisans programlarına örgün eğitim mezunları gibi başvuru yapabilirler mi?
>Açıköğretim yıllarca ülkemizde hakettiği değeri geç yakaladı. Açıköğretim öğrencileri kendi kendine öğrenen bireyler. Öğrencilerin bazıları bu durumu kompleks yapabiliyorlar. Bizde 2 yıl üst üste birincilikle yüksek lisans programına kabul alan bir açıköğretim mezunuydu örneğin.
Açıköğretim mezunları hiç çekinmesinler yüksek lisans başvurularında ama kendilerini mutlaka geliştirsinler. Kitaplar, makaleler, araştırmalar...
Diğer yandan eğer tezli yüksek lisans yapmak istiyorlarsa mutlaka İngilizce öğrenip gelmeleri gerekiyor. Bu da kendileri için çok büyük bir avantaj olur. Zaten tezliye başvuracak öğrencilerin her durumda İngilizce yeterliliğine sahip olmaları gerekiyor. Bunun nedeni tez araştırmasında muhakkak yabancı kaynaklardan da yararlanabilinecek olması. Tez aşamasında öğrenciler sadece Türkçe kaynakları değil yabancı kaynakları da araştırmak zorundalar. Bu sebeple de mutlaka yeterli seviyede yabancı dil bilgisine sahip olmak zorundalar.
Bu şartları sağlayan kendilerini geliştirmiş açıköğretim mezunları hiç çekinmeden başvurularını yapabilirler.
yukseklisans.com.tr den aldım. Bu biraz yardımcı olur sanırım
son gece calisma gelenegimi yine bozmadim. henuz hic bakmadigim 4 ders var :)
Ben de son gün çalışanlardanım.Ya aslında başlamıştım baya erkenden çalışmaya burayı görünce ama 4 gün sürdü sadece o ders çalışma isteği.
Artık bu gece uyumam heralde :)
Yarın 4 sınavım var.
Hukukun temel kavramları Bir kez bile okumadım.
Türk anayasa hukuku Not çıkarmıştım.
Halkla ilişkiler ve iletişim Sadece başlıkları not aldım.
Bilgisayar Çalışmadan giriyorum.
İnşallah geçerim her dersten.Şu 2 gün geçsin de bol bol adobe programları ve javayla ilgilenmek istiyorum artık
kızlar normal kimlik olmadan sınava girebiliyor muyuz kimliğimi bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?