Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Benim de biraz böyle oldu.Bir anda karar verdim arkadaşlarımla :)
Örgün okuyorum zaten ama bir de açıköğretimden birşey okuyalım dedik nasılsa kolay nasılda bütünleme de var dedik.
Hiç de öyle değilmiş ama.Kolay falan değilmiş yani
Hatta kayıt olurken baya kuyruk olmuştu artık insanlar birbiriyle tanıştı ee 3 saat sıra bekleyince :)
Madem bilgisayar öğretmenliği okuyorsun neden adalet okuyorsun işletme okusana diyenler oldu.
Benimde verecek bir cevabım yok.Bitirince bir beklentim yok ama ne bileyim bir yerde karşıma çıkar bir işime yarar bu zamanda neyin ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü.Benim de azcık fransızca ve almancaya aşinalığım var liseden ama açıköğretimde fransızcaya cesaret edemezdim heralde.Çünkü lisede de hiç sevmezdim dersler bir asır gelirdi resmen bana.Ama aksilik gibi hocalar da hep beni kaldırırdı gıcık olurdum

Anladım

Bana hiç kolay demediler ya, ben gözümde çok büyütmüştüm kolay geldi

Bir de isteyerek okuyorum ya o yüzden kolay geliyor

İlahiyat ya işte dinimi öğreniyorum hiç değilse, faydalı olduğunu düşünüyorum

Sen de adalet okuyorsun demek

Belki hukuka geçer hukukçu olursun sen de

Neyse bakalım bende uygular mıyım bir daha bu yöntemi..
Karman çorman oldu cevaplarım :)

Ya yok ben ve hukuk.Hiç yakışmadı gerçekten.
Hiç bana göre değil bunu anladım adalete çalışırken

Derslerin adını bile karıştırıyorum yani :)
Çok zorlandım ben.
Güya kendime güveniyordum hızlı okuyorum çabuk anlıyorum diye ama hukuk okuyamam çok zorlamam lazım okumam için.
Bir de bu açıköğretim kitapları beni baya soğuttu ya Kendimi aptal gibi hissettim.
Ezber yapmak çok zor.
Ben bilgisayarla hayatıma devam edeyim en iyisi bir gün çok boşluktan canım sıkılırsa falan o zaman hukuğa geçiş yaparım

Seni anlayabiliyorum çünkü hukukta 3. sınıfım ve yeterince yıldımmm

Zor ya hukuk

İlahiyat da zor

Zor olan güzeldir dedik ya haydi hayırlısı

Seni anlayabiliyorum çünkü hukukta 3. sınıfım ve yeterince yıldımmm

Zor ya hukuk

İlahiyat da zor

Zor olan güzeldir dedik ya haydi hayırlısı

Allah yardımcın olsun.Gerçekten zor.Ben bölümümde sevmediğim derslere bile ısındım yani.
Kod yazmayı sevmem o kadar ve bazen bir noktayı yanlış yazdığın için program sürekli hata verir ama ona rağmen kıymetini anladım sevmeye başladım.Meğerse ne kadar eğlenceli ve zevkliymiş

Neyse bakalım bende uygular mıyım bir daha bu yöntemi..
Karman çorman oldu cevaplarım :)

Anzer, ben uygulayacağım gibi geliyor çünkü düzen hastalığı gibi bir şey, bunu öğrendiğimden beri alamıyorum kendimi kontrol etmekten. Mutlaka sayıyorum. Bir de arka arkaya 3-4 aynı şık oldu mu o da beni rahatsız ediyor, aslında hem senin söylediğin hem de bu arka arkaya şık olmaması durumu ideal testlerde olması gerekenmiş.

Bir de arkadaşlar; konuyla alakasız ama trt'deki cevap soruda yarışmasını izliyor musunuz? İlerleyen günlerde ben yarışmacıyım, vize-final arasına bir de bu yarışmayı sıkıştırdım.:))

Aaa öyle mi Seni nasıl tanıyacağız? Günü ve ismini söylersen asla kaçırmam

kızlar sevginin de dediği gibi gereksiz tartışmalar olmasa çok seviniriz...
malum sınav sonu herkes gergin...iki kelam dertleşmek paylaşmak için buradayız...haliyle bizlere de yansıyor rica edelim lütfen...

bu arada kızlar bişey sorman istiyorum,bahar dönemi için ders ekle sil yöntemi varmış ya her ne zıkkımsa :)
onun hakkında bilgi istiyorum malum birinci sınıfız çoğumuz,
vizeden kalınan dersler için mi yapılacak ekle sil yöntemi...?
sanırım eklenen ders sayısına göre de harç fiyatları ayarlanıyor dimi...

Evet ben arada izliyorum o yarışmayı.Bize tam vaktini söylersen seni izleriz

Arka arkaya şık olunca da rahatsız olmayın.Birçok kitapçık türü olduğu için soruların yeri değişince şıklar da alt alta gelebiliyor.
Ama ideal olan dediğiniz gibi.

oooo süpersin biberon :)
ama seni nasıl tanıyacağız...tarihi mutlaka yaz buraya...birde seni nasıl tanıyacağız onu yaz...
ismini söyle yaaaaa banane banane bananeeee
hadi söyle söyle nerden katılıyon kimsin kimlerdensin hadii yaaaa

Aaa öyle mi Seni nasıl tanıyacağız? Günü ve ismini söylersen asla kaçırmam

Söylerim editörüm, ama gunu konusunda emin değilim, bir gun onceden haberim olur diye tahmin ediyorum. Sanırım onumuzdeki hafta yayınlanır. Ben de size haber veririm ismimi de o zaman ifşa ederim. :)

Söylerim editörüm, ama gunu konusunda emin değilim, bir gun onceden haberim olur diye tahmin ediyorum. Sanırım onumuzdeki hafta yayınlanır. Ben de size haber veririm ismimi de o zaman ifşa ederim. :)

yaaaa bananeeee yaaa
şimdi söyle unuturuz o zaman kadar bacım yaa..belki nete giremeyiz bişey olur unutur gideriz...
şimdi söylede aklımızda kalsın...hadi yaaaaaa
söyle söyle söyle........

Çok tesekkür ederim pearl,çok memnun olurum, mutlaka haber vereceğim. :)

Cok tesekkurler gazelciğim.:)) İsmimi o gün soyleyeyim, malum cok fazla bilgi veremiyorum program yayınlanmadan. Ama İstanbul'danım, o kadarını soyleyeyim.:))

Bekliyoruz canım. Burada direk yazmak istemezsen özelden de paylaşabilirsin bizimle. Biz ifşa etmeden de yorumlarız topikte

Sıkı takibe aldım şimdi ben bu olayı da . Yarışma çekildi değil mi ?

Yani kazandın mı ne oldu belli şuanda

Daha önce deseydin stüdyoya seyirci desteğine gelirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…