Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

ekle sevgicim ekle...lanet okumak istemiyorum çok doluyum...rabbim hayırlısını versin....
ekle sen bizi...çalışsak da olmuyor çalışmasak da...ekle bakalım nolcaz sonunda...

sorma bende çok dertliyim bir dersim sallantıda beyni durur mu bi insanın sınavda duruyor işte
İşin kötü yanı ne biliyor musun ben dgs de çok güzel bir puan aldım
Ekonomi veya diğer bölümleri seçmek varken işletme diye tutturdum
Sonra hem arkadaşım kanıma girdi aöf kolay örgünde işletme okunur mu diye
Hemde bizimkiler yazdırmadılar
Yazsam özellerde burslu dahi gelirmiş bana
Şimdi o fırsatı aöf kolay diye teptim ya çok zoruma gidiyor
Bilseydim kesinlikle kaydolmazdım

Ben hangi sınava hangi okula girersem gireyim hep sistem değişikliklerinin kurbanı oldum
Şans mı kader mi anlamadım gitti

Gazelcim hoş geldin gülüm.. Bakıyorum sende çok gerginsin diyecek bişey bulamıyorum inan..
Nolacak böyle nasıl mezun olacaz bilemiyorum.. Ama senin vize notların güzel en azından, çok sıkma canını..
Ben sınavda ağlayacaktım resmen o derece kötü oldum..
Bu hafta içerisinde hem soruları açıklayacaklarmış, hemde bütünleme ile ilgili son sözü söyleyeceklermiş inşaAllah inşaAllah bari bütünlemeyi geri koyarlar artık lütfedip bari bunu çok görmesinler..

hoşbuldum hayatcım...konuşamadık senle de, malum moral bozukluğu kimsenin halini hatrını soramadım tatlım inan kendi derdime düşünce...
çalışmalarım çabalarım boşa gitti diye üzülüyorum..çok çalışmıştım sabahladım çok geceler...ama kısmet işte sınavda gözlerim dolu doluydu...
bu kadar çalışmayla öss de iyi biyere yerleşirdim heralde...ben öss ye bile bukadar çalışmamıştım lisedeyken...of off..
çok doluyum gerçekten gerginim sinirliyim...
hep piyango banamı vurur yaa...ben aöf ye başladım sistem değişti
sistemin içine tü...yim....rabbim hayırlısını versin ne diyim hayat sultanım yaa....sen neler yaptın geçmiş yorumlara stresten pek bakamadım...

ya kızlar sorayım sorayım diyorum unutuyorum....
bu sınavdaki gözetmenler hakkında benmi çok abartıyorum yoksa hep bana mı denk geliyor...zaten akıllısı beni bulmaz da...tövbe tövbe..
ya kısaca anlatayım...normalde okuma hızım çabuktur....bir soruyu bi kere okuyarak anlarım...şıklarıda haliyle çabucak okurum...binde bir ikinci defa okumuşluğum vardır yani soruyu...
ona rağmen bu sınav esnasında daha saat 10'a gelmeden millet bitirip çıkıyor....bir iki kişi olsa takmayacam devam edicem ama saat inanın 10 da sınıfta 3 kişi kaldık...bu ne böyle dedim yaa ben daha ikinci derse geçmeden millet dört dersi bitirip nasıl çıkyor...
sınıfta son 3 kişi kaldık, gözetmen gözümüzün içine bakıp durdu of layıp pof layıp durdu...be adam sen para alıyorsun babanın hatrına mı duruyorsun ne bu acele yaa...resmen psikolojisi etkileniyor insanın...bütün motivem düştü gözetmen böyle yaptıkça....hadi hadi çabuk der gibi baktı durdu oflaya oflaya...sinir oldum..
hatta benim önümde bir erkek öğrenci vardı, çocuk yazık dönüp dönüp bana baktı çıkıyormuyum diye yazık :) bende acıdım en son bitirdiğim halde o çocuğu bekledim çıkmadım...
çünkü gerçekten çocuk çok evham yaptı herkes çıktı diye...sırf bekledim yazık yaa... oda bitirdi sonra beraber çıktık...anlamış zaten çocuk çıkışta sağol abla allah razı olsun dedi :) tek başıma kalınca bu gözetmenler hadi hadi deyip duruyorlar dedi, beklediğini anladım teşekkür ederim hakkını helal et dedi...yazık çocuğa...
bu gözetmenler çok öenmli bi mesele bence morali bozuluyo insanın...
sizinde başınza geldi mi hiç....vizede de böyle millet çıktı erkenden..anlamış değilim...

Canım benimde malesef kötü geçti... 5 dersin 2 tanesinden orta civarda bi not gelir diye düşünüyorum ama diğerleri gerçekten berbat gelecek.. Soruların açıklanmasını bekliyorum dört gözle en azından sonuçları öğreneyimde onun streside gitsin kötü geleceğini biliyorum gerçi.. En azından bütünleme olsa bari onun olmayışı beni iyice deli ediyo yaa..
Ben kendime bile hayret ettim.. Çünkü ders çalışmak benim için bi işgence gibi bide akşama kadar bilgisayar başında çalış kafan dolsun iyice akşam otur ders çalış.. Ama yaptım akşamları kapadım odaya kendimi hergün düzenli çalışmaya özen gösterdim... Ünite çalıştım arkasına pekiştireyim diye soru çözdüm.. Ama sınavlarda sanki yabancı bi bölümün hiç bilmediğim bi dersinden sınav oluyomuşum gibi hissettim ve inan tek üzüldüğüm bu kadar emek verip çalışmamdı.. En azından çalışmasam hatayı kendimde arardım ama şimdi kimdi arayayım acaba ???
Kimi duyumlarıma göre çıkmış soru çıktı diyenlerde var işte onu anlamış değilim nasıl oluyoda bazı bölümlere çıkıyo bazılarına çıkmıyo.. Bende bir tane bile yoktu ne soru bankasından, ne aöf kitaplarından hadi onu geçtim o sorulara benzer soru bile değildi hiç biri.. Çok dertliyim yani anlayacağın nolacak böyle bilmiyorum bu sene mezun olabilmeyi o kadar çok istiyordum ki ama hayal oldu işte..

canım yaa üzülme kıyamam yalnız değilsin hepimiz aynıyız baksana hiç içimizden biri çıkıpta benimki süper geçti diyen varmı...herkes dertli...anlayacağın çalışanda kötü bekliyo çalışmayanda....ama şunu bilelim ki çalışmamak lazımmış demeyelim...çalışmasak daha beter olacaktı....bizi yıkan ne oldu biliyomusun...soru tarzlarını değiştirdi aöf...
ne soru bankaları işe yaradı nede çıkmış sorular...
sistem değişti evet ama soru stilini değiştirmek nedemek yahu....okadar değiştirecektin madem en azından aöf kitaplarının ünite sonlarındaki soru tarzlarını niye benzer sormadın...
ordaki sorularla sınavdaki soruların ufacık bi alakası varmıydı allah aşkına delirmemek işten değil...tövbe yarabbim alay eder gibiler yaa...

Canım bana olmuyo bu çünkü sağolsun aöf 5 dersi 4 oturum yapınca ben tek dersi bitirip çıkarken sınıf daha dolu oluyo.. Belkide o hemen çıkanlar atarak işaretleyip çıkmıştır..
Çünkü bana 20 soru için 30 dk bile yetmedi ne yalan söyleyeyim.. Hele bi dersimde gözetmen geldi başıma süreniz doldu artık kağıdı teslim etmeniz lazım dedi ama bi dk nolur nolur diye ancak bi dk koparabildim.. Sınavda iki seçenek arasında kaldığım çok oldu çünkü o yüzden yetmedi süre.. Benim en sinir olduğum şey gözetmenlerin bır bırr bırr konuşmaları.. Bütün dikkatim gidiyo sayelerinde ama bu sınavda çok şükür gözetmen sıkıntısı yaşamadım.

Hakkaten alay ettiler ya ..
Bi kızın konuşmasına şahit oldum sınava girerken 3bin soru çözmüş düşünebiliyomusun ama malesef beklediği gibi olmamış..
Şimdi nasıl çalışacaz ki hangi moralle ve neye nasıl çalışacağız..

Bizde de gözetmenin birisi uyuyordu :))
Ben de 10.20 gibi çıktım sınavlardan.

Evet hemen çıkanlar atarak işaretleyenler kendimden biliyorum
Sadece bir kez okudum ve cevapladım 2.si yoktu.

Aynen bizim sinifta da oyle oldu. Pazar gunku sinavda ilk dersim osmanlicaydi, ben daha yarisina gelememistim, ayni anda 4-5 kisi kalkip cikti ilk yarim saatten sonra. Sasirdim ben de, hatta orta yasli bir hanim var, vizede de ayni sinifa dusmustuk tesadufen, ayni seyi vizede de yapti.

Bizde gozetmenler iyiydi, cumartesi gunu girdigim sinifta sinava baslamadan hal hatir bile sordu, kacinci sinifiz hangi bolumuz... Hosuma gitti dogrusu.:) Ama ayni sinavda arkama bir kiz oturdu, butun sinav zaten sozel, sorular uzun uzun, o icinden okudugunu saniyor ama boyle fisiltiyla, kisik sesle okursun ya aynen oyle okuyor. Butun sinif sessiz, arkamdan butun ses bana geliyor. Sshh dedim olmadi, ufledim olmadi, kipirdandim olmadi. Gozetmen de ben ne yapiyorum diye bana bakiyor. Butun konsantrasyonum sifirlandi. En sonunda uzerimde esofman ustu vardi, onunla kulaklarimi kapattim oyle devam ettim soru cozmeye. Ama iskence gibiydi. Pazar gunu de ayni kiz arkama oturdu, yandik dedim ama Allahtan yapmadi bu sefer. Zaten bir daha olsaydi gozetmeni yanima cagirip soylerdim artik...

Gazelcim , ben tam 45 dakika tek başıma kaldım

Gözetmenin biri lavobaya gidiyorum dedi ötekine gelmek bilmedi ,son 10 dakika geldi sanırım .Diğeride resmen uyudu ,fosur fosur masada .

Göz göze gelmediğim için psikolojik baskılarını görmedim hiç

Ama şu var ki ; insan ister istemez çıkma hissine bürünüyor , ben geri dönüp dönüp yaptıklarına bakan tayfadanım .Hani bildiğim sorular olsa yapıp çıkayım , hiç bilmediğim olsa sallayıp çıkayım...ama en beteri benim gibi az biraz çalışıp bir şey hatırlar myım diye son ana kadar medet umanlar

auscum eşimde bir saat tek başına kalmış sınıfta :) bana diyorki ne çıkacam yaa mecbur beklemek zorunda beni 11 e kadar dedi..:) gerçekten de 11 e kadar bitirdiği halde çıkmamış ve kontrol etmiş falan.. :) bende bi daha gözetmen başıma dikilse bile çıkmayacam....afakanlar basıyordu beni millet çıktıkça :)

Yahu benim eşimde benimle dalga geçti ,insan utanırda çıkar be dedi...Eee tabii çocuklar genç ,ben bunak ihtiyar

O değilde sınıfta tek kalsam iyi , okul boşalmıştı.Görevliler hazır hafta sonu okula gelmişken diye tamir işlerine başlamışlardı.Aslında şikayet edilecek çooook şey var da , adam sendecilik yapıyorum arada.

Yoksa bildiğin son 20 dakikayı matkap sesi eşliğinde geçirdim

Gözetmene söyleyeceğim ,hadi diyorum uykusunu bozmayayım , iyi ki o da horlamaya başlamadı yoksa şikayet değil bir de dava açardım heralde sınavlarıma manevi olarak yaşadığım baskından dolayı 25 puan ekleyin diye:111::111::111:

matkap mı :) ay auscum hiç güleceğim yoktu :)
baya baya tadilata başlamışlar resmen....
ben olsam kesin bişiler söylerdim ne demek yahu sınav var o okulda tövbe tövbe...düşün işte bukadar basite alınıyoruz aöfli olarak...hey allahım...

Muhattab yok ki kime söyleyeceksin , biri kubura düştü diğeri rüya aleminde ....Bir kere bakar mısınız diyecek oldum ; adam sesten rahatsız oldu ki , düşen kafasını kaldırıp tekrar uyudu

Şaka gibi ama ben yaşadım bunları , bir ara polis memurlarından biri boş sınıfları kontrole giriyorlar ya ; öyle girdi de sınıfa ...aaaa dedi daha sınav olan varmış , bitime 20 dakika falan varken.Sesler sonra kesildi.

Yarın açıklanır heralde cevap anahtarı...Kaç kez sayfayı f5 lerim artık sabahtan itibaren ....

hahahahaha
keşke polise söyleseydin yok yok siz rahatsız olmayın tadilatınıza devam edin diye :)
ya bide şeyi merak ettim, sınavın bitince kağıdı gözetmene verirken uyandırdınmı kız :) yoksa koyup çıktınmı :)
heyy alooo uyanda balığa gidelim abi, ben bitirdim gidiyom falanmı dedin :) ayy çok güldüm....

Yok yahu ahiretlik , son 10 dakika falandı kuburdaki geri geldi yaa

Ötekide lütfen uyandı .

Bende bu sınavda gözetmen sıkıntısı yaşamadım şükür
Yaşlı öğretmenler denk geldi bana çok güler yüzlüydü hepsi.
Hatta kaçıncı sınıfsınız inşallah geçersiniz gibi temenniler de bulundular.
Pazar günü sınavım olan okulda tadilat varmış bahçesi toprak yığılı demirler dolu geçmek için çaba harcadık.
İşçiler gülüşüyor bağrışıyor
Beklerken tekrar edemedik onlar yüzünden
Bir de içlerinden biri içeriden sesiniz geliyor diyene kadar devam diyor
Güler misin ağlar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…