- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
kızlar benim sonuçlarımdan 1 tanesi 20 olacak galibahatırlayamadıklarım da var ama düşükten hesapladım:18:
diğerleri 50-60-45-60 offff:18::18::18:
bu dersin vize notu 55 idi geçenlerde verilen ortalamalarda 58 yazıyor şimdi ben o ortalamayı tutturamayınca sınıfta mı kalıyorum:18::18::18:
son sınıftayım eğer senem uzarsa çok kötü olacak,tamam okurum falan ama 1 sene daha aöf'ün kahrını çekemem ya 5 senedir nedir bu çektiğim bıktım ya
isyeeaannn
kızlar şu bütünleme olsun imza kampanyalarına lütfen katılın lütfen
eğer dediğin gibi bir dersin 20 gelirse vizende 55 ise ortalaman 30,5 düşüyor o şekilde olursa ne yazık ki büyük ihtimalle kalırsın
ama bazı hatrlayamadıklarım var demişsin 25 alırsan eğer yani bir doğrun daha çıkarsa ortalaman 34 düşüyor o şekilde şartlı geçebilirsin
yani genel ortalamanın 2.00ın üzerindeyse geçersin
geçemezsende okulun 1 sene değil yarım dönm uzuyor
bu dönem kaldığın dersi seney yine bu zamanlrda verip mezun olabilirsin
tabi inşallah kalmazsın
İktisat:final:50 * *vize:40*
iletişim araştırmaları::final 70 *vize:90*
ikna edici iletişim:final:50 * vize:60*
Halkla ilişkiler uyg tek:final:65 *vize:100*
kurumsal iletişim:final60 *vize:60*
reklamcılıkcfinal55 *vize:60*
Halkla ilişkiler yönetimi:80 *vize:60**
türk dili:final:75 **vize:70**
ve tarih:10yani tek dersten kaldımm.Ortalamam 2,405 ama kaldımm yediremiyorum kendime bunu
sorma kuzum yaa çok içim acıdı inan keşke 4 tane d şıkkı işaretleseydim bildiğim 2 soruyuda yapsaydım geçiyordummm şuan darmadağın oldum resmenoff canım ya çok üzüldüm inan
helede tarih olmasına dahada üzüldüm
sülük gibi ypışan bir ders bu insanın üstüne
ortalamanda tutuyormuş keşke biraz daha yüksek olsaydı
bende kıl payı yırttım 40la ortalamamda tutar heralde hesaplamayı bilmiyorum arkadaşa hesaplatcam
bunlarda benim puanlarım
vize ve final
türkçe sözlü anlatım:...................60-80
anne çocuk beslenmesi:...............65-100
sosyoloji:.....................................60-90
fen:..............................................65-85
yartıcılık:....................................80-70
drama:.......................................85-80
öğretm ilke ve yöntemleri:..........35-55
müzik:.........................................65-60
erken çocukluk döneminde gelişim:.65-75
inkılap:.......................................40-40
ve ortalamam
2,992
geçtim diye sevinemiyorum ne aç gözüm diye kendimede kızıyorum ama ister istemez oturdu içime bu ortalama
tam 3 olmasına ne kalmış ama ben bu ortalamayla belgeyi kaçırdım
neyse bunada şükür en azından geçtim sizler beni dövmeden çenemi kapatayım
her dönem bu aç gözlülüğüm yüzünden birilerinden azar yiyorum zaten
sorma kuzum yaa çok içim acıdı inan keşke 4 tane d şıkkı işaretleseydim bildiğim 2 soruyuda yapsaydım geçiyordummm şuan darmadağın oldum resmen
sorma kuzum yaa çok içim acıdı inan keşke 4 tane d şıkkı işaretleseydim bildiğim 2 soruyuda yapsaydım geçiyordummm şuan darmadağın oldum resmen
kader kısmet işte ya bende sorulara bakarken kaç tane soru farkettim bilipte yanlış yaptığım o an olmayınca olmuo işte kısmetin önüne geçilmiyor ne yazık ki
Hemen mail atıyorum aöf ' e ...O kalan 0,008 ilk puanıda çalışma azminden dolayı kanaat kullansınlar
Yok yook bende de var o huy , ortalama falan hesaplamadım ama , eskiden beri önce geçeyimde yeter derdim , sonra kıl payı kaçırdığım diğer duruma yanar , geçtiğime şükretmeyi unuturdum.
Eeee tabii yıllar yıllaaaar önceydi bu anlattıklarım evlat
Şİmdi cidden geçeyim yeter
Darmadağın olma canım ya , emin misin verdiğin cevaplardan ; belki bir umut vardır hala . Yanlış hatırladığın soru falan :26:
Yoksa da , ne yapalım bir dönem daha sabredeceksin bu ders için sadece.
Bu arada bugün cevap anahtarlarına baktım özellikle ,evet tüm şıklar eşit dağıtılmış hiç sekmemiş.
ayy abla yavalla şimdi bana kızanlar sövenler olcak biliyorum ama napayım
biliyosun o kadar dedim şu inkılaptan geçeyim yeter başka birşeyde gözüm yok diye
zaten 10 ders almışım başka ne beklicem filozofmuyum ben diyordum
ama o ortalamayı görünce kaldım birden
tabi bu bizim hesaplamamız belki aşağısıda olabilir
şaka bi yana ortalamam 2nin üstünde geldide yırtım ya çok şükür Rabbime yüzümü kara çıkarmadı
o kadar sorumluluğumun arasında inat ettim okulu 3 senede bitircem diye yine dik kafalılık ettim o yükün altına girdim 2 seneyi bir arada götürdüm bu dönem kalmadım ya dahada kalmam yılmamda son gaz devam
ayyy kazanamadım mı seeeennn görüyomusun şunun kızı kazandı da gitti sen gidemedim diyenlere göstercem ben seneye
Hepsine göster kuzum ; hıhhh
Bende hesaplayayım şu ortalamamı hele bakayım bir ara . Belki üstün onu belgesini falan kaçırmışımdır bir puanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?