Hoşgeldin
İlahiyattan sonra da Ev İdaresi önlisans programını düşünüyorum
Ya ben açıköğretimi böyle kültürlü bilgili bir insan olayım diye okuyorum o yüzden ciddiye alıyorum
Ev idaresinde 3 yabancı dil var Almanca, Fransızca, İngilizce
İngilizcem zaten iyi, Arapça öğreniyorum şu an ilahiyatta olduğum için..
Bir de Almanca ve Fransızca öğrenirsem birazcık fena mı olur
Benim de biraz böyle oldu.Bir anda karar verdim arkadaşlarımla :)
Örgün okuyorum zaten ama bir de açıköğretimden birşey okuyalım dedik nasılsa kolay nasılda bütünleme de var dedik.
Hiç de öyle değilmiş ama.Kolay falan değilmiş yani
Hatta kayıt olurken baya kuyruk olmuştu artık insanlar birbiriyle tanıştı ee 3 saat sıra bekleyince :)
Madem bilgisayar öğretmenliği okuyorsun neden adalet okuyorsun işletme okusana diyenler oldu.
Benimde verecek bir cevabım yok.Bitirince bir beklentim yok ama ne bileyim bir yerde karşıma çıkar bir işime yarar bu zamanda neyin ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü.Benim de azcık fransızca ve almancaya aşinalığım var liseden ama açıköğretimde fransızcaya cesaret edemezdim heralde.Çünkü lisede de hiç sevmezdim dersler bir asır gelirdi resmen bana.Ama aksilik gibi hocalar da hep beni kaldırırdı gıcık olurdum
Bu soru cevaplarının 5 eşit parçaya bölünmesini her sınavda duydum.Ygs sınavında bile.
Ama hiç bir zaman güvenmedim.Şehir efsanesi gibi birşey bu doğru mudur yanlış mıdır hiç kesin bir bilgiye ulaşamadım :)
Size tavsiyem sakın öyle birşey yapmayın.
Çünkü sınavda ne olur ne olmaz siz o an kesin emin olursunuz ama sonra cevaba bir bakarsınızki yanlış yapmışsınız.
Ben bu durumla çok karşılaştığım için (mesela soruyu doğruca çözmüşüm ama en sonda 3+5=7 yapıyorum) bu yönteme çok güvenemiyorum.
Anladım
Bana hiç kolay demediler ya, ben gözümde çok büyütmüştüm kolay geldi
Bir de isteyerek okuyorum ya o yüzden kolay geliyor
İlahiyat ya işte dinimi öğreniyorum hiç değilse, faydalı olduğunu düşünüyorum
Sen de adalet okuyorsun demek
Belki hukuka geçer hukukçu olursun sen de
Ya yok ben ve hukuk.Hiç yakışmadı gerçekten.
Hiç bana göre değil bunu anladım adalete çalışırken
Derslerin adını bile karıştırıyorum yani :)
Çok zorlandım ben.
Güya kendime güveniyordum hızlı okuyorum çabuk anlıyorum diye ama hukuk okuyamam çok zorlamam lazım okumam için.
Bir de bu açıköğretim kitapları beni baya soğuttu yaKendimi aptal gibi hissettim.
Ezber yapmak çok zor.
Ben bilgisayarla hayatıma devam edeyim en iyisibir gün çok boşluktan canım sıkılırsa falan o zaman hukuğa geçiş yaparım
Seni anlayabiliyorum çünkü hukukta 3. sınıfım ve yeterince yıldımmm
Zor ya hukuk
İlahiyat da zor
Zor olan güzeldir dedik ya haydi hayırlısı
Merabalar ben de açıköğretim ilahiyat 1. sınıfım
Neyse bakalım bende uygular mıyım bir daha bu yöntemi..
Karman çorman oldu cevaplarım :)
Anzer, ben uygulayacağım gibi geliyor çünkü düzen hastalığı gibi bir şey, bunu öğrendiğimden beri alamıyorum kendimi kontrol etmekten. Mutlaka sayıyorum. Bir de arka arkaya 3-4 aynı şık oldu mu o da beni rahatsız ediyor, aslında hem senin söylediğin hem de bu arka arkaya şık olmaması durumu ideal testlerde olması gerekenmiş.
Bir de arkadaşlar; konuyla alakasız ama trt'deki cevap soruda yarışmasını izliyor musunuz? İlerleyen günlerde ben yarışmacıyım, vize-final arasına bir de bu yarışmayı sıkıştırdım.:))
Anzer, ben uygulayacağım gibi geliyor çünkü düzen hastalığı gibi bir şey, bunu öğrendiğimden beri alamıyorum kendimi kontrol etmekten. Mutlaka sayıyorum. Bir de arka arkaya 3-4 aynı şık oldu mu o da beni rahatsız ediyor, aslında hem senin söylediğin hem de bu arka arkaya şık olmaması durumu ideal testlerde olması gerekenmiş.
Bir de arkadaşlar; konuyla alakasız ama trt'deki cevap soruda yarışmasını izliyor musunuz? İlerleyen günlerde ben yarışmacıyım, vize-final arasına bir de bu yarışmayı sıkıştırdım.:))
Aaa öyle miSeni nasıl tanıyacağız? Günü ve ismini söylersen asla kaçırmam
Aaa öyle miSeni nasıl tanıyacağız? Günü ve ismini söylersen asla kaçırmam
Söylerim editörüm, ama gunu konusunda emin değilim, bir gun onceden haberim olur diye tahmin ediyorum. Sanırım onumuzdeki hafta yayınlanır. Ben de size haber veririm ismimi de o zaman ifşa ederim. :)
Evet ben arada izliyorum o yarışmayı.Bize tam vaktini söylersen seni izleriz
Arka arkaya şık olunca da rahatsız olmayın.Birçok kitapçık türü olduğu için soruların yeri değişince şıklar da alt alta gelebiliyor.
Ama ideal olan dediğiniz gibi.
oooo süpersin biberon :)
ama seni nasıl tanıyacağız...tarihi mutlaka yaz buraya...birde seni nasıl tanıyacağız onu yaz...
ismini söyle yaaaaa banane banane bananeeee
hadi söyle söyle nerden katılıyon kimsin kimlerdensin hadii yaaaa
Söylerim editörüm, ama gunu konusunda emin değilim, bir gun onceden haberim olur diye tahmin ediyorum. Sanırım onumuzdeki hafta yayınlanır. Ben de size haber veririm ismimi de o zaman ifşa ederim. :)
Çok tesekkür ederim pearl,çok memnun olurum, mutlaka haber vereceğim. :)
Cok tesekkurler gazelciğim.:)) İsmimi o gün soyleyeyim, malum cok fazla bilgi veremiyorum program yayınlanmadan. Ama İstanbul'danım, o kadarını soyleyeyim.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?