Artık açıklanır heralde değil mi cevaplar
Sabah ilk bakan yazsın buraya da , cidden artık 1 ay bir şey düşünmek istemiyorum.
Anzer, ben uygulayacağım gibi geliyor çünkü düzen hastalığı gibi bir şey, bunu öğrendiğimden beri alamıyorum kendimi kontrol etmekten. Mutlaka sayıyorum. Bir de arka arkaya 3-4 aynı şık oldu mu o da beni rahatsız ediyor, aslında hem senin söylediğin hem de bu arka arkaya şık olmaması durumu ideal testlerde olması gerekenmiş.
Bir de arkadaşlar; konuyla alakasız ama trt'deki cevap soruda yarışmasını izliyor musunuz? İlerleyen günlerde ben yarışmacıyım, vize-final arasına bir de bu yarışmayı sıkıştırdım.:))
kızlar aklıma gelmişken sorayım...ben ilahiyatım ama 2, sınıfta inkılap derdi bizdede varmışçok sinir bozucu yaa...
zaten sanat tarihi bu sene yıldırdı...herkes de inkılaptan muzdarip napıcam bilmiyorum...ya bişey sorcam, bu inkılap bölümden bölüme göre üniteler bakımından değişiyormu??
mesela tarih bölümünde okuyan bi öğrenciyle ilahiyat okuyanın üniteleri sanırım değişir dimi...?
bölüme göre ayarlanır sanırım dimi..
off sinir oldum seneye inkılaptan yandım valla nefret ederdim hala da ederim...sizler de dertli oldukça iyice korkmaya başladım...
Arka arkaya aynı şık benide rahatsız ederdi önceden ama aof de böyle oluyor bazen alıştım o yüzden :)
Ne gün yayınlanıcak ben arada izlerdim denk geldikçe, biliyorum yani :)
kızlar sevginin de dediği gibi gereksiz tartışmalar olmasa çok seviniriz...
malum sınav sonu herkes gergin...iki kelam dertleşmek paylaşmak için buradayız...haliyle bizlere de yansıyor rica edelim lütfen...
bu arada kızlar bişey sorman istiyorum,bahar dönemi için ders ekle sil yöntemi varmış ya her ne zıkkımsa :)
onun hakkında bilgi istiyorum malum birinci sınıfız çoğumuz,
vizeden kalınan dersler için mi yapılacak ekle sil yöntemi...?
sanırım eklenen ders sayısına göre de harç fiyatları ayarlanıyor dimi...
Anzer, ben de gununu tam bilmiyorum ama haberim olunca buraya yazacağım. Seyredersen çok sevinirim.:))
Gazelcim zaten uzatmadım bende artık cevap vermedim farkındaysan :)
1.sınıflar için ben 2 türlü şey duydum; biri 1. sınıfların ders ekle sil işlemi yapmasına gerek yok şeklinde diğeri de herkes yapacak şeklinde aof bürosuna sorucam ben garanti olsun..
Sanmıyorum Gazelim, temel bilgi teknolojileri gibi ortak olur üniteler ve sorular herhalde eğer her sınıfta varsa. Ama tam bilmiyorum sadece mantık yürüttüm, çıkmış sorulara bakmak lazım.
biberoncum bende senin gibi düşünmüştüm hani bilgisayar dersi ortak olunca inkılap da öylemi olur ki diye
ama burdamı nerde bi denk gelmişti gözüme çarpmıştı....
tam hatırlayamıyorum ama şöyle bi yorumdu;
osmanlıca dersiyle ilgili sanırım, bi arkadaş diğerine sizin bölümün osmanlıcası kolaymış, bizimki zor falan yazmıştı ...
bölümden bölüme değişir demişlerdi aralarında...gözüme çarpınca ordan aklıma takıldı..her bölümün inkılapı aynımıdr yoksa bölüme göre değişirmi diye??
aslında lüzumsuz dersler var mesela ilahiyatta inkılap tarihinin ne alakası var....
biberoncum bende senin gibi düşünmüştüm hani bilgisayar dersi ortak olunca inkılap da öylemi olur ki diye
ama burdamı nerde bi denk gelmişti gözüme çarpmıştı....
tam hatırlayamıyorum ama şöyle bi yorumdu;
osmanlıca dersiyle ilgili sanırım, bi arkadaş diğerine sizin bölümün osmanlıcası kolaymış, bizimki zor falan yazmıştı ...
bölümden bölüme değişir demişlerdi aralarında...gözüme çarpınca ordan aklıma takıldı..her bölümün inkılapı aynımıdr yoksa bölüme göre değişirmi diye??
aslında lüzumsuz dersler var mesela ilahiyatta inkılap tarihinin ne alakası var....
Tarih sorularınız bilene kolay, bilmeyene ayrıntı maalesef. Kpss de deli gibi tarih çalıştığım için...
GzdBky, tebrik ederim, geçmiş olsun.:)
Ausencia, öncelikle tebrikler, çok sevindim senin için. Korktuğun dersten de cc veya bir ustu ile geçersin mutlaka, final ortalamaları daha da düşük olur.
Sınav giriş belgesinden neye baktın da gördün canım, benim beynim durdu resmen. Bendeki sınav giriş belgesinde kitapçık kodu 2125 gozukuyor, ama acıklanan sonuçlarda yok. Hatta sıralamışlar ya hepsini, benimkinin 74.sırada olması lazım, 73 var 75 var 74 yok şaka gibi. Sayfayı yenileyip yenileyip duruyorum bir umut...Umarım unutmayıp yüklerler...
anzercim bana da öğrenince mesaj atarmısın özelden falan...
bende tam bilemiyorum tıkanıyorum bazen yaa sistem sistem diye diye offf bunalttılar artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?