- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Çok tesekkür ederim pearl,çok memnun olurum, mutlaka haber vereceğim. :)
Cok tesekkurler gazelciğim.:)) İsmimi o gün soyleyeyim, malum cok fazla bilgi veremiyorum program yayınlanmadan. Ama İstanbul'danım, o kadarını soyleyeyim.:))
Anzer, ben uygulayacağım gibi geliyor çünkü düzen hastalığı gibi bir şey, bunu öğrendiğimden beri alamıyorum kendimi kontrol etmekten. Mutlaka sayıyorum. Bir de arka arkaya 3-4 aynı şık oldu mu o da beni rahatsız ediyor, aslında hem senin söylediğin hem de bu arka arkaya şık olmaması durumu ideal testlerde olması gerekenmiş.
Bir de arkadaşlar; konuyla alakasız ama trt'deki cevap soruda yarışmasını izliyor musunuz? İlerleyen günlerde ben yarışmacıyım, vize-final arasına bir de bu yarışmayı sıkıştırdım.:))
Şu eşit soru dağılımını şu şekilde yapabilirsiniz örneğin sınavda kesin bildiğiniz soruları yapıp diyelimki 4 tane d şıkkı yok hepsini d şıkkı işaretlediğiniz takdirde oradan size 20 puan gelir.Sadece bu şekilde kesin bildiğiniz şıklardan aldığınız puanın üstüne 20 puan eklenir başka şekilde imkanı yok ben 100 aldığım sınavımda öyle yapmıştım 2 soru kafamı karıştırdı eşitledim baktım 4 a 4b 4 c 2d ve 4 tane e şıkkı var yani 2 d eksik direk iki sorunun cevabınıda d yaptım ve o sayede 100 almıştım...
izlememmi şorayı çok severim....
çekilmiştir yarışmışındır zaten bacım inşallah iyi bir yarış çıkarmışındır...
kızlar herkeze iyi geceler...
ufff ufffff
ne zaman belli olur ne zamannn acaip meraklıyımmmm zaten belli oluncada sınavlar 1 gün sonra hatta 1,5 gün sonra öğrenebilmiştim ara sınavları...
ayrıca 2.dönem kayıtları yenileme sınav notları belli oldukdan sonra yapılıyor dimi bacılarrr
bende 1.sınıf adeletim hiç bişey bilmiyorum kayıtlarla ilgili ne ne zamandır yine kaç tl ödeyecez.. üstten ders alabilinyormu ?
bak ya sanki aldıklarımı hakladım yaaa birde üstten ders almayı soruyorummmm
Aa cidden nasıl tanıyacağız bir an o gelmedi aklıma sadece gününü söylemesi yetmez :)
Yakasına kırmızı karanfil takarmış
yaaaa bananeeee yaaa
şimdi söyle unuturuz o zaman kadar bacım yaa..belki nete giremeyiz bişey olur unutur gideriz...
şimdi söylede aklımızda kalsın...hadi yaaaaaa
söyle söyle söyle........
Bekliyoruz canım. Burada direk yazmak istemezsen özelden de paylaşabilirsin bizimle. Biz ifşa etmeden de yorumlarız topikte
gülbebek şunu daha detaylı anlat kuzum yaaa, 100 falan diyon :) ben iyice anlayım şunu ya...:)
malum hoşgör kuzum biz yaşlı başlı insanız, hemen anlayamıyoz :) azcık detaylı yaz kuzum yaa....
valla diyorum azcık daha izah et pek anlamadım...
aus ahretliğim sen anladınmı kuzum?? :)
Sıkı takibe aldım şimdi ben bu olayı da . Yarışma çekildi değil mi ?
Yani kazandın mı ne oldu belli şuanda
Daha önce deseydin stüdyoya seyirci desteğine gelirdik
biberon sen ölme emi :) çok güldüm kız, istanbul ise tamam kesin tanırız :)
kuzum benim herkes istanbuldan katılıyo zaten :)
bari özelden yaz bana çatlarım valla,
söz valla burda belirtmeyiz ismini....
biberon olarak devam ederiz :)
yaaa banane banane....:)
haaa bu arada hiç ünlü tanıdığım olmamıştı....imzalı resim yolla bana kız :)
izlememmi şorayı çok severim....
çekilmiştir yarışmışındır zaten bacım inşallah iyi bir yarış çıkarmışındır...
kızlar herkeze iyi geceler...
ufff ufffff
ne zaman belli olur ne zamannn acaip meraklıyımmmm zaten belli oluncada sınavlar 1 gün sonra hatta 1,5 gün sonra öğrenebilmiştim ara sınavları...
ayrıca 2.dönem kayıtları yenileme sınav notları belli oldukdan sonra yapılıyor dimi bacılarrr
bende 1.sınıf adeletim hiç bişey bilmiyorum kayıtlarla ilgili ne ne zamandır yine kaç tl ödeyecez.. üstten ders alabilinyormu ?
bak ya sanki aldıklarımı hakladım yaaa birde üstten ders almayı soruyorummmm
Sağolasın Ausencia destek çok iyi olurdu gerçekten, öyle heyecanlandım ki anlatamam.:))
Gazelciğim, ben ne dediğimi biliyor muyum, genel olsun dedim, fazla genel olmuş. :))
Sağolasın kgokce.:))
Bu arada konu dışına çıktığım için tekrar sizlerden ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Sadece sizleri yakın gördüm ve paylaşmak istedim.
gülbebek şunu daha detaylı anlat kuzum yaaa, 100 falan diyon :) ben iyice anlayım şunu ya...:)
malum hoşgör kuzum biz yaşlı başlı insanız, hemen anlayamıyoz :) azcık detaylı yaz kuzum yaa....
valla diyorum azcık daha izah et pek anlamadım...
aus ahretliğim sen anladınmı kuzum?? :)
100 almanın yoluda gebere gebere ders çalışmaktan geçiyorAnladım canım benim.
Arkadaş 100 almanın yolunu anlatmıyor.
40 almanın yolunu anlatıyor.
Eğer diyor sınavda cevabından adınız kadar emin olduğunuz 4 soru yaptıysanız , ve bunların şıkları mesela a,b,c,d ise ...eder 20 puan diyor.
Geri kalan tüm sorularıda e olarak işaretlerseniz ; 4 tane e çıkacağı için hangisi olursa olsun oradan da 20 puan...Etti mi sana 40 diyor.
Anladın mı ahiretliğim
Gazelim anlatayım ama öncelikle işin başında çalışmak geliyor
Şimdi 20 soru soruyorlar eşit dağılım dediğide bütün test sınavlarında eşit dağılım olur yani 20 soruda 5 tane şık var buda ne yapar
4-a şıkkı
4-b şıkkı
4-c şıkkı
4-d şıkkı
4-e şıkkı
Fakat soruların şıkları sınavda karmakarışık olabilir.Yani sınavda benim bildiğim kesin olan alt alta aynı 3 tane şık vardı.Korktum önce acaba yanlışmı yaptım diye.Ama değiştirmedim bildiğim soruları yaptım güzelce kesin diyebileceğim soruları neyse hepsini sınav kağıdında eşitledim 2 soruyu hatırlayamadım şıkları birbirine eşitledim ve baktım 2 tane d eksik diğer bütün sorulardanda emindim 2 soruyuda d şıkkı yaptım ve doğal olarak sınav sonucum 100 gelmiş oldu...
Sınav için 20 puana ihtiyaç varsa kesin bildiğin soruları yani diyelim ki 20 soruluk sınavda kesin bildiğin 6 tane soru var hemen şıklara bakın 2tane a 2 tane b 2 tane c şııkkı işaretlemişseniz 4 tane d ve 4 tane e şıkkı eksik demek diğer soruların hepsini ya e şkkı yapacaksınız yada d şıkkı yapacaksınız.ancak o şekilde 20 puan gelir ordan ve 50 almış olursunuz.Olay sadece bundan ibaret.Umarım açıklayıcı olmuştur...
Artık açıklanır heralde değil mi cevaplar
Sabah ilk bakan yazsın buraya da , cidden artık 1 ay bir şey düşünmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?