Allahım Sınavda Bildiklerimizi Yaptır. Bilmediklerimizi Attır. Attıklarımızı Tuttur. AMİN
Herkese başarılar diliyorum.
Attıklarımızı tuttur
Özellikle burasını alabilir miyim müsadenle?
Çalışıyorum ama ha şuanda , arada mola veriyorum .
Yahu nerelerdeydiniz siz
Bende son gün çalışanlar kervanında ; topikte kızların nazar boncuğu gibi takılıyordum buralarda.
Pazar günkü sınavlarına , cumartesi akşamı çalışmayı planyacak kadar ( ilk kez ) fena bir halledeyim
Rabbim tüm çalışan arkadaşlarımın emeklerini kat kat versin inşallah , bizim gibi az çalışanlara da çan eğrisinden mütevellit kalmadan geçme falan nasip etsin en azından:26:
Herkese şimdiden başarılar, güzel güzel geçsin sınavlarınız kolay kolay yapın bütün soruları. Okuduğunuz, gördüğünüz, bildiğiniz her şey hemen aklınıza gelsin, bilmediklerinizi doğru sallayın inşallah
Ben daha yeni başlıyorum sanki
Yarınki sınavlarımdan çalışmadığım 2 ünite kaldı final ünitelerinden.
Şimdi oturup 2 saat onları okuyayım.Oldu mu saat 01:00 ....3' kadarda tekrar yaparım genel olarak 4 dersi
Sabahta 8' de evden çıksam .... Yolum bir saat neredeyse , eee Rabbimde zihin açıklığı verdi mi ; daha ne isterim ?
Birde bunun sınavdan gelmesi var , pazar günü olan 2 derse daha hiiiiiiiiiiiiiçççççççç çalışmadımCumartesi akşamımda onlara tabi artık .
Herkese bol bol çalıştıklarını hatırlama ,çalışmadıklarını bile aniden çözebilme , gördüğü soruyu aaaa ben bunu biliyorum deme hissi diliyorum ve tabii topuklu ayakkabı giymemiş bir gözetmen de diliyorum
Allah kolaylık versin hepimize ,yarın bomba gibi dönelim buralara :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?